דיסת סויה!

LuLuLu iT

New member
דיסת סויה!../images/Emo2.gif../images/Emo139.gif

או שלא. דיסה סינית שהיא לא סויה, בזכותך. ^-^ אז.. היום יומהולדת ללירון, כריך הטונה השרמנטי שלנו!
לא השקעתי וכתבתי ב00 בדיוק, כי היא גם ככה בטיול ולא תראה את זה מחר בבוקר אומשהו. היא חוזרת בחמישי בערב, אז אני מצפה שעד אז כל השני משתתפים של הפורום הזה יכתבו ברכה ואיחולים ובלה בלה.
אז יקירתי המסוקסת, אני מניחה שאראה אותך במפגש, ובינתיים רציתי להגיד לך שאני נורא נורא נורא נורא אוהבת אותך, ואני חושבת שאת בנאדם מקסים. למדתי ממך המון [הכי חשוב זה איך לבשל, ואיך לתמרן אנשים לרצוח פטריות, אני מניחה
] ואת כזאת מיוחדת ומצחיקה והזויה וכ"כ את. תמיד כיף לי איתך ואת תמיד גורמת לי לחייך. אני מאחלת לך שתהיי מאושרת, שתעברי את השנה הזאת, ותעברי גם את כל הבאות. לא רק תעברי, אלא גם תהני מהן. תמשיכי להיות את, ותזכרי שתמיד בסוף יהיה בסדר. אני תמיד כאן בשבילך, שולחת חיבוק ענקי למקום שאת בטח ישנה בו עכשיו על אדמה טרשית [מוהאהא] ונשיקה, ואת כל האהבה שלי. יומולדת שמח, מקסימה!
ומזלטוב, כמובן~

Wing Chan

New member
מזל טוב לירון!! ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

עד 120 בובה!!!

Mystic Dragon

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

שתהיה לך אחלה יום הולדת, עם עוגה טעימה והרבה מתנות [ואני מקווה שעשו לך איזה משהו טוב בטיול]. אממ, שתהיה לך שנה מעולה, שתהני בה ושלא תהיה קשה מדי, שתהני בטיול שאת עכשיו בו ובשאר הטיולים של הצופים *שיעול*המעפנים*שיעול|בורח|
. שתהיי מדריכה מצוינת [אני בטוח שאת כבר עכשיו]. אז זהו. שיצא לנו להיפגש עוד הרבה, שתהיי רק מאושרת ושתקבלי את המתנות שרצית. שתהיה לך ת'יומולדת הכי שמחה שאפשר
ואני אוהב אותך מאוד^^

Prophet Of God

New member
לירוני

אני לא מאלה ששמים סמיילים וזה... אבל באמת, את יודעת כמה את חשובה לי, וכמה את יקרה לי כאחות, ואמן ומי ייתן וכל חייך יהיה לך כמה שיותר אושר, משחה, כיף, ביראות, חיוכים צחוקים והרבה אהבה משותפת ושמחה. אני מקווה שכל מה שמפריע לך יעלם כלא-היה ושיהיה לך טוב, שתדעי שיש לך כ"כ הרבה אנשים מסביבך ובשבילך שיעמדו לצדך מתי שרק צריך. אני כרגע שולח לך חיבוק ונשיקה פה, אבל שניפגש גם תקבלי אותם. אחותי את מיוחדת :)

Orbital Shadow

New member
משחה בהחלט../images/Emo60.gif

העקיצות האלה הורגות אותי!!!111111 אני מתה עלייך!

NJS

New member
בעע

זה מה שקורה כשאני שם כמה חודשים מראש תזכורת יום לפני היום הולדת שלה כשהדבר היחיד שכתוב זה "לירוני" :p לא היה לי מושג מתי זה בדיוק :/ טוב מה אני מתלונן לכם :p לירונייייי דלעת מושי מושלמת שלי :] מקווה שאת עושה כיף חיים ביומולדת שלך [בטח עשו לה בטיול עוגת בוץ או משו :p] ושתעשי כיף גם בכל הבאות אני לא צריך לכתוב לך שאני אוהב אותך הכי בעולם נכון? :p אממ את מוזרה מדי בשביל שאני יגיד לך תמשיכי להיות שמחה/נחמדה/אופטימית [או כל תכונה אחרת :p] ולא יגיד עוד אלף תכונות טובות אחרות שיש לך..אז.. תמשיכי להיות לירון כמו שאת :] [מוהאהא התיחכום :p] אוהב אותך פמפינג שלי 3)

RoCKeR121

New member
מזל טוב!!!!!!!!

שתזכי ל120 שנים מאושרות של כיף ושיט לייק דאת חחחחחחחחח

XiluminatiX

New member
מזל טוב

מזל טוב... אני מקווה שתיהיה לך יום הולדת מצויינת. שתקבלי הרבה מתנות. ושתמשיכי להיות כמו שאת.

מזלטוב לירונ!../images/Emo54.gif

לירונ המתוקה, שיהיה לך מזל טוב ויומודלת שמח וחיים ארוכים וכיפיים! מי יתן וכל משאלותיך יתגשמו (אלא אם כן משאלותייך הן במקרה שכל העולם ייהרס ע"י פצצה גרעינית). אוהתבותך המון! את מותק!

למעלה