דירה באילת

wannaBhippie

New member
דירה באילת

אז ככה...אני מעוניית לקנות דירה באילת למטרת השכרה... האמת היא שאני מאוהבת בעיר הזו ומתכננת לעבור לגור שם אבל בינתיים (עד סיום הלימודים) רציתי לקנות ולהשכיר ככה הדירה קצת תשלם את עצמה. הבעיה היא שאני ממש לא מכירה את העיר ואת הרחובות בעיר ואשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי להבין את אילת קצת יותר. מהם הרחובות הטובים באילת ואיפה יותר ישן או מסוכן או מלא בפועלים זרים למשל?? איפה כדאי לקנות דירה? האם כדאי לקנות במרכז וקרוב לים או להתרחק מהמרכז? (הייתי מאוד רוצה לראות את הים מהחלון...) לא כדאי לקנות באחד הפרוייקטים כמו אלמוג ומגדלי אילת וכאלה...נכון? האם קשה יותר להשכיר באילת? (עיר קטנה..לא הרבה אנשים..) אני אודה לכולכם המון על כל שאלה שתוכלו לענות או אם שחכתי לשאול משהו או סתם יש לכם מה להוסיף
) המלצות ועיצות יתקבלו בהמון שמחה!!! --מה אתם יודעים על רחוב אילות??יש שם דירה למכירה...

harhanegev

New member
יש הרבה מה לענות בנידון :

אז ככה...אני מעוניית לקנות דירה באילת למטרת השכרה... האמת היא שאני מאוהבת בעיר הזו ומתכננת לעבור לגור שם אבל בינתיים (עד סיום הלימודים) רציתי לקנות ולהשכיר ככה הדירה קצת תשלם את עצמה. קודם כל, ברוכה הבאה. מה את לומדת? חשוב שתדעי, לא לכל מקצוע יש ביקוש באילת. יש מקצועות רציניים שלומדים באוניברסיטה שבהחלט יש מה לעשות איתם באילת, אך יש גם הרבה מאוד מקצועות שאין סיכו למצוא בהם עבודה באילת. הבעיה היא שאני ממש לא מכירה את העיר ואת הרחובות בעיר ואשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי להבין את אילת קצת יותר. מהם הרחובות הטובים באילת ואיפה יותר ישן או מסוכן או מלא בפועלים זרים למשל?? זאת שאלה גדולה ונכבדה מאוד, והתשובה עליה היא לא תשובה קצרה. בלחיצה על הניק שלי תוכלי למצוא את מספר הטלפון שלי ואת מספר האייסיקיו שלי, אשמח לשוחח איתך בטלפון או באייסיקיו ולהסביר לך בפירוט. אבל בבקשה לא להתקשר בשבת. איפה כדאי לקנות דירה? כמו שכתבתי קודם, שאלה גדולה. נדבר ואני אסביר לך בפירוט. האם כדאי לקנות במרכז וקרוב לים או להתרחק מהמרכז? (הייתי מאוד רוצה לראות את הים מהחלון...) חשוב לזכור המרחק לים אינו מה שקובע אם יש או אין נוף לים. אני למשל, גר במרחק 5 דקות הליכה בערך מהרי אילת, אך כ-20 דקות הליכה מחוף הים, ויש לי מהדירה נוף מהמם לים. מה שקובע את הנוף הוא כיווני החלונות ודברים שמסתירים. לא כדאי לקנות באחד הפרוייקטים כמו אלמוג ומגדלי אילת וכאלה...נכון? תלוי בהעדפות שלך. מצד אחד בפרוייקטים האלה של מתחם סגור ומוקף חומות סביר להניח שיש דמי אחזקה גבוהים מאוד שאת מחוייבת להם בחוזה לתמיד, ויש לך גם חברת אחזקות על הראש שמחליטה בשבילך כל מיני דברים ואת לא יכולה לעשות כל מה ששבא לך אפילו ששילמת כסף מלא עבור הדירה. מצד שני, זהו מתחם סגור שהכניסה אליו היא רק לדיירי המתחם, ויש שירותים שונים כמו בריכה (לא בכל מקום, היכן שיש). אני אישית לא הייתי רוצה לקנות דירה במתחם כזה, אבל ההחלטה היא שלך, רק חשוב לבדוק בשבע עיניים 100 פעמים על מה רוצים להחתים אותך. האם קשה יותר להשכיר באילת? (עיר קטנה..לא הרבה אנשים..) להיפך, קל מאוד להשכיר באילת. כל הזמן מגיעים תושבים חדשים, יש עובדי מלונות למענק שחרור, וכו' וכו' אני אודה לכולכם המון על כל שאלה שתוכלו לענות או אם שחכתי לשאול משהו או סתם יש לכם מה להוסיף ) המלצות ועיצות יתקבלו בהמון שמחה!!! --מה אתם יודעים על רחוב אילות??יש שם דירה למכירה... עצות נוספות - שוב, אני לא יודע מאיפה להתחיל. יש המון מה לומר. לגבי רחוב אילות, תלוי מאוד היכן בדיוק, יש צמוד לרחוב אילות אזורים טובים יותר ואזורים טובים פחות.

wannaBhippie

New member
תודה רבה רבה על התגובה המהירה ../images/Emo13.gif

אז ככה... אני כרגע במהלך תואר שני לפסיכולוגיה חינוכית עם מיקוד בייעוץ חינוכי ואני מורה לפסיכולוגיה...ואני גם משלימה לפסיכותרפיה משפחתית וזוגית...כך שאני יכולה לעבוד בתור יועצת חינוכי, מורה לפסיכולוגיה ומטפלת משפחתית... מקווה שיש בזה עבודה באילת.... אני אשמח לדבר איתך יותר ולקבל מידע!
אין לי אייסי קיו...יש לך MSN או AOL? התגובה שלך בינתיים כבר עזרה מאוד... זה קשה לנסות לעבור למקום כל כך רחוק מאיפה שאני גרה...אני שמחה על כך שכתבת שאין בעיות להשכיר מכיוון שזה נורא חשוב לי שיהיה לפחות מספיק לכסות את המשכנתא..ואני לא זוכרת איפה ראיתי שמישהו כתב שקשה למצוא שוכרים בתקופת החורף... יש לך המלצות מסויימות על מקומות שאתה מכיר כמקומות טובים לחפש? בכל מקרה תודה רבה רבה וסוף שבוע מקסים!

wannaBhippie

New member
..עכשיו רק ראיתי את המסר ששלחת..../images/Emo13.gif

אני אשמח ליצור איתך קשר לקבל יותר אינפורמציה

harhanegev

New member
שבת נכנסת ב-16:40 ,

אפשר לדבר במוצאי שבת אם או מאוחר יותר אם תרצי. לא, אין לי משהו אחר מלבד ICQ , אני מחובבי ה ICQ שלא אוהבים את האחרים.

למעלה