דיקור סיני לתינוק

orit2411

New member
דיקור סיני לתינוק

שלום לכולם, הבן שלי בן 9 חודשים וסובל מדלקות אזניים חוזרות. לזה מתלווה שיעול, נזלת, חום. הרופא נותן כל הזמן אנטיביוטיקה וזה לא נראה לי פתרון. אני חושבת לקחת אותו לדיקור סיני. אשמח לשמוע מניסיון, האם הטיפול עוזר, או האם יש אלנטרנטיבה אחרת לעזור. תודה מראש.

0 אור 0

New member
מנסיון של אחרים מאד מומלץ

(כשהילדים שלי היו קטנים הרפואה הסינית בארצנו היתה בגדר בלתי מורגשת עד נדירה להפליא) ממליצה מאד לדבר עם שרון שיאצו שכותבת פה לפעמים - היא תוכל לסייע לך רבות מנסיון משני הכיוונים, כאמא וכמטפלת

orit2411

New member
הי ותודה על התגובה המהירה, איך אני יכולה

לדבר או להתכתב עם שרון?

0 אור 0

New member
תחפשי אותה בתפוז

הכינוי שרון שיאצו מסתובבת בפורום הורים לתינוקות וכמובן פה

יש עוד אלטרנטיבות...

אם לא רוצים לדקור את הילד..... הומאופתיה עושה נפלאות בכל מה שקשור לדלקות חוזרות. הטיפול מתבצע בטיפות לפה (ובגיל מאוחר יותר בסוכריות מציצה). וגם אין צורך להתייצב לטיפול כל שבוע. אם מענין אותך את יכולה לשאול ואני אענה. עירית

orit2411

New member
איך להחליט בין דיקור לבין הומאופתיה?

הי יעל, מה הכי מתאים לבעיה?אולי שילוב בין השיטות? היום בלית ברירה התחלתי שוב עם טיפול האנטיביוטיקה למשך 8 ימים!!!

arikpolak

New member
שלום רב

שלום רב, בדרך כלל מבחינת רפואה סינית אצל ילדים הבעיות האלו הן סוג של לחות שנגרמת לרוב מתזונה לקוייה שנותנים לילד ולכן יש דלקות אוזניים חוזרות עם או בלי הפרשות, נזלות וכדומה. אשתי שהיא דור שלישי של מדקרים יפנים במשפחתה הביאה איתה שבאנו לארץ שני כלים מאד שימושיים לטיפול בתינוקות וילדים שיוצרים איתם גירוי בנקודות דיקור וכך מונעים מהתינוקות או הילדים את האי נעימות שבהחדרה של מחט לגוף. לרוב הילדים זה אפילו מדגדג והם נהנים מכך. אלו 2 כלים מאד שימושיים לתינוקות וילדים שמשתמשים בהם ביפן.

arikpolak

New member
שלום רב

שלום לך, דבר אחד הוא מעין ידית עם רולר ועליה יש כמו משולשים מחודדים שכאשר מעבירים אותם על איזורים יותר גדולים הם יוצרים סטימולציה וכך מפעילים את הנקודות דיקור והדבר השני (קצת קשה לתיאור) הוא ברונזה בצורת דמוי משולש שבחלק היותר רחב שלו גם ניתן לעשות סטימולציה על איזורים יותר רחבים ובחלק הנקודתי שלו ניתן לעשות סטימולציות באיזורים יותר נקודתיים. לפי המדקרים היפניים אז האנרגטיקה הכי טובה לגוף מבחינת מתכת זה הזהב אבל מכיוון שלקנות מוצר כזה מזהב שהוא טהור כמובן (צריך להיות בעל ממון
) אז בדרך כלל רוב הרופאים והסטודנטים ביפן קונים את הברונזה שגם היא טובה ויש לה תוצאות טובות עם ילדים.

יעל ND

New member
לאורית

דיקור לתינוקות זה דבר לא כואב, אבל אני מסכימה עם עירית, שבמקרה הזה טיפול הומאופתי עדיף. לפחות בהרגשתי.

orit2411

New member
תודה לכולם על התשובות,ושאלה ליעל

למה עדיף טיפול הומאופתי?

יעל ND

New member
שוב לאורית

טיפול הומאופתי במקרה המדובר מאד יעיל, נותן תוצאות מהירות ויותר נוח בשבילך כאמא: צריך להביא את הילד לקליניקה רק פעם אחת. כמובן, גם טיפול בדיקור יעזור.

