דיסק שלוש

דיסק שלוש

אני מצטער אם כבר פורסת פוסט כזה בפורום אבל הייתי חייב לשאול בתור אחד שמת כבר לאלבום השלישי מישהו יודע מתי בערך הוא יוצא? (גם לדעת בדיוק אני לא אתנגד

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהיי../images/Emo13.gif

אז כמו כולם אתה מת לאלבום השלישי..מבינה אותך.. אבל כרגע אין תאריך מדויק...אני חושבת שבימים אלו הם לקראת הקלטות או משוו לפי החישוב שלי.. אז יש מצב שעוד כמה חודשים..

|נצל"ש| תראי זה אני ב24!!!!../images/Emo9.gif

אולי הכל עכשיו מוזר ומעורבב זה לא משנההההה אותיייייייייייייייייייייי תראי זה אנייי בוכה אל תלכי כי לא נשאררררררררררררררררררררררררררררררררר דבררררררררררררררררררררררררררררררררר רוצה שתדעיי מה שאת בשבילי תני עוד מבט אחדדדדדדד אחחחחחחחחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gifאיזה קטע,איך שפתחתי את +

הטלוויזיה ראיתי את זה חחחחח וןאחרי זה היה "ונדמה שישוב" של עידן יניב וראו את בנואה בהתחלה אז אמרתי :"מזה עושים ספיישל בנואה כי יש לו היום יומולדת?!"חחחחחחחח

בנואה בנואה בנואה בנואה בנואה!!!

שמעתי את הקליפ אבל לא ראיתי הייתי עסוקה עם המחשב וחוץ מזה עידן יניב זה לא ממש משהו שכיף לראות.=]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאוי ואבוי!אבל רואים את הופמן לרג

+ע http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3487562,00.html עכשיו אחרי שראיתי שוב, רואים את הופמן, עירון ותומר.. אבל משום מה הופמן הכי בולט.. שימו לב! זה ממש שניה! אפילו חצי שניה.. אחרי שז'קו אומר "מעדיף לעשות קרחת".. הן כאלו פאקצות מעפנות טיפשות שבא רק לחנוק!! וכל שניה "פאקינג.." חפרתן! בעע

חחחחחחחחחחחחחחח אוי איזה סתומות!

וה"פאקינג" עם שלומי שבן היה מצחיק חחחחח איי איי איי... שאלוהים יעזור לנו... הצלחתי לראות רק את הופמן ועירון חח לא הספקתי לראות את תומר.. הו וול:) אין לי כוח לראות שוב..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifזה לא מצחיק..../images/Emo7.gif

או שאני סתם מצוברחת.. אבל תכלס, אם הייתי רואה כאלו בנות ברחוב נשבעת לך שהייתי בועטת בהן!! כ"כ בעעעעעעעע אפילו בצחוק לא הייתי מדברת ככה למצלמה! זה כ"כ תת רמה!

הצלחתי לעצור את זה על תמונה שרואים את שלושתם

אבל משום מה הפרינט סקרין לא הצליח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifכן, גם אני../images/Emo13.gif

מה זה "פרינט סקרין"..?

צילומסך

ניסיתי לצלם את המסך (עם המקש במקלדת שנקרא PRINT SCREEN) כדי להעלות את התמונה, אבל הוידאו היה שחור.

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאנחנו עצלנים כמוך..חח

אין לאף אחד חשק לשים לחיץ.. נו קצת מאמץ ותראי את הסרטון..

../images/Emo45.gif

יודעת מה מאיה? אני מוכן לשים אחד לחיץ אם מישהו יעשה בשבילי העתק והדבק

niro levi

New member
../images/Emo216.gifהצלחתי לצלם מסך

אבל לשם שינוי[ציניות].. תפוז לא מעלה לי את התמונה.. אני אנסה עוד מעט שוב פעם

למעלה