דיקסי בארבע בבוקר...

shima

New member
דיקסי בארבע בבוקר...

הייתי בדיקסי מלא פעמים ,מאוד אוהבת את ההמבורגר ואין מה לדבר על הכנפיים...שמעתי רבות על ארוחות הבוקר שלהם אבל אף פעם לא יצא לי לנסות..אתמול היתה ההזדמנות. ערב חלש בדיסקוטק בו היינו ורעב תקף אותי ועוד חברה. כשגענו למקום בכלל לא היה תור- פעם ראשונה שזה קורה בדיקסי. שמענו טובות על ההר פנקייקס והחלטנו לנסות. טוב החלטות לחוד ומעשים לחוד... ברגע שנכנסים למקום וצלחות עם סטייקים חלפו על פנינו עם ריחם המשכר החלטתי שאני חייבת בשר... חברתי לקחה מנת ביצי בנדיקט עם הום פרייז. לא טעמתי ממנה אבל היא נהנתה מאוד. אני החלטתי ללכת על השילוב הביזארי של סטייק ומקושקשת. היה מעולה. נתח אנטריקוט לא ענק אבל טוב מאוד יחד עם מקושקשת כמו של אמא והום פרייז ( צ'יפס ברוטב המדהים של הכנפיים). הסיפור מגיע עם ג'בטה טריה וחמה עם חמאה וקפה "אמריקאי", כפי שמגידירים אותו שם ללא הגבלה. מה עוד? ביקשתי כוס מים והביאו קנקן גדול עם קרח ולימון המלצרית חביבה מאוד המזגן מקפיא וגישה בעיתית לנכים לשירותים- יש מדרגות. בקיצור, מי אמר שבנות לא יודעות לאכול...

Lear22

New member
נשמע מעולה

אני חייב לנסות את זה מתישהוא אבל למה לא לאכול את הפנקייקס לקינוח?... ביקורת סבבה אהבתי

shima

New member
תודה!

ראינו את ההר פנקייקס שולחן לידינו ונראה טעים אבל גם ככה שברנו את הדיאטה לשנתיים הבאות. ומחר ארוחת צהריים ברפאל צפו ביקורת.

עמית@

New member
אם לא הייתי חולה עכשיו

זה היה מעורר את כל מיצי קיבתי (שכרגע נכנסו לקומה עמוקה- והקפיצו אותי לעבודה כך שגם המצברוח בקנטים) נשמע נהדר! (לימים טובים שעוד יבואו..)

Lear22

New member
תהיי בריאה!!! ../images/Emo101.gif

ותרגישי טוב.

אצלנו בארבע בבוקר...

אצלנו (בכפר
) בארבע בבוקר השעון המעורר מצלצל וקמים לעבודה

סיפורי בוקר..

לפני פחות מחודש נאלצנו לנסוע לרחובות (סידורים) והחלטנו שהכי טוב זה לחנות בנהריה ברכבת ולקחת את הרכבת הראשונה לרחובות, אם אני לא טועה היא הייתה בסביבות 5:00 בבוקר (או לפנות בוקר) זה לא יאומן כמה אנשים כבר היו ערים והיו על הרכבת וזה לא היה יום ראשון אלא אמצע שבוע...

חמותי קמה כל יום ב-5 בלילה ודבר

ראשון (לא פיפי
) מתקשרת לאחותה ולפעמים ב"טעות" גם לפלא' של שי
. בשבתות היא קמה ב-07:00 וגם חוטפת כאבי ראש מיסורי המצפון.
סתם שתראו מה קיבלתי בחבילה...

לאמא של: תספרי איך זה להיות נשואה

לאמא של: תספרי איך זה להיות נשואה ? אנחנו נשואים כבר חצי שנה ועדיין לא מאמינים שהתחתנו, ושבכלל יש לנו אחד את השניה...
טוב אני חוזרת לישון....מחר קמים ב7:00 ונוסעים לחיפה לחברים..

סחה עליך! לא ידעתי שאת new wed

הרשי לי:
מזל טוב. האמת שזה כיף נורא. יותר מהחברות לדעתי. או שזה באמת ככה או שפשוט יש לי מזל
חוצמזה, אנו לוקחים דברים בפרופורציות וזה מאד עוזר בכל תחום, חיים מיום ליום ונהנים. סתם טיפ... יש לי עוד אבל זה לפרטי
מעבר לזה, נהייתי בשלנית ואופה (לא מתחייבת על טיב וטעם
) וזה גידל לשי קצת בטן של נשואים ותיקים. אבל זה מצחיק
וכיף. כיף שיש פרגון לאוכל
. מה איתכם?

לאמא של - זה כיף לאללה../images/Emo141.gif

אנחנו עדיין בהייי, מסתכלים על הטבעות נישואין ולא מאמינים,נראה לי שכמוכם
(גם לבעלי צמחה כרסונת...)

חמותי קמה כל יום ב-5 בלילה ודבר

ראשון (לא פיפי
) מתקשרת לאחותה ולפעמים ב"טעות" גם לפלא' של שי
. בשבתות היא קמה ב-07:00 וגם חוטפת כאבי ראש מיסורי המצפון.
סתם שתראו מה קיבלתי בחבילה...

meravbr

New member
אני לימדתי את חמי וחמותי

שקמים באותם שעות בדיוק (מה יש להם אלו?) שלא מתקשרים אלי לפני 10, אלא רק אם יודעים בודאות שאני עירנית לגמרי (אם קיבלו טיפ כזה מבעלי, נגיד, באותו יום...) והם נהיו ממושמעים .... חינוך, אמא של, רק חינוך!!!

למעלה