יעל ND

New member
לשלומי

לאבחן ולתת לו טיפול. מדובר בתינוק, הם מגיבים מצויין. אתה נותן לאמא את מה שעליה לתת לו כעת ואחר-כך. ושומר קשר טלפוני. כמובן, הכל יכול להיות, אבל באבחון נכון אצל התינוק לא הייתי מצפה לתקיעות טיפולית. לפחות, בינתיים לא נתקלתי. כמה מפגשים אתה היית מתכנן? לעומת זאת, בדיקור עליה להביא את התינוק לסידרת טיפולים, אין בררה. זה יותר קשה טכנית וכלכלית. כמובן, לא לכולם זה משמעותי, אבל אנחנו לא מכירים אותה, אז לדעתי מין הראוי להתיחס גם לזה.

תינוקות והומאופתיה

שלום רב, נדיר שניתן רמדי לתינוק והכל ממש יסתדר, אבל לפני שנקפוץ בואי ונבין משהו. רוב התינוקות מקבלים חיסונים, תזונה לא הכי טובה, מורחים אותם במשחות שונות, שמנים שונים, מי מלח לאף, אקליפטוס בשביל הנשימה, שומר למעיים ועוד ועוד... זה שתינוק / ילד מקבל רמדי ומרגיש טוב, זה מעולה, אבל זה רק שלב אחד בסולם של אין סוף שלבים. ולכן יש הרבה מה להבין מהי בריאות וחולי על מנת להבין מה צריך לעשות?! בברכה,

יעל ND

New member
אין ספק שלומי

שאתה צודק: משעה הראשונה לחייהם עושים את מירב המאמצים, כדי להרוס להם את הבריאות. ואפילו קודם - בתקופה העוברית. ועוד קודם - בדורות הקודמים. אין גם ספק, שתמיד יש לאן לשאוף ויש מה לשפר. אבל. אישה מבקשת לעזור בבעיה ספציפית. ולזה אנחנו מנסים לענות לה כעת. זה, שאחר-כך אתה יכול לתת עזרה לתינוק גם בדברים אחרים - זה משהו אחר, והיא גם יכולה לרצות או לא לרצות את זה! צריך תיאום ציפיות והבנות (בדרך כלל, הבנה שלך והבנה של אמא בנושא "מה זה בריאות" - זה בכלל לא אותו דבר) ותשובה לשאלה. אין ספק, שניתן לעזור גם מעבר - אבל לא נשאלנו על זה! את זה תוכל להציע בהמשך. לגבי "הבנות", דוגמה מביום: מגיע אמא עם ילד חולה, חום 40, מיובש, מטושטש, על כל השאר אני כבר לא מדברת, ב-12:30, ושואלת, אם במקרה אני יכולה לעזור, ילד במצב כזה כבר כמה ימים ומצבו הולך ומחמיר. לשאלה: "למה הבאת אותו רק עכשיו?" אמא עונה: "כי גן נגמר רק ב-12". וזה אקוטי! אז מ לדבר על כל בשאר. בכל מקרה, אני בדעה, שיש לענות על השאלה שנשאלה ולא על מה שאני רוצה לענות. בברכה, יעל

TheGreatNut

New member
על כל מי שיגיד...

שטיפול הומאופתי עדיף, תוכלי למצוא גם מי שיגיד שדיקור עדיף. אין לי מושג מה עדיף, וזה כמובן לא אפשרי לדעת כי כל טיפול הוא מקרה לגופו. רק אנא אל תחילטי מה עדיף לפי פקטור הנוחיות שכתבו בפנייך - שבהומאופתיה צריך להביא את הילד רק פעם אחת לעומת מספר פעמים בדיקור. חשוב שתמצאי מטפל שירגיש לך טוב, אמין ומקצועי (מדקר, הומאופט או אחר). בהצלחה ואיחולי רפואה שלמה ומהירה!

orit2411

New member
תודה על האכפתיות ולא לדאוג, אני שואלת ו...

סליחה על השאלות הרבות, אך רק כך אוכל לדעת קצת יותר על מנת להחליט לאיזה כיוון אני פונה כדי לפתור את הבעיה הזו או להקל. תודה !!!

TheGreatNut

New member
בכיף! ואין על מה להתנצל.

עד היום עדיין לא הבנתי למה באים לפעמים לילדים בטענות שהם שואלים יותר מדי שאלות.

למעלה