דיקור ופריון

דיקור ופריון

אנחנו מנסים להיכנס להריון מזה כ- 6 חודשים, ללא הצלחה. כרגע, הסיבה לא ידועה. שמעתי טובות על טיפולי דיקור / רפלקסולוגיה ורציתי לדעת האם יש טעם לפנות למטפל לפני שידועה הבעיה או שכדאי להתחיל אבחון ברפואה המערבית ועם התוצאות להגיע למטפל. תודה מראש. (העלתי את ההודעה גם בפורום רפואה סינית מאחר שלא ידעתי לאיזה מהפורומים היא מתאימה. מקווה שזה בסדר ואם לא - מתנצלת מראש)

0 אור 0

New member
ברוכה הבאה

בעיות פריון לעתים קרובות נפתרות בצורה אפקטיבית יותר דוקא ברפואה משלימה, לכן אכן פנית למקום הנכון. אכן שתי השיטות שציינת יכולות לעזור. במקרה הזה אני דוקא חושבת שהרפלקסולוגיה עדיפה, ולא רק בגלל שאני רפלקסולוגית - פשוט, כי אחד המקומות בהן רואים יתרון עצום של השיטה הוא בכל מה שכרוך באיזונים העדינים של המערכות ההורמונליות בגוף. המטפל בשיטה שתבחרי, יבצע אבחון בכלים של הרפואה המשלימה, בשפה אחרת מזו שאת מכירה. כמובן שחשוב להביא ולעדכן בכל אבחון "מערבי" שיהיה לך עם הזמן, אבל הטיפול בא ממקום אחר לחלוטין - איזון של המערכות בגוף ובנפש, כדי להביא למצב של הריון טבעי. חשוב לציין, שלא מדובר ב"סלט" של קופות החולים - ששולחים אותך ל 4 טיפולי דיקור, 3 רפלקסולוגיה ואחד כוסות רוח (ציטוט מדויק ממישהי מלפני שבוע), אלא לבחור במטפל/ת שילוה אותך לאורך הדרך, יבנה יחד אתך את הדרך ויעמוד לרשותך לשאלות ותמיכה.

raikibfr

New member
רייקי יכולה להשתתף כחלק מטיפול מקיף...

רייקי מטפלת בנושאי מתחים,לחצים ועומסים. בדרך העבודה מגיעים לרוב לרגיעה מה שמחדשת את הראיה החיובית. בדרך כלל לאחר מיכן מתחוללים דברים. אך כמו שאמרתי היא חלק ממיכלול,ניתן לשלב עימה כימעט כל שיטה. אני מאסטר ברייקי ואני יכול לומר שלי הרגיעה ואו המעברים בין הכעס,מתח לחץ -לבין, הרגיעה הם חדיםמאוד. לעיתים מאוד רחוקות זה נישמר לטווח ארוך יותר. עד הכניסה להריון ניתן לטפל ושלושה חודשים אחרי ,בם ישנה ההיתהוות הראשונה של התינוק, פחות מומלץ להיתערב. אגב גם טיפולים במים מקלים. אשמח לישמוע מה נולד בהצלחה מאסטר שמואל

רפואה משלימה

ברפואה המשלימה מטפלים באדם, פחות ב"בעיות" שלו. כלומר- ברגע שאת תהיי מאוזנת, הגוף יהיה מספיק חזק להתמודד עם הבעיה שהוא יצר לעצמו. באופן עקרוני, אם אתם כבר בבירור רפואי, אתם יכולים להתחיל טיפול, יש לרפואה המשלימה את הכלים שלה לראות את הדברים- בדרך שלה כמובן, ולטפל בהם. כשיגיעו האבחנות הקונבנציונליות, תיידעו את המטפל, שכנראה יתן דגש בכיוון של הבעיה שתאובחן- אם תהיה כזו (ולעיתים אין שום סיבה). מסכים מאוד עם אור, שעדיף ללכת למטפל פרטי, ולא לעשות סלט נגיעות טיפוליות בקופ"ח. שיהיה בהצלחה!

