דיסק נייד (disk on key) למכשירי BT

eranglr

New member
בשביל מה אתה צריך את זה ?

תסתכל כמה זה עולה ! יחסית למה שזה נותן לך

PocketFR

New member
לדוגמא

אתה אצל חבר שיש לו PC רגיל ואין לך אפשרות לחבר עם כבל את הנוקיה שלך, ולחבר אין Bluetooth ב-PC ןאתה "מת" להעביר ממנו את הרינגטון החדש שרק עכשיו הוריד מהאינטרנט. אתה מכניס את הדיסק הנייד אצלו במחשב, מעביר... ומעביר אליך ב-BT. אותו הדבר ממך אליו... לא חסר "... בשביל מה..."

PocketFR

New member
לדוגמא

יש לך מצגת חשובה על ה-2210 והגעת ללקוח ואתה רוצה להוריד אותה למחשב הנישא כדי להציג אותה ו"במקרה" אצל הלקוח אין עריסה ואין כבל לחבר את ה-2210 ל-PC... אתה מעביר ב-BT את המצגת לדיסק הנייד... דוחף אותו למחשב אצלך הלקוח... ובהצלחה במצגת... לא חסר "למה אתה צריך..."

AYELET1

New member
אם עבר קנה כרטיס זכרון של חצי

ג'יגה במחיר זה והסתובב עם קורא כרטיסים נייד ואת המצגות החשובות שים על DOK רגיל
לכל האפשרויות שמנית אתה צריך כנראה דרייברים במחשב ה-PC של החברים והלקוחות שלך השימושים שמנית נראים מעט מאולצים, וישנם תחליפים אחרים לכך, הרבההההה יותר זולים (64 מגה פלאש ב-500 ש"ח???!!!!
)

PocketFR

New member
לא מדוייק

להסתובב עם קורא כרטיסים נייד.... הכי פשוט להסתובב עם מחשב נייח... בשביל מה קנינו PDA ??? רק למחשבי WIN98 יש צורך בדרייבר עבור הדיסקים הניידים (DOK) 500 ש"ח זה לא רק עבור ה-64MB, זה גם עבור החיבור לממשק BT. באת עם ה-PDA ללקוח ואת רוצה להעביר לו את המסמך WORD שכתבת בדרך.... עוד פתרון להעביר לו... ברור שזה לא מיועד לילד בן ה-13... זה פתרון טוב למשתמשים רציניים שצריכים פתרון כזה (ולא רוצים להיסחב עם עריסה/כבל USB/קורא כרטיסים/מחשב נייד... תבחרי עם מה את מעדיפה להיסחב...) לא צריך לשלול כל מוצר רק בגלל שזה יקר לך או למישהו או שאת במקרה יש לך פתרון "גאוני" אחר.... כל משתמש יכול לבחור את הפתרון המתאים לו מבחינת פונקציות וכמובן תקציב.

AYELET1

New member
אכן כל משתמש יבחר את הפתרון

אתה יכול לשלוח במייל את המסמך שכתבת בדרך , אם הדבר דחוף כל כך. ישנם פתרונות נוספים. DOK רגיל מוכר ע"י מערכות ההפעלה מעל ל-WIN 98 (אגב לא כולם - מנסיון) לא מתאם BT לכן נשאלת השאלה אם DOK BT זה יוכר ללא דרייברים! לדעתי הפתרון הזה יקר מדי כדאי לקחת אותן בחשבון לפני שמוציאים סכום עתק על 64M פלאש ואני עדיין אציג את הסתייגויותי (כמשתמשת מקצועית
)

eranglr

New member
עדיף לקנות מתאם BT ב-150 ש"ח

ולסגור עניין. בשביל מה אתה צריך את ה-64 מגה הללו? עדיף לך כבר לרכוש כרטיס זיכרון של 256 מגה + מתאם בלוטות בפחות מחיר !!

D v S

New member
יש קוראי כרטיס SD/MMC ויש לCF

והם מעט יותר גדולים מזיכרון הפלאש הזה והרבה יותר זולים, בכ400 ש"ח.

redbull2002

New member
לא יותר פשוט לרכוש Cruzer ב100

שקל? קורא כרטיסים נייד לא הרבה יותר גדול מהכרטיס שלך ובטוח פחות יקר ושביר?

