לצערי האתר לא מספיק מתוחכם לכך
ואין לנו כוונה להיכנס לזה, שכן אבל מדובר בעבודה סיזיפית ובעייתית. גם אם נארגן חיווי כלשהו, בגלל שאין קשר בין הקופה לאתר יש סיכוי גדול לאי דיוקים בין מה שיופיע כ"במלאי" או כ"לא במלאי" והמצב בפועל, מה שבסופו של דבר יוביל לאכזבה נוספת. ציינת שאתה גם רוצה לדעת מהו זמן סביר שהמשחק יחזור למלאי, אבל ברב המקרים אין אפשרות לדעת מלבד הערכות גסות, וגם כשיודעים לפעמים קורה שהמשחק מתעכב מסיבות שאינן תלויות בנו. אישית אני גם הייתי מעדיף אם האתר היה מעודכן, אבל שוב, החנות לא תיכנס לכך. לטובת הפורום יש משהו שאני כן יכול לעשות, וזה להפיק מהקופה רשימת משחקים שכרגע כן יש במלאי ולפרסם כאן. היא תהיה נכונה לרגע הפרסום עד שאנשים יתחילו להזמין, ופרטים על המשחקים תצטרכו למצוא לבד (אפשר כמובן לחפש באתר של פריק) אבל זה משהו... תגידו לי אם אתם מעוניינים ואני אתחיל לעבוד על זה. אני מזכיר שאני כבר ככה מעדכן בפורום על משלוחים שמגיעים לפריק. לגבי משחקים שקיימים ואינם רשומים באתר, לפני מספר חודשים הכנתי רשימת מעקב על המשחקים הללו ואני שמח לומר שבערך חצי ממנה (הרציני יותר) כבר מעודכן. דווקא בתחום הזה הפורום יכול לסייע - אנחנו מעוניינים לרשום ביקורות על המוצרים שמופיעים באתר, אלא שלא בכולם יוצא לנו לשחק, וספציפית כתיבת ביקורות על משחקי לוח היא ארוכה ומסובכת יותר מאשר על משחקי מחשב לדוגמא. אם תוכלו לעזור ולספק חומר גלם לביקורת יהיה ניתן להעלות את המוצרים באתר יותר מהר. למי שמעוניין לקחת חלק בפרוייקט: Cayclus, Strugle of Empire, Age of Napoleon, Amne-Ra, Beowolf the legend, אלו המשחקים הרציניים יותר בחנות שעדיין לא באתר.