דיסק סולו לטאריה!

Blade Of Fire

New member
דיסק סולו לטאריה!

לאחר הפרישה מנייטוויש (הרבה אחרי), מטאליסט מפרסם את ההודעה הבאה: סולנית להקת Nightwish לשעבר, טרייה טורונן הודיעה כי חתמה לאחרונה על חוזה הקלטות חדש עם השלוחה הגרמנית של חברת התקליטים Universal Music: "אנחנו כרגע עובדים על אלבום הסולו הראשון שלי, זה פרויקט גדול ומושקע שדורש הרבה מסירות ואנרגיה, אני ממש ממתינה בקוצר רוח לראות מה יביא לו העתיד עבורי כאמנית." נקווה לאלבום פאוור או גות' מוצלח. בהצלחה לה:)

McBlack

New member
מזכיר את חדשותהמדע בפורום "מדע פופו

לרי" (AKA פורום גיקים שגאים בזה
) הממממ בהצלחה לה עם זה.

רק שלא תבטל הופעות בגלל בעלה :)

אחרת היא תפריש את עצמה, בערך, משהו>< אוף, *תכניסו כאן משהו מצחיק כמו פות או משהו כי זה לא עבד לי*

שמקססן

New member
אף פעם לא אהבתי אותה יותר מדי

מעדיף את סימון וכריסטינה (סקאביה), אבל שיהיה לה בהצלחה...

הו, אני מחכה לראות את זה :]

(לשמוע קטנונים) עד עכשיו השירים שיצא לי לשמוע מהפרוייקטים שלה היו טובים מאוד, שלא לדבר על השירים שלה עם נייטוויש
בהצלחה ליטל טאריה

Gaius Octavius

New member
../images/Emo6.gif

אני כבר יכול לראות את הידיעה הבאה במטאליסט: "לכבוד השקת אלבום הסולו הראשון שלה, הגיעו חברי-נייטוויש לברך את טאריה, ואפילו כתבו לה מכתב ברכה, שפורסם באתר שלהם." ואחרי זה: "נייטוויש פירסמו את חשבון החשמל שהם קיבלו בדואר באתר האינטרנט שלהם. מסתבר שהמון חשמל מתבזבז על הפן של כל אחד מחברי הלהקה."

לאמפו באמת יש שיער יפה../images/Emo2.gif

והצמות בזקן של מרקו...P: ניר, חזרת
איך היה?

Evil Pig

New member
../images/Emo207.gif הורדתי את הזקן...

נמאס לי ממנו ורציתי לגוון זהו לילה טוב

Kfiriboy

New member
../images/Emo207.gif הורדתי את השכל

נמאס לי ממנו ורציתי לגוון לילה טוב זהו במקומו הותקנה חומרה חדשה והאוזניים שלי יכולות לשחק פינג פונג -__- הו אני פקאצה עכשיו D: דורון, זה היה נסיון להצחיק (בטח לא הצליח...) לא נסיון לפגוע, כלומר שום דבר כואב מבחינתך

למעלה