PocketFR

New member
מחיר

אם אתה קונה Cruzer ב-100 אני מאד מקווה שיעבוד לך אחרי שבוע, אגב, שלח קישור ל-100 שקל Cruzer, זה יכול לעניין הרבה בפורום. (ושה-Cruzer יהיה גם USB 2.0) גם תביא לי Cruzer שאתה יכול להעביר אליו נתונים ישר מה-PDA שלך. מישהו יכול להתייחס לרעיון ולא רק למחיר ? אני מבין שכל המוצר נפסל לגמרי בגלל המחיר ? אם הוא היה עולה חצי אז גם הייתם מחפשים פיתרון "גאוני" אחר ?

shed

New member
--->

אני חושב שהרעיון של מוצר כזה די שגוי. הוא לא בא לענות על צורך ממשי, הוא רק עושה "סלט" בין טכנולוגיות. סלט שלא ממש צריך אותו. בוא נבחן כמה דרכים יש להעביר מידע מ-pda למחשב נייד/שולחני: 1. IR: כל מחשב נייד (כמעט) מצוייד בחיישן IR וניתן להעביר קבצים הלוך ושוב בין ה-PDA למחשב. (אני עושה את זה תכופות). 2. WiFi - מחשב אשר מחובר לרשת (קווית או אלחוטית) אשר יש בה AP כזה או אחר יוכל לדבר עם ה-PDA באופן שקוף. אני יודע שעם הפאלם שלי אין בעיה לעבוד עם שיתוף קבצים של WIN, אני בטוח שגם עם הפוקטים למיניהם זה יעבוד חלק. 3. כבל USB פשוט אשר מתחבר למחשב ומזוהה על ידי המחשב כ-DOC. לא מדובר על עריסה שלמה. רק על כבל USB קטן ופשוט. (אני אישית משתמש בו גם כדי להטעין את ה-PDA כאשר אני בדרכים). בקיצור: עבור כל מקרה שלא יהיה אנחנו רואים שיש פתרון יעיל יותר, זמין יותר ושנותן יותר. לכן אני לא חושב שהמוצר הנ"ל הוא איזו שהיא "הברקה".

PocketFR

New member
יפה

אכן למחשבים הניידים (החדשים) ניתן להתקשר ללא צורך במוצר. למחשבים הביתיים (שעדיין מאד פופלאריים) קצת קשה. גם הפתרון במוצר הוא לא רק ל-PDA. גם לדוגמא למכשירי הסלולאר (SONY P900 לדוגמא). אגב, מעניין לבדוק אפשרות לאכסן עליו מפות לדוגמא כאשר הסלוט של ה-SD תפוס לדוגמא ע"י GPS.

shed

New member
המסקנה: מוצר לאפליקצית נישה

חעול להיות שב- 0.01 אחוז מהמקרים זה יהיה פתרון טוב יותר מאחד הפתרונות שהצעתי. האם בשביל זה לרכוש מוצר? האם בשביל זה לפתח אותו? הדעה האישית שלי היא לא. למחשב ביתי (כל מחשב ביתי שנמכר בשנים האחרונות) ניתן להתחבר בקלות בעזרת כבל USB שתופס פחות מקום ועולה הרבה פחות. התחברות למכשיר סלולר - תעשה לי טובה, מדובר בנישה של נישה. פשוט שוק אפסי (אם בכלל יש שוק). לדעתי פשוט מישהו פספס כאן בענק. אני לא רואה שום, אבל שום צורך שיצדיק קנייה של מכשיר כזה.

redbull2002

New member
די, הפיתרון לא גאוני,השילוב פשוט מי

ותר לפי דעתי דוגמא אחת(SD) דוגמא שניה(CF) דוגמא שלישית(MS) הבנו שאתה אוהב את המוצר, אבל בוא נהיה קנים יוצא יותר זול, יותר עמיד , יותר יעיל לקנות דנגל BT, כרטיס 64, וקורא כרטיסים כמו הCRUZER ותסלח לי, יש לי כבר כרוזר מעל לשנה ומתפקד כמו גדול. עכשיו נעבור לדיבור שלך של הUSB 2 עד כמה שידוע לי BT לא נותן א המהירות של Usb 2.0 אז זה בזבוז של משאבים.

redbull2002

New member
אה.. ורצית USB 2.0 אז הנה אחד

מצטער חברים חרגתי ב36 שקל מההקצבה

redbull2002

New member
וסתם לשם המשחק אם כבר התחלנו

בניתי את המוצר שהצגת מחלקים, כל אחד יחליט מה מתאים לו. בוא נראה: כרטיס 128(סתם בשביל הכיף)-125 שקלים. קורא כרטיסים-80 שקלים/קורא USB2- עולה 136 ש"ח וDungle BT עולה בימנו 169 שקלים נעשה את החשבון 430 ש"ח וקיבלנו כאן בעצם גם כרטיס למחשב כף היד, גם DOK לאיזה כרטיס שתבחרו וגם DUNGLE BT פונקציונאלי לגמרי כל המחירים נלקחו מZAP

למעלה