דיסק של פינק פלויד

shay or eli

New member
דיסק של פינק פלויד

אני רוצה לקנות דיסק של Pink Floyd אבל לא יודע איזה. את The Wall כבר יש לי. חשבתי על Wish You Were Here, אבל יש להם כל כך הרבה דיסקים מדהימים שאני לא יודע מה לבחור. תעזרו לי?

taya

New member
Wish You Were Here

ללא ספק, אבל אתה יכול גם את- Dark Sidd Of The Moon

taya

New member
Side, not Sidd

טעות הקלדה בסך הכל, אל תתנפלו עלי.

כמה דיסקים של פינק פלויד

שחייבים להיות בכל בית לפי דעתי. The Wall Wish You Were Here Dark Side Of The Moon Animals מיותר לציין שכל השירים שלהם יפים ...

the real flea

New member
לדעתי

גם אנשים שלא אוהבים את פינק פלויד חייבים את ``החומה``, דיסק חובה בכל בת. ומי שלא ראה א הסרט להשכיר אותו מיד!!! אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי וראיתי הרבה

kadance

New member
רציתי להגיד,

שאם אתה כבר הולך על Wish you were here, שזה אלבום פשוט מצויין,אגב, אז עכשיו מוכרים מעין גירסאת אספנים של האלבום, כשהוא עטוף כמו שהתקליט המקורי היה עטוף, ולא בקופסאת פלסטיק. אני ממש אהבתי, לדעתי-לך על זה.

z.StarDust

New member
חיזוק דברי taya-

בהחלט dark side..או wish you... לי אישית יש העדפה לwish you...

השלישיה הכי מומלצת:

1. The Piper At The Gates Of Dawn - דיי שונה בסגנון משאר הדיסקים, כי הוא הראשון, הפסיכודלי, שרובו נעשה ע``י סיד בארט (הגאון האלוהי), שהוא אישית, הכי אהוב עלי, מאחר ואני חובבת דיי גדולה של רוק פסיכודלי. 2. Animals - דיסק גאוני, יצירה גאונית, כל-כך כל-כך גאוני, האלבום השני הכי אהוב עלי, מבחינת הליריקה, המסר והמוסיקה. 3. Wish You Were Here - איך אפשר בלי, ההקדשה הכי גאונית שנוצרה ביובל האחרון, לדעתי לפחות. ועוד מומלצים: Atom Heart Mother, Meddle, More, A Saucerful Of Secrets, Dark Side Of The Moon. אלה לדעתי הכי טובים, וכמובן יש את האוסף המצויין - Relics think floyd מיכל

למעלה