דיסק קשיח

emilsdr

New member
דיסק קשיח

שלום, יש לי מחשב נייד של LG ואני רוצה לדעת כיצד אני יכול לפצל את הכונן דיסק קשיח שלי 60G לכמה כוננים, נגיד 30G ו- 30G נוספים, ז.א. במקום רק C, שיהיה לי גם D בנוסף ל- C?? תודה, אמיל

sprqy

New member
נצל"ש ZEUS???

מישהו שמע על החברה הזאת של מחשבים ניידים? KSP אני חושב מכרו את זה תקופה מסויימת ואני מנסה למצא פרטים, אתר בית, תמונה של נייד שלהם, משהו... יש לי הצעה למחשב יד שנייה: ZEUS p4 2.4 512mb 40gb cdrw+dvd wireless lan svideo out firewire infra red 3500 ש"ח - שווה לי? מה אומרים? תודה.

Jan22

New member
לא שמעתי מעולם ,לא מומלץ

לרכוש מחשבים ניידים של חברות לא מוכרות .

sprqy

New member
טוב תודה. עוד שאלה

מה עדיף לי בין השניים: DELL D500 סנטרינו 1.3 256MB 40GB צורב+DVD כרטיס מסך 64MB (לא סגור אם SHARED או לא...) WIRELESS בלוטוט (אין לי שימוש בזה) לבין: IBM R50E סנטרינו 1.5 256MB 40GB WIRELESS צורב + DVD מה אומרים? שניהם בסביבות ה3500.. תודה על ההיענות המהירה...

sprqy

New member
IBM לוקח את הDELL?

אבל נאמר לי שהDELL הוא דגם עסקי והוא יותר קל ונוח - לא עדיף?

senseBOP

New member
הוא התכוון ל-Partition Magic

גש לאתר של Symantec ובצע חיפוש על השם של התוכנה. תמצא את מבוקשך שם.

Jan22

New member
קבל משהו מוזר...

יש לי עותק חוקי של התוכנה ורשום בה PARTISION ולא PARTITION . פאק של החברה ? די נראה לי .

Jan22

New member
היא כבר לא על המחשב ...

הסרתי אותה אחרי שסיימתי איתה (זה גם היה על מחשב אחר) אבל בכל מקרה כך היה וזה די מוזר .

oneheart

New member
partition majic אכן טובה. והערה:

D לא תוכל לצור כי הוא תפוס ע"י הסידי רום תצטרך להסתפק ב E...

senseBOP

New member
בוודאי שהוא יכול!

לפני שאתה ניגש ליצור מחיצה חדשה, לחץ מקש ימני על My Computer ובחר ב-Manage. גש ל-Disk Management. לחץ מקש ימני על הכונן בחלון התחתון ובחר ב-Change Drive Letter and Paths. שנה את האות למשהו כמו U או V (אצלי, הכוננים האופטיים תמיד מסומנים כ-U ו-V. כך, אם אני מוסיף/מוריד כוננים/מחיצות/זכרון נשלף, האותיות שלהם לא משתנות.) לאחר ששינית את אות הכונן, אתה יכול לפתוח את Partition Magic וליצור מחיצה עם האות D. כמובן שניתן לבצע את שינוי האותיות אחרי יצירת המחיצה, אבל רצוי לבצע אותו לפני, ולחסוך בעיות/פעולות אחר כך.

למעלה