דיקלומים לקטנטנים

shary

New member
דיקלומים לקטנטנים

היי אני אשמח מאוד אם תוכלו לכתוב לי כמה דיקלומים לקטנטנים( כבר הסתכלתי בתיקיה) תודה על העבודה המקסימה ועל השקעה אין סופית

שיר10000

New member
הינה אחד:

בואו לחלון להעיף בלון הבלון גדול נוצץ עוד מעט הוא יתפוצץ. אפשר להוסיף איור של בלון. ומי שיודעת יכולה להעלות לקבצים שלהדיקלומים.

gili111

New member
והנה השני

אצבע לאצבע נחבר והנה כדור פאר מתגלגל מתגלגל מתגלגל ומתפוצץ... בום!!!!!!!!!!!

angel10

New member
שתי נשיקות- דתיה בן- דור

הלכתי לשוק פגשתי בקבוק נתתי לו שתי נשיקות וחיבוק שתי נשיקות ןחיבוק בבית המרקחת פגשצי צלחת נתתי לה שתי נשיקות בקרחת שתי נשיקות בקרחת בגן של אסתר פגשתי פסנתר נתתי לו שתי נשיקות בסנטר שתי נשיקות בסנטר.

קרני12

New member
דיקלומים פעילים

בוא נבנה מגדל (אגרוף על אגרוף) ונרים אותו אל על (מרימים את המגדל למעלה, ומדגישים את המילה "אל-על") בוא נפתח חלון (פותחים חלון עם הידייים שהכיוון הוא מלמעלה למטה) ונציצה בוא המון (שוב מדגישים את המילה האחרונה "המון") בוא ונתקתק (מזיזים את שתי האצבעות בשתי הידיים מצד לצד) ועכשיו אני... שותק (אצבע לכיוון הפה בשקט) ועוד אחד... ידיים עולות מתגלגלות כף מוחאות עוצרות יורדת אחת יורדת שניה על הבירכיים טופחות בשימחה טופחות, טפחות, טופחות טופחות, טופחות, טופחות עוצרות טופחות..... נחות טופחות.... ידיים משלבות את שני הדקלומים הנ"ל כתבה אתי גרנות וויזר (שהיא יוצרת מדהימה, במיוחד לפעוטות בגילאים 2-4) ואני ממליצה בחום על החומרים והיצירות שלה. הדקלומים הללו מתאימים במיוחד לפני מפגש, כשרוצים לרכז את הילדים בים בם בום (אגרוף על אגרוף) אפתח אומר שלום (פותחים את האגרופים ואומרים שלום עם היד)

חניני

New member
../images/Emo51.gifקרני, ממש נחמד. האם פרסמה

חוברות, קלטות, איפה אפשר לקנות ?

טלגל

New member
אמליץ על "דיגדוגים" של דתיה בן-דור

מעולה לקטנטנים. הילד שלי בן שנה ושמונה מאד אוהב לשמוע את הספר שוב ושוב.

shary

New member
../images/Emo39.gifתודה תודה

תודה לכולם חלק הכרתי חלק לא והכי אהבתי הדיקלומים הפעילים

גננת אא

New member
ל"פרה האדומה"

לפרה האדומה יש עגלה קטנה חומה את ראשה היא לקקה ונתנה לה נשיקה

gili111

New member
ועוד אחד...../images/Emo24.gif

רצתי רצתי ונפלתי ומכה ביד קיבלתי אוי כואבת המכה אמא תני לי נשיקה