דיקסי גריל-בר

lauberd

New member
דיקסי גריל-בר

אכלתי בדיקסי גריל-בר בת"א, ואני חייב לציין שהאוכל היה די סתמי. הכנפיים שהם ההתמיות שלהם בהחלט היו טעימות אבל קטנות מדי. הסטייקים גדולים אבל לא מעבר לכך. הפרגיות היו שרופות!!! הדבר היחידי שהיה טוב זה ההמבורגרים שלהם. לא מסעדה שהייתי חוזר אליה שוב!!!

דיקסי

אחרי ששמעתי כל כך הרבה על המסעדה החלטתי לבדוק בעצמי הזמנו מקומות מראש , וכשראינו שאנחנו עלולים לאחר התקשרנו בכדי להודיע על איחור של 10 דקות ואז אמרו לנו שהמטבח נסגר(!!- המסעדה הרי פתוחה 24 שעות, לא?) ורצוי שנגיע תוך 10 דקות! כשאני מזמינה מקום במסעדה אני מצפה שישמרו לי מקום "שווה" ולא מקום שהוא מעיין מעבר ... הזמנו לראשונות את כנפי העוף המהוללות ואכן טעימות להפליא אך חריפות לטעמי ולחם שום שהיה נפלא .... לעיקריות הוזמנה סינטה שהיתה לא משהו , לא יצאתי מגידרי והמנה השנייה היתה עוף קיגון שהיה נפלא.... לקינוח הוזמן וופל בלגי שהגיע עם שני כדורי גלידה , קצת וסירופ מייפל המחיר היה מוגזם לדעתי 38 ש"ח החשבון הגיע ל - 265 ש"ח וכלל קפה ופעמיים שתייה קלה . במהלך כל הארוחה לא הגיע אף מלצר והתעניין אם טעים לנו ובנוסף נדמה לי ששירתנו אותנו כל מלצרי המסעדה בכל פעם ניגש אלינו מלצר אחר .. אני ממש לא אהבתי היחס ה"לא אישי".
לא בטוח שאחזור.

למעלה