דיפלומטיה

דיפלומטיה

היי אני מחפש בנרות משחק לוח ישן שנקרא "דיפלומטיה". אם מישהו מכיר מאיפה אני יכול לקנות אותו אז בבקשה שיגיד. אני אפילו מוכן לקנות משחק משומש ממישהו. אתם יכולים להשיג אותי במייל [email protected]. תודה מראש

לינק

New member
אין במלאי

המשחק out of print כבר תקופה ארוכה בכל רחבי אירופה. מה שכן - ניתן לעשות הזמנה שלו שתטופל אם וכאשר המוצר יחזור למלאי (החיוב מבוצע רק לאחר אישור טלפוני של ההזמנה, ורק אם המוצר במלאי. החנות לא עושה חיוב מראש)

טלד

New member
אני מבין שאתה עובד שם

אז אני מנצל את ההזדמנות לשאול שאלה. למה זמינות המוצרים לא מעודכנת באתר? אני הפסקתי לחלוטין להזמין אצלכם דרך האתר אחרי שהזמנתי מוצרים וגיליתי אח"כ שלא רק שהם אינם זמינים כרגע, אלא גם לא צפוי שיגיעו.

shadowfax

New member
חנות טובה שאני מכיר לOOP

יש שם את זה: http://www.nobleknight.com/ProductDetailSearch.asp_Q_ProductID_E_58557321_A_InventoryID_E_1451046166_A_ProductLineID_E__A_ManufacturerID_E__A_CategoryID_E__A_GenreID_E_ החנות מתמחה במוצרים OOP ובמחירים סבירים, חלק מהדברים הם יד שניה ויש לבדוק בתיאור מה המצב שלהם מניסיון הבחור פסימי מאוד לגבי איכות המוצרים וחלק מהדברים שהוגדרו בנוניים על ידי המוכר נמכרים בחנויות פה בארץ כחדשים, גם אם אין לו כרגע תמיד נחמד לפקוח עין כי הוא משיג מוצרים נוספים (ומוכר את הישנים) כל הזמן... www.nobleknight.com|סלינק|

ycyclop

New member
קניתי מהם

המוצר הגיע בדיוק לפי התיאור והיה ממש מוצלח

לינק

New member
שאלה טובה

התשובה לכך היא שהאתר מתפקד בעצם כקטלוג יותר מאשר כאינדיקציה למוצרים שישנם כרגע בחנות. מוצרים שונים כל הזמן נגמרים מהמלאי, מתחדשים במלאי, וישנם גם הזמנות מראש. זה יותר קריטי במשחקי מחשב, ולצערי משחקי הלוח שהתחלופה שלהם נמוכה יותר יוצאים מקופחים. משחקים שאינם במלאי ואפילו כאלו שהם קשים להשגה עדיין רשומים באתר כי בכל זאת קיים סיכוי כלשהו להשיג אותם, אז האופציה נשארת קיימת ללקוחות. אתם מן הסתם לא רואים ולא מודעים למוצרים שהפכו ללא פעילים וירדו מהאתר כי כבר אין אפשרות להשיג אותם, אבל תדעו שגם אלו קיימים. אם אתם מעוניינים במשחק שראיתם באתר האפשרות הטובה ביותר היא להתקשר לחנות ולבדוק אם הוא נמצא במלאי. ניתן גם לבצע הזמנה שלו דרך האתר, ובמידה שהוא אינו במלאי תקבלו על כך הודעה בא-מייל שסיפקתם.

טלד

New member
תראה, תשמע

באמת שאין לי עניין להכנס לאיך שאתם מנהלים את העניינים. ואני מוכרח לציין שאני אוהב לקנות בחנות עצמה. אבל זה לדעתי זה פשוט לא לעניין - מה הבעיה להשאיר את זה באתר עם הערה: "כרגע חסר במלאי".

sonde

New member
חידוד

סתם בשביל הדוגמא - Disciples 2 gold. מפורסם כבר שניים, הזמתי אותו לפני שנתים, אבל לא ניתן להשיג אותו. עד היום ההזמנה שלי בהמתנה. זה נשמע הגיוני?

ycyclop

New member
אתם מפספסים ובגדול

אני כלקוח רוצה לראות באתר מה יש בחנות ומה יש סיכוי שאני אקבל בזמן סביר (עד חודש בשבילי) אבל לכם באתר גם אין את הדברים שיש בחנות וגם אם אני רוצה לקפוץ לקנות משהו, אני לא אדע שזה קיים. אחרי כמה פעמים אני אחפש חנות אחרת. למזלכם כרגע אין חנות אחרת

Flicker

New member
מצטרף...

