דיקור סיני

מקוםבלב

New member
דיקור סיני

שלום לכם, רציתי לדעת האם דיקור סיי יכול להועיל במקרה של דלקת באגן כתוצאה מניתוח ברחם. כרגע אני על המון אנטיביוטיקה והשאלה האם ניתן לשלב בין השניים או לחכות עד גמר לקיחת האנטיביטיקה. האם כדאי לפנות למומחה לדיקור בנושא גניקולוגי או האם מדקר רגיל יספיק. אשמח בכלל לשמוע מה אומרת דלקת בראייה סינית. תודה.

0 אור 0

New member
לא "סינית"

אני לא מומחית לרפואה סינית, אך נראה לי שלא צריכה להיות בעיה להתחיל בטיפול תוך כדי מתן האנטיביוטיקה, אני מציעה לך למצוא מטפל מנוסה ומקצועי, שיש לו המלצות ו"קבלות" - למטפל כזה אמור להיות ידע מספיק לטפל בכל בעיה, ואם הוא יחוש שהוא נזקק ליעוץ נוסף או שהטיפול בך הוא מעבר ליכולתו, הוא יפנה אותך הלאה.

דלקת באגן ורפואה סינית.

דלקת ברפואה סינית מוגדרת בד"כ, כמצב של לחות חמה, אם כתוצאה מזיהום, כפי הנראה כמו במקרה הזה, אפשר שתהיה גם רעילות. הרפואה הסינית, ייעילה מאוד בטיפול במצבי דלקת באופן כללי ולא מן הנמנע, שכל מטפל סיני מהשורה, יוכל לסייע ולהקל עליך במצבך אך, מומלץ יותר, לגשת למטפל מומחה בגניקולוגיה סינית, שיש לו את היכולת למצוא את הקשר, להבין את המהות ואת המקור ממנו התפתחה הדלקת, והלא הדלקת כאן, היא תוצאה של הניתוח שהתבצע ברחם. רפואה שלמה. שירי.

למעלה