דיקור סיני וסיגריות

Army 0f Me

New member
דיקור סיני וסיגריות

האם עישון סיגריות יכול לעכב השפעה של טיפול בדיקור? תודה

Orrza

New member
נשאלת השאלה...

כשמישהו מבין שהוא הולך לדרך חדשה ובריאה יותר ומתחיל לקבל טיפולים ברפואה סינית, נשאלת השאלה: למה להמשיך לעשן? מועיל זה לא. זה בטוח. אומרים שהדור שלנו הוא בור יותר מהדורות הקודמים, ואני נוטה להסכים. פעם לא ידעו כמה סיגריות מזיקות, היום רק צריך לפתוח אינטרנט ולקרוא (לעומק, לא לשמוע שמועות) של כמה סיגריות מעלות את הסיכויים למוות ולסרטן, למחלות סיסטמיות אחרות ולנזק לצאצאים. אז איזו סיבה יכולה להיות לכך שכ"כ הרבה אנשים ממשיכים להתעלם ולעשן? (למרות כל מה שמספרים, הגוף בהחלט לא משקם את עצמו אחרי שנתיים ללא עישון למצב הקודם) לא ידוע לי על עיכוב של השפעת הטיפול, אבל ידוע לי שעישון יכול פשוט לגמור את החיים והוא תמיד מדרדר את המצב הגופני הקיים. ולכן, מועיל זה בטח לא.

עישון.

למיטב ידיעתי, עישון סיגריות אינו פוגם בטיפולי הדיקור באופן ישיר, אך בהחלט עשוי להחליש את הגוף בהיבטים מסויימים, בניהם מערכת הנשימה, החיסון ומערכות ואיברים נוספים, בעצם כך שמחליש את כח ה Qi, יוצר לחות ורעילות. כך שבאופן עקיף, יהיה לעישון אפקט מעכב, בהשוואה לטיפול באדם שאינו מעשן ואשר, Qi הריאות, הלב, ה Wei Qi - הצ'י המגן שלו, חזקים די, כדי לעמוד במאבק מול המחלה. כל טוב. שירי.

למעלה