דיקור סיני

choco2602

New member
דיקור סיני

יש כאן מישהי/מישהו שניסו דיקור סיני? אני שוקלת להגיע לדיקור קהילתי (בגלל המחיר בעיקר). אבל מתלבטת אם זה באמת יהיה כל כך יעיל? ו.. מה עושים במקרה של דיקור בגב למשל? בכל זאת מדובר בחדר מלא אנשים..

robinebony

New member
אני עברתי טיפול של 10 מפגשים

לצורך מחקר. הדיקור נעשה אצלי בידיים,רגליים, ולצעות. החדר היה מחולק לתאים עם וינולות, והמטפל גם כיסה אותי אחר כך בשמיכה כי היה לי קר בגופיה ומכנסיים מגולגלים. אני לא יודעת עד כמה זה עזר בטווח הארוך, אבל הטיפולים היו מאוד מרגיעים והרגשתי פחות תשושה אחריהם.

אני אומרת, אם יש לך את היכולת, תנסי. מקסימום לא יתאים ואז תפסיקי.

נועה.

choco2602

New member
קראתי בעוד מקום שהתרומה היא זמנית

שהכאב נרגע לאחר הטיפול אבל חוזר. כך שהדיקור עוזר לזמן קצר מאוד.
קיוויתי שזה נותן מענה טוב יותר.
חבל =\

אמבי10

New member
גם אני ניסיתי

בהתחלה זה היה ממש טוב, ונתן לי כוח וקצת מרץ ליומיים שלושה.
אחרי כמה טיפולים הרגשתי שזה אפילו מזיק לי..... הכל כאב והתשישות אפילו
גברה.
אז צריך לנסות... זו הדרך היחידה לדעת אם זה עוזר.
בהצלחה!!

ריפנזל

New member
דיי דומה לאחרות + דיקור יפני

אני עושה דיקור סיני כשאני חולה או חלשלושה במיוחד, וזה עוזר להעביר את המחלה יותר מהר/לחזק אותי, אבל לא עוזר מעבר לזה. פעם ניסיתי המווון זמן, כל שבוע, וזה לא הוכיח את עצמו.

אני עושה גם דיקור ראש יפני (תחילת השיער במצח ומאחורי האזניים) בתדירות יותר גבוהה (פעם ב3-4 שבועות) וזה דווקא כן עוזר יותר, מעלה את רמות האנרגיה ומשאיר לי יותר כוחות. זה גם עוזר לי להתמודד עם מצבי רוח מחורבנים אם אני נזכרת בזה והולכת לטיפול.
בהתחלה עשיתי פעם בשבוע, וזה כל פעם הספיק לכמה ימים והלך והתארך מפעם לפעם עד שלא הייתי צריכה לבוא כל שבוע.

הבעיה היא שיש ממש מעט מטפלים בזה.. אני אשמח מאוד להמליץ על המדקרת שלי, היא עובדת בראשל"צ ופעם בשבוע באיזור מודיעין.

והבונוס - אני לא יודעת למה, אבל לא מלחיצות אותי המחטים בראש, והדיקור הסיני אחרי מיליון טיפולים עדיין מלחיץ אותי עם כל מחט חדשה, ותמיד אני אקפוץ מתוך ריפלקס.

choco2602

New member
אני גרה בראשל"צ אז זה מצוין

אני אשמח לשמוע עליה עם כל הפרטים כולל מחיר (החלק הקצת יותר בעייתי לי)

ריפנזל

New member
שכחתי... זה עוזר לי לכאבים גם

כבר במהלך הטיפול.

אם באתי מאוד תשושה אז סביר שבסוף הטיפול אני אהיה ישנונית וכשאגיע הביתה אפול לשינה טובה של כמה שעות. אם לא אז אני יכולה לצאת משם עירנית יותר משנכנסתי.

המדקר הקודם תמיד היה משאיר אותי עם יותר כאבים ועוד יום של מעיכות קשה, שהוא תמיד אמר שזה חלק מהתהליך, ושככה הגוף "מתנקה" ו-"מוציא החוצה" בלה בלה..

ורף התקדמות -
לפני 7 שנים כשקרסתי, הייתי מצליחה להחזיק מעמד רבע שעה מחוץ למיטה לפני שמתמוטטת. מחוץ למיטה זה גם ישיבה על כיסא ממש נוח למשל, זה גם "פעילות" עבור הגוף שלי.
ההליכות העלו לי את זה לחצי שעה
הסימבלתה לשעה, ובכמות הזאת הייתי תקועה כמה שנים מתסכלות מאווודד.
4-3 חודשים אחרי שהגעתי אליה עליתי לשעתיים,
ובימים אלה אני חוגגת לראשונה 3 שעות מחוץ למיטה, באופן כמעט יומיומי, ובלי לקרוס אחר כך. שזה כלל כךך הרבה יותר! (וכמובן שגם ממש לא מספיק
, אך עוד הזרוע נטויה)

הפיברו שלי התחיל קשה במיוחד ומשולב בבעיית מפרקים מולדת, אז זה באמת התחיל קטסטרופה, אני מניחה שהיום אני נחשבת רק ל"פיברו קשה", כך ש-3 שעות רצופות מחוץ למיטה זה בשבילי אוצר.

Sigal H

New member
חבל על הכסף, אין בזה שום דבר

הומפאופתיה היא דילול של חומר פעיל: לוקחים 100 טיפות של מים זכים ומוסיפים להם טיפה אחת של תמצית החומר הפעיל, ניעור, לקחת טיפה אחת ממה שיש ולהוסיף לה 100 טיפות של מים, לנער, לקחת טיפה ולהוסיף ל-100 טיפות מים וכו', כשהטענה היא שככל שהחומר יותר מדולל כך השפעתו חזקה יותר. בשורה התחתונה - הומאופתיה זה סתם מים יקרים מאוד.

אצלי דיקור וניסיתי לפחות 6 מדקרים שונים

אם לא יותר ב15 שנים האחרונות(הייתי אצל כל המי ומי בתחום-אפילו מורה לדיקור הישר מסין...)לא עזר...בזמן הטיפול הייתה שלווה לא מוכרת-לכל היותר החזיק 12-18 שעות...אך אני יודעת שיש כאלה שעוזר להם מאוד!
הומאופטיה-הייתה לי חוויה שלילית.
שיאצו-גם...הלחיצות היו מאוד חזקות(הסתבר בדיעבד) והרגשתי נורא אחרי...
רפקסולוגיה-טיפול אהוב אך לא חולל שום שום שינוי מלבד רגעי הנאה קסומים!
התנסתי בעבר בבית חולים איכילוב בטיפול קרני-סאקל(מקווה שכך כותבים) היחיד שהיה לו אפקט מסויים עלי ושוקלת לחזור לטיפול אך צריכה למצוא מטפל/ת טובה...
בהצלחה!!אני ממינה ששווה לנסות ואולי את תהיי מאלה שלהן זה עוזר ואף מחולל פלאים!

תודה

אצלי דווקא שיאצו עזר מאוד לפיברו
שחרר מאוד את הגוף וגם מנע כאבים.
אולי הלכת למישהו לא מספיק טוב..?

למעלה