כל הנוחות של להזמין דרך האתר הולכת לאיבוד כשבכלל אי אפשר לדעת אם ההזמנה רלבנטית או לא. אז נכון שתמיד אפשר להתקשר לחנות ולברר מה נמצא ומה לא - אבל אם בכל פעם שאני רוצה להזמין משהו אני צריך להתקשר, אז מה הטעם בכלל במערכת הזמנות באתר? כמו כן, יש משחקים שאני מחכה להם הרבה זמן - ואם הייתי יודע שהם הגיעו לחנות, יכול להיות שהייתי מגיע אליה במהירות לקנות אותם - אבל אפילו את זה אי אפשר לדעת על פי האתר... (אם כי עדכוני המלאי שמתפרסמים פה מדי פעם בפורום בהחלט עוזרים - אז למה לא לעדכן אותם גם באתר באותה הזדמנות?)

לינק

New member
לצערי האתר לא מספיק מתוחכם לכך

ואין לנו כוונה להיכנס לזה, שכן אבל מדובר בעבודה סיזיפית ובעייתית. גם אם נארגן חיווי כלשהו, בגלל שאין קשר בין הקופה לאתר יש סיכוי גדול לאי דיוקים בין מה שיופיע כ"במלאי" או כ"לא במלאי" והמצב בפועל, מה שבסופו של דבר יוביל לאכזבה נוספת. ציינת שאתה גם רוצה לדעת מהו זמן סביר שהמשחק יחזור למלאי, אבל ברב המקרים אין אפשרות לדעת מלבד הערכות גסות, וגם כשיודעים לפעמים קורה שהמשחק מתעכב מסיבות שאינן תלויות בנו. אישית אני גם הייתי מעדיף אם האתר היה מעודכן, אבל שוב, החנות לא תיכנס לכך. לטובת הפורום יש משהו שאני כן יכול לעשות, וזה להפיק מהקופה רשימת משחקים שכרגע כן יש במלאי ולפרסם כאן. היא תהיה נכונה לרגע הפרסום עד שאנשים יתחילו להזמין, ופרטים על המשחקים תצטרכו למצוא לבד (אפשר כמובן לחפש באתר של פריק) אבל זה משהו... תגידו לי אם אתם מעוניינים ואני אתחיל לעבוד על זה. אני מזכיר שאני כבר ככה מעדכן בפורום על משלוחים שמגיעים לפריק. לגבי משחקים שקיימים ואינם רשומים באתר, לפני מספר חודשים הכנתי רשימת מעקב על המשחקים הללו ואני שמח לומר שבערך חצי ממנה (הרציני יותר) כבר מעודכן. דווקא בתחום הזה הפורום יכול לסייע - אנחנו מעוניינים לרשום ביקורות על המוצרים שמופיעים באתר, אלא שלא בכולם יוצא לנו לשחק, וספציפית כתיבת ביקורות על משחקי לוח היא ארוכה ומסובכת יותר מאשר על משחקי מחשב לדוגמא. אם תוכלו לעזור ולספק חומר גלם לביקורת יהיה ניתן להעלות את המוצרים באתר יותר מהר. למי שמעוניין לקחת חלק בפרוייקט: Cayclus, Strugle of Empire, Age of Napoleon, Amne-Ra, Beowolf the legend, אלו המשחקים הרציניים יותר בחנות שעדיין לא באתר.

TheHock

New member
בעקרון אתה תמיד יכול לשחק את זה ברשת

אבל זה לא בדיוק אותו דבר.... אני חושב שראיתי אותו בפריק לפני כמה חודשים

למעלה