דיסק VS הופעה

I מ י ר ב I

New member
דיסק VS הופעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לכולנו יש כבר את הדיסק החדש וכמעט כולנו גם היינו בהופעה אם לא יותר.או ששמעו אותה ברדיו.
האם אתם מרגישים הבדל בין השירים בדיסק לבין השירים בהופעה?
איזה שיר הכי אהוב עליכם בדיסק? איזה שיר הכי אהוב עליכם בהופעה?

queen of dreams

New member
אז ככה

הופעה זהדבר ראשון מבחינת הבחירה שלי... מכמה סיבות.. *הווא מדגיש כל מיני ניאונסים קטנים שבדיסק הם פחות מובלטים (לא מצליחה להיזכר בדוגמא ספציפית) *הוא שר עם אפרת ואיה שלדעתי עשו עבודה מצויינת... אהבתי מאוד את הביצוע (שניהם) ליום חדש נפלא אבל אולי אני לא משוחדת כ"כ כי אני מטורפת על השיר הזה... שירים שממש נהניתי מהם בהופעה: אני לא בטוחה בשם שלו אבל הוא הולך משהו בסגנון של "הייתי רוצה ..לקום איתך בבוקר.." ואני מאוד אהבתי את הביצוע של איה ואריק ל-תשמח ביצוע מהמם לדעתי מבחינתי..אין לי בעיה להקשיב יומם וליל לדיסק וללכת להופעות...

hilali1

New member
*אם היה לזה סיכוי

וותשמח של אריק ואיה באמת מדהים

ady18

Well-known member
עונה

כן בהופעה הרבה יותר טוב במיוחד בינונמי בגלל הקולות בדיסק ,שער שש ,יש לזה סיכוי בהופעה מדהים ,מליון מחשבות מצוין תשמח "זה לא שאני אור,אהבה באור וצל לא הרגשתי הבדל מיוחד "לא נורא" מפחיד מאוד בהופעה בדיסק התחלתי להתרגל אבל זה בטח יהיה יותר טוב בהופעות נוספות אני מקווה "גוני" מצוין בכול מצב שאריק ישיר "יום חדש נפלא " גם טוב בדיסק וגם בהופעה המתוקות אין לי הבדל מה עוד ביקשת לא אהבתי כול כך בהופעה ואהוב עלי בדיסק: מליון מחשבות גוני ויש לזה עוד סיכוי ו"לא נורא" "תשמח "הוא מצוין בדיסק גם

הופעה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

ממ יש הרבה שירים שיותר טובים לדעתי בהופעה מאשר בדיסק.. כמו בינונימי..אני לא סובלת את זאת ששרה בדיסק וגם לא את הקול של יונתן שפירא הזה..בהופעות שרק אריק שר זה הכי יפה
ותשמח..בדיסק הורידו את הפעימות האלה בסוף אז זה יותר יפה בהופעה.. בהופעות יש את הבחורה עם החתולים
וכולם הרי יודעים
שאין בדיסק.. הדבר היחיד שלא אהבתי בהופעה זה ההקדמה של שחפים
כאילו אני כבר התרגלתי אלייה אבל עדיין לפעמים זה קצת מפחיד הקולות האלה והאורות
אז ככה שלא נורא יותר יפה בדיסק
. בהופעות השיר האהוב עליי הוא אפשר לחשוב והבחורה עם החתולים
ובדיסק זה לא נורא

ג ב ש ו ש

New member
אממ..../images/Emo88.gif

האם אתם מרגישים הבדל בין השירים בדיסק לבין השירים בהופעה? -אממ לא הייתי עדיין בהופעה של אריק לצערי אבל שמעתי את ההופעה ששודרה בגלגלצ,אני אישית מעדיף בהופעה ברוב הפעמים
ודי מרגישים בהבדלים. איזה שיר הכי אהוב עליכם בדיסק?-ג'וני איזה שיר הכי אהוב עליכם בהופעה?-יום חדש נפלא

ממממ..

1) מממממ..... יש הבדל ברור.. 2) השיר שאני הכי אוהבת זה "יום חדש נפלא" ו "מה עוד ביקשת" ואת ה-שיר הידוע " המתוקות האחרונות".. :)

אושRתי

New member
../images/Emo26.gif

האם אתם מרגישים הבדל בין השירים בדיסק לבין השירים בהופעה? ברור איזה שיר הכי אהוב עליכם בדיסק? איזה שיר הכי אהוב עליכם בהופעה בדיסק ג'וני ובהופעהאת השיר לא נורא..

Six66

New member
:)

בשירים בהופעה היה יותר רגש והתלהבות מאשר בדיסק... והשיר בדיסק הכי אהוב עלי לא נורא.. ובהופעה יום חדש נפלא

hilali1

New member
שאלה טובה.. ../images/Emo9.gif

באופן כללי, בהקשר להרבה אמנים, הופעות זה תמיד יותר טוב מהאלבום. במקרה של אריק זה אפילו קיצוני יותר.הפערים בין האלבום להופעה עצומים. אנחנו הרי קודם הלכנו להופעות ורק אחרי כן קיבלנו את האלבום. בעיניי הביצועיים באלבום קצת "פרווה" לעומת ההופעה - הלהקה - הקולות, התאורה, הנגנים, אריק - האנרגיות אחרות והתחושה אחרת. יש שירים שהאלבום ממש עשה להם עוול ואני באמת לא יכולה לשמוע אותם ככה סתם באלבום כך שאת האלבום אני לא ממש שומעת..
השירים שאני יכולה לשמוע מהאלבום הם:ג'וני, יום חדש נפלא, מה עוד ביקשת.. כל השאר בהופעה הרבה יותר טובים. אחרי ההופעה האחרונה התאהבתי מחדש ב"תשמח". הביצוע של איה ואריק פשוט מדהים..
והבחורה עם החתולים - כמובן שרק בהופעה.. שיר מעולה וכייפי ונחמד לסיים איתו הופעה

