דיפרנציאלי

eliranzilka

New member
למה אף אחד לא עונה לי??

למה אף אחד לא עונה לי על השאלות שלי....

eliranzilka

New member
למה אף אחד לא עונה לי??

למה אף אחד לא עונה לי על השאלות שלי....

XYZ3

New member
אמממ... אין לי כח לפתור פיתרון מלא

אבל דרך די מפורטת דווקא יש... 1.אמממ... בשאלה 1 חסרה פונ´ FXלדעתי... אבל בעיקרון אתה פשוט גוזר את 2 הפונ´ ומוצא לאיזה מקדם A הם יהיו שוות ... יצאו לך בטח כמה פיתרונות או משהו אז תציב באחת הנגזרות כדי לבדוק שבאמת יוצאות לך 2 נק´ קיצון (זה גם סע´ ב´..) אחר"כ אתה מוצא אם הנק´ הם מינ´ או מקס´ ואומר שהישר Y=K מקביל לציר X ולכן הוא לא יחתוך את הפונ´ כשK קטן מהY שלנק מינ´ שהY שלה הכי קטן וגדול מהY של נק´ המקס´ שהY שלה הכי גבוה 2.פשוט תגזור ותעשה את התנאים עם הדלתא והמקדם של הX בריבוע 3.שוב אין פונק´ אבל הקטע זה לגזור ולמצוא איפה יש נק´ מינ´ ומקס´.. אני לא יודע אם יש כמה נק´ מקסימום או רק אחת(במקרה כזה יש לך כבר את X1 ואז אתה פשוט גוזר שוב ומוצא את הנק´ מיני´) אם יש יותר מאחת תגזור פעם שניה את הפונק´ ותראה שיש לה נק מיני´ ששווה פלוס מינוס שורש שלוש של אחת מנק המקס´ של הפונק מקווה שעזרתי... אם משהו לא מובן תשים הודעה או משהו ואם אני אוכל אני יעזור..

eliranzilka

New member
תודה..

אחי אני הבנתי את הרציונל העניין הוא שכנראה יש לי טעויות חישוב שאני לא מצליח למצוא אותן...אז ככה שאם תמצא זמן או יהיה לך כוח זה יהיה מעולה אם תוכל לפתור את התרגילים פתרון מלא...ותודה שוב

eliranzilka

New member
לא משנה כבר..

תודה רבה לכולם...אבל בסוף פתרתי את התרגילים לבד..תודה בכל מקרה

למעלה