נועיק

New member
ניסים ונפלאות

הגיע אלי איש מקסים הביתה, שוחחנו והחלפנו מידע. לדבריו הוא טיפל כבבר בהרבה נשים עם בעיה להרות, ואחרי שהניח ידיים ליד הבטן לכמה זמן הבעיה נעלמה. לא מכירה באופן אישי את הנשים שטיפל בהן, אבל הוא איש עם יכולות אנרגטיות מיוחדות, אז זה כן ראיתי. (גילה את היכולות האלו אחרי 3 אירועים מוחיים שעבר, והחיים זזו לכיוון אחר בשבילו, יחד עם יכולות חדשות). השאלה הגדולה תמיד היא - האם להאמין לדברים האלה, או להזיז הצידה ולהגיד שזה עוד אחד מהסיפורי הניסים והנפלאות שקורים תמיד לאחרים... אם תרצי - מספר הטלפון אצלי. הבנתי ממנו שזו פגישה אחת וזהו, אני תמיד אומרת - מה יש להפסיד...

יעל ND

New member
לדעתי,

1.דיקור זוהי באמת אחת השיטות הטובות לטיפול בבעיות פוריות 2.כן, יש טעם לטפל כבר עכשיו, ואני גם ממליצה על כך

yigalby

New member
שלום

ישנם מספר צמחים מקומיים (שגדלים בר) שיעילים מאוד לבעיות פריון,כולל כאלה ממקור לא ידוע. ובכלל לצמחים יש יכולת טובה מאוד בתחום זה..אחד מהם כבר מוזכר בספר בראשית - דודאים (שהיינו צמח חזק וצריך לדעת איך להשתמש בו). ז"א העולם הקדום הכיר הרבה צמחים כאלה ,למזלנו הרב הידע הזה בחלקו לפחות,נשמר. שבת שלום ובהצלחה ,שאני בטוח שתהייה יגאל

מה הרחם מנסה להגיד לך בזה שהיא לא בהריון

אני מזמינה אותך לקרוא את המאמר הזה - להכנס להריון. אגב, חצי שנה זה זמן מאוד סביר, רוב הזוגות נכנסים להריון באופן טבעי בתוך שנה מהיום בו מתחילים לנסות. ברוב המקרים רופאי נשים יגידו לך שכדאי לחכות.

שלום רב

רפואה משלימה כשמה כן היא באה להשלים. אין לזלזל ברפואה הקונבנציונאלית ויש לשלב. יחד עם זאת על פי האמונה ברפואה המשלימה בגוף הפיזי מתעורר מחסום רק כאשר ישנן בעיות בחלקים הרוחניים יותר. כלומר אפקט הברק והרעם קודם יש ברק שווה ערך עולם רוחני ורק לאחר הרעם הבום הגדול ששומעים שווה ערך עולם פיזי! על כן אני ממליצה לך שילוב של השניים מאחר וברפואה הרגילה מטפלים רק בפיזי ולא בשורש הבעיה לכן עלול להיווצר בעיה חוזרת וכשמטפלים ברפואה המשלימה את למעשה עוקרת את שורש הבעיה כך שלא תחזור! הצלחה בכל אשר תיפני בריאות שלימה :) www.hasiva.dsn.co.il הודיה מטפלת בהילינג

שאלה על רפלקסולוגיה

אני מטופלת ברפלקסולוגיה לצורך איזון והפגת מתחים. במקביל מסנה להיכנס להריון מספר חודשים. המטפל שלי אינו מתמחה בפריון או בטיפול בנשים בהריון. רציתי לשאול - האם רפלקסולוגיה בשבוועיים שאחרי הביוץ אך טרם גילוי ההריון יכולה להזיק? כלומר - האם יש סיכון להמשיך את הטיפול אצל מטפל שאינו מתמחה בטיפול בנשים בהריון? האם זה יכול להזיק או לפגוע? ממה המטפל צריך להימנע במהלך הטיפול?

