דיסק נאפס

fiorelam

New member
דיסק נאפס

מחפשת דחוף דיסק שנקרא נאפס, או כתובת שניתן להוריד את הדיסק הנ"ל, דיסק שמכיל ריקודי בטן ומנגינות של ריקודי בטן (דרבוקות וכלים מזרחיים) אודה לכל מי שיעזור
) ניסיתי לחפש דרך מנועי חיפוש אך ללא כל תוצאה... שיהיה יום נהדר לכולם , פיורלה.

tlingit

New member
ברוכה הבאה פיורלה ../images/Emo24.gif

איפה פגשת או שמעת על הדיסק הזה שאת מחפשת?

fiorelam

New member
היי ../images/Emo13.gif)

האמת היא שאחותי נוראאאאא רוצה את זה , היא ראתה את זה אצל רקדנית בטן ושמעה את הדיסק והתלהבה מאוד, ורציתי להפתיע אותה....
) יש לך מושג איך אני ניגשת ל"פרוייקט" הנ"ל ?
)

fifi ness

New member
היי פיורלה! את המוסיקה תוכלי להשיג

בדיסק סנטר בת"א או בכל רשתות חנויות המוסיקה הגדולות. בתחום מוסיקת עולם,המוסיקה כל-כך יפה שכדאי להתאמץ. במידה ותתקלי באין מוצא אשתדל לעזור יותר בהצלחה ! פיפי נס.

fiorelam

New member
הכוונה היתה...

להוריד את הדיסק חינם באיזה אתר באינטרנט, אולי דרך הקאזה, ואין לי גישה לקאזה, אולי ניתן לשלוח לי את הקישור ?... תודה
)

Elina5

New member
את הדיסק של נפאס את יכולה

לקנות ב"אוזן השלישית" ברח' שינקין בת"א. ואם בא לך להפתיע את אחותך אז המאמץ יהיה שווה,ומפנן אולי יותר מאשר להוריד את זה בחינם... יש לדיסק עטיפה יפה... ובכלל בתור מתנה, נראה לי יותר כיף לקבל את המקור... דרך אגב, בתחילת דרכי השתמשתי בהופעות בדיסק הזה, מכאן...שהוא מאוד ישן... בהצלחה אלינה

../images/Emo79.gif איך מבטאים את השם הזה?

napas? naps? או בדרך אחרת? נראה לי שגם אני אחפש אותו בחנויות. אורנה

Elina5

New member
../images/Emo141.gifערב טוב אורנה!!!

מבטאים את זה : nafas , שזה מבטא בערבית : אויר , נשימה ובעברית זה כינוי לחשיש.... היוצר של הדיסק הוא: Rabih Abou -Khalil . דרך אגב בדיסק הזה מנגן גם גלן ואלז, שהוא נגן מדהים וניגן רבות עם זוהר פרסקו, הפרקשניסט הישראלי הכי נפלא שיש בתחום מוסיקת העולם(מנגן גם עם " בוסתן"). בהצלחה... אלינה

Elina5

New member
פרקשינסט הוא נגן כלי הקשה

באנגלית:פרקשן. זוהר מנגן על דרבוקה, דאף(תוף מרים) ותופי מסגרת תורכיים. אלינה

lydiamai

New member
שווה לך לעיין בספר של קובי הגואל

בנושא התיפוף המזרחי.

ayelet 24

New member
../images/Emo22.gif וואו, גם אני למדתי הרבה

ואני כבר יודעת איזה דיסק אני ארכוש בקרוב

fiorelam

New member
היי

באנגלית אולי NAFES אבל בעברית תבקשי את זה זה די מוכר..

למעלה