ol9it

New member
לפי דעתי יש הבדל עצום

בהופעות יש את האפשרות לנסות דברים חדשים , לתקן, ולהראות יותר רגש מהדיסק ובגלל זה אני לרוב יותר אוהבת הופעות...
בדיסק יש יתרון לבינונימי בגלל העיבוד והקולות הנוספים שקשה לעשות בהופעה.... אבל באופן כללי לגמרי הופעה (= רק צריך כסף בשבילה LOL שיר של אריק וואי זה קשה לא'דעת זה נורא תלוי במצב רוח שלי , אז אני אגיד כולם ! בזמנים שונים (לא יכולה לבחור מה אני אעשה)

Rachel47

New member
פחח הופעה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif../images/Emo15.gif

אמנם ברוב השירים ההבדל לא משמעותי יותר ממה שצריך (כלומר שאני מסוגלת לשמוע את הדיסק וזה לא יהרוס לי את השירים) השיר האהוב עליי בדיסק הוא בלי ספק ג'וני
בהופעה יש הרבה כמעט את כולם שער 6, בינונימי ואפשר לחשוב הם אלה שההבדל בין הדיסק להופעה משמעותי ועמוק אז אני ממש אוהבת לשמוע אותם בהופעה

hilali1

New member
בטח שער 6 - יאללה בלגן ../images/Emo6.gif

מזלגות, סכינים, מלחיות וכוסות.. שכחתי משהו

Rachel47

New member
אני אישית השתמשתי בידיים../images/Emo15.gif

אבל לא..לא שכחת כלום
שולחן שווה אנחנו

I מ י ר ב I

New member
תורי...

כמובן שיש הבדל בין הדיסק להופעה. ואני אפרט מה אני אוהבת בדיסק ומה בהופעה- יום חדש נפלא-ביצוע מושלם הן בדיסק והן בהופעה.בזאפה מאוד אהבתי גם את הביצוע הראשון של השיר. ג'וני-אהבתי מאודדדדד את השיר בדיסק יותר מאשר בהופעה.ואני חושבת שהוא צריך גם להיות הסינגל הבא!!! המתוקות האחרונות-זה אחד השירים שאני ממש אוהבת,בהופעה הוא מיוחד כי אריק מוסיף לפעמים את החמש פלוס וזה קטע חזק וגם את הקולות שאריק עושה למקרופון ושומעים את זה רק בהופעה... מה עוד ביקשת?-אין הבדל כ"כ לדעתי בין ההופעה לדיסק. אהבה באור וצל-אחרי ששמעתי המון את הדיסק אני חושבת שזה אחד השירים היותר טובים באלבום.בהופעה פחות אהבתי. בינונימי-הביצוע בדיסק מקסים!!!! בין אלון לאיזדרכת-אני מאוד מתחברת למילים של השיר הזה,אבל זה אחד השירים שאני פחות אוהבת גם בהופעה וגם בדיסק. לא נורא-לפני שיצא הדיסק שמעתי אותו רק בהופעות ולא ידעתי אם אני אוהבת או לא,שיצא הדיסק אני יכולה להגיד שאני חורשת עליו.הביצוע בדיסק מושלם!!! בהופעה פחות אהבתי... זה לא שאני אור-הופעה!!!!! אם היה לזה סיכוי-דיסק!!!! תשמח-שיר מקסים,ההופעה לוקחת!!! שער 6- גם בדיסק וגם בהופעה השיר הזה הוא בין הטובים.אני אוהבת את התוספות שיש בהופעה וירדו מהדיסק-בעט אלון בעט,הג'חנון... אפשר לחשוב-שיר מקסים גם בהופעה וגם בדיסק. לסיכום-חובה את שניהם!!!

Rachel47

New member
פשש איזה סיכום../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

מסכימה איתך
חובת את שניהם

אז ככה ../images/Emo9.gif

בהופעות יש את הבעות הפנים של אריק ובדיסק אפשר רק לדמיין לפחות אלו שראו אותו בהופעות בהופעות יש לדוגמא בשיר לא נורא את השחפים שאבנר עושה (אבנר תעשה לי שחפים) בדיסק אין את זה בכלל בדיסק יש שירים שאני אוהבת להקשיב לקולות רקע שלהם כמו את שער שש\ אפשר לחשוב בהופעות בשירים אלו אני יותר מתמקדת באריק ובנגנים מאשר בקולות רקע אפשר להאשים אותי
שיר הכי אהוב עלי בדיסק זה אם היה לזה סיכוי רק בגלל המילים
בהופעה האחרונה אני אהבתי את שער שש כי זה שיר שנותן אנרגיות

איך שכחתי את ההבעות פנים ../images/Emo12.gif

של אריק
עוד סיבה שההופעה יותר שווה זה ההבעות פנים של אריק
הפרצופים והתנועות שהוא עושה

למעלה