0 אור 0

New member
רפלקסולוגיה

בעקרון, מי שלמד רפלקסולוגיה ברמה גבוהה יודע להתמודד עם נושאי הפוריות ותחילת הריון, ללא התמחות מיוחדת (בתקופת הלימודים גם למוסמך וגם לבכיר מוקדש חלק נכבד ומהותי לנושאי המערכת ההורמונלית, תקופות בחיי האדם וכו') מכיוון שאני מבינה שיש היום גם מקומות אשר אינם מלמדים ברמה הנאותה, אני מציעה שתשאלי את המטפל שלך, האם הוא מרגיש שיש לו הידע לתמוך בך בנושא זה. ישנם המלמדים שאין לטפל ברפלקסולוגיה בשליש הראשון של ההריון - הסיבה לכך היא לדעתי בעיקר חשש מנושא הביטוח / אחריות. אני אישית מניחה שכל אשה בגיל הפוריות שמגיעה לידי (אפילו בטיפול מזדמן בספא או פסטיבל) עשויה להיות בתחילת הריון, גם אם עדיין אינה יודעת על כך ונוהגת בהתאם. כללי הזהירות הם פשוטים - לא מעסים בנקודות השייכות לרחם בכיוון מטה.

תודה - ועוד שאלה

תודה אור, שאלתי את המטפל שלי והוא אמר שאין לו התמחות מיוחדת בתחום, ומצד שני טען שלא ידוע לו שהטיפול יכול להזיק. במידה ואבקש שבמהלך הטיפול הוא לא יעסה כלל את נקודות/איזורי הרחם - האם זה יהיה בטוח? אני נמצאת מספר ימים אחרי הביוץ, אפילו קשה להגדיר את זה כתחילתהריון - אבל לא הייתי רוצה לקחת סיכונים. האם פרט לנקודות הרחם יש דברים נוספים שצריך להמנע מהם - דברים שמשפיעים על המערכת ההורמנלית וכדומה?

0 אור 0

New member
אם הוא מטפל בכיר והוא יודע מה הוא עושה אז

אין לך מה לחשוש, להיפך, אחד התחומים בהם לרפלקסולוגיה עוצמות וחוזקות הוא המערכת ההורמונלית - ובעצם חיזוק ואיזון המערכת ההורמונלית (כולל איזור הרחם) הוא יכול הגדיל את הסיכוים לקליטת ההריון ולהחזקתו. החשש לטפל נובע יותר מכך שבאופן טבעי יש לעתים הפלות בשליש הראשון של ההריון - הפלה כזו לא קורית עקב הטיפול, אלא למרות הטיפול, אבל מטפלים חוששים מתביעה. אם אני הייתי מטפלת שלך, דוקא כן הייתי הולכת לאיזורים של הרחם ולאיזורים אחרים שקשורים בפוריות, אבל לא בעיסוי , אלא בהחזקה וחיבור אנרגטי לצורך חיזוק. חוץ מהרפלקסולוגיה, חשוב מאד בתקופה הזו שתעשי דברים ממלאים ומעשירים: מוזיקה שאת אוהבת, לנוח, לבלות, לנשום עמוק, לטייל על שפת הים - כל מה שמרחיב את דעתך , מרגיע את הדאגות וממריץ את הנפש - יסייע לך ליצור ואחר כך לשמור. בהצלחה

אסתר884

New member
היי

יש חילוקי דעות לגבי אם מותר לטפל או אסור ואם כן באיזה מערכות ...בזמן תקופת ההריון. לדעתי אין שום סיכון לטפל אצל מטפל שלא הקדיש את חייו רק לתחום ההריון. את יכולה לבקש ממנו שימנע מלטפל במערכת ההורמונלית. נושא הפריון הוא נושא רחב ואת יכולה לטפל בו בכמה שיטות. רפלקסולוגיה, הילינג ועוד. בהצלחה אסתר

מנסיון גם רייקי מאוד יכול לעזור

בטיפולי פוריות. מוזמנת לקרוא על הצלחות: 1. 2.

0 אור 0

New member
רייקי עוזר כמעט בכל מקום

האמת היא שאני לא עשיתי טיפול רייקי שלם אפילו פעם אחת, אבל כמעט בכל טיפול אחר משלבת קצת רייקי בהתחלה , בסוף ואיפה שצריך. הפעם היחידה שהצטערתי על שימוש ברייקי (עצמי) , היתה כשברוב טפשותי עשיתי לעצמי קצת רייקי מיד אחרי ניתוח חניכיים, ומה שזה עשה זה זירז את היציאה מההרדמה המקומית, ואז בעצם כאב לי יותר.

למעלה