דיסק סולו לטאריה!

Gaius Octavius

New member
נצל"ש - אני לא פה.

כן, חזרתי מהטיול, אבל רק כדי לגלות שהמחשב שלי נדפק ושצריך לשלוח אותו לתיקון, אז עכשיו אני במחשב של אח שלי שהוא פשוט ממש, אבל ממשששששששש איטי, אז אני לא אהיה הרבה בפורום בימים הקרובים. מי שרוצה לדבר איתי שיטריד אותי במסנג'ר.

Gaius Octavius

New member
וכן, מאיה,

אם בא לך לדבר איתי זה אומר שאו שתתקשרי או שתשיגי מסנג'ר, כי האייסיקיו פה דפוק.

שמקססן

New member
אגב Nachtwish (נדבקתי אופיר :p)

איכשהו הגעתי במטאל ארקייבס ללהקה For My Pain... בטעות לחצתי על זה כשהייתי בדף של נייטוויש (זאת להקה של תומס) וחשבתי לעצמי "יא, הסולנית שווה..." וכמו שהכלל אומר אם הסולנית שווה הלהקה שווה (ראו מקרה אפיקה, לאקונה קויל, ארץ' אנמי
) אז אמרתי לדודה שתביא, שמעתי והתברר שהסולנית היא בעצם סולן XD
אבל הם די בסדר after all...

Musta Susi

New member
../images/Emo6.gifאני מקווה שאתה גם מבטא את הW כמו

V... להקה טובה, אבל שמתי לב שלאלבום היחיד שלהם (עד כה) קוראים Fallen וגם לאלבום היחיד של Evanescense (בטח יש לי שגיאות בשם) קוראים כך (
) השאלה מי בא קודם.

1, יש להם עוד דיסקים בטוח

לפחות ככה ידידה שלי אמרה לי. 2, אז מה אם יש להם את אותו שם לאלבום?!?! זה לא קרה אף פעם בעולם?!

שמקססן

New member
למיי פיין או לאוונאסנס?

לאבנאסנס יש איזה 3-4 אלבומים מלאים, כולל פולן... פשוט פולן הכי מוכר וממה ששמעתי מהאחרים הוא גם הכי טוב שלהם...

נמ.../images/Emo219.gif

(אל תשאלו על הארגז, אני כרגע במשבר אחרי שאיבדתי את ה|פטריה| שלי) אוונסנס הוציאו בעיקר דמואים. הדיסק המלא היחיד שלהם בינתיים הוא פולן, ויש להם גם DVD של הופעה - אניוור באט הום. עוד כמה חודשים הם מוציאים דיסק נוסף. השם נקבע, אבל אני לא יודעת אותו. (וזה מה שקורה כשיש חברה חולת אוונסנס
) ובאתר של FMP כתוב שיש להם רק את פולן...

Gaius Octavius

New member
Fallen זה הרשמי הראשון והיחיד.

כל השאר הם אלבומי דמו שהוצאו באופן עצמאי. כן, Origin הוא אלבום מלא אבל הוא עדיין הוצא באופן עצמאי והיה אפשר לקנות אותו רק בהופעות של הלהקה.

Musta Susi

New member
יפה מאוד זה מה רציתי לשמוע../images/Emo3.gif

הDemoים לא נחשבים כי אמרתי "אלבומים" ועד שהחדש יצא לאור הוא יישאר היחידי, לאחר מכן יהיה "אלבום בכורה" או משהו...

Gaius Octavius

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifואתה הזכרת לי סיינפלד../images/Emo3.gif

*מיסטר פיט עם כתם דיו בצורת שפם על הפרצוף* We will take over Poland by the spring, and our stocks will go HIGH! *מיסטר פיט מרים יד למעלה*

למעלה