דיקור סיני והריון

shani180

New member
דיקור סיני והריון

שלום רציתי לדעת האם יש קשר בין דיקור סיני להריון? קראתי כמה מאמרים והייתי רוצה לדעת בוודאות שזה אכן עובד יש לי חצוצרה אחת סתומה ואני ממש מיואשת מזה , עשיתי כבר הכל - רפלקסולוגיה, יוגה, נוטלת רסקיו, הכל בשביל להוריד לחץ ומתח האם דיקור סיני באמת יעזור? תודה

דיקור סיני וחסימות

אם יש משהו שדיקור סיני מטפל בו ביעילות זה כל מצבי החסימות, בעיקר כשהרקע הוא מתח. כמובן שכל מקרה הוא אינדיבידואלי, ויש תמיד מקרים שמגיבים פחות טוב לדיקור, אבל בהחלט שווה לתת לזה צ'אנס. אפשר גם לשלב טיפול בצמחי מרפא.

דיקור סיני והריון-יעיל מאוד

טיפול ברפואה סינית יעיל בנושא הפריה, הן כטיפול יחיד והן כתמיכה בעת טיפולי הפרייה. כאשר מעורב מתח אז היעילות שלו גדולה עוד יותר. ניתן לסייע באמצעות דיקור וצמחי מרפא, חשוב לזכור שלא מדובר בתהליך קצר לרוב (למרות ששלוש מטופלות שלי בשנה האחרונה עם שחלות פוליציסטיות נכנסו להריון אחרי סידרה של עשרה עד חמש עשרה טיפולים) החצוצרה הסתומה מסבכת את העניין, אבל לא צריכה לייאש אותך. כיוון שרק חצוצרה אחת סתומה זה אומר שהשנייה פתוחה. כל מה שזה אומר שייקח יותר זמן להיכנס להריון כיוון שכרגע זה אפשרי רק כל ביוץ שני (בחצוצרה הפתוחה). ניתן בו זמנית גם לעבוד על פתיחת הסתימה. מעבר לכך דבר מאוד חשוב-האם בן זוגך נבדק ונמצא פורה? גברים אחראים על ארבעים אחוז מבעיות הפוריות, מאוד חשוב לבדוק גם אותם. בהצלחה בהמשך הדרך, מקווה שעזרתי.

למעלה