דיסק למכירה!

yuli c

New member
דיסק למכירה!

שלום אנשים! אני מוכרת את דיסק האוסף chocolate קיבלתי אותו חדש אפילו לא פתחתי מי שמעוניין שישאיר כאן הודעה.

EmGee

New member
10 שקל הצעה אחרונה

וכמובן שזה כולל משלוח, מע"מ ואחריות ל5 שנים

Helicon HipHop

New member
את חוצפ-נית ....

אם קיבלת את הדיסק מחבר יכולת הרי להחליף אותו בחנות - אבל כנראה לא זה המקרה. אז את עושה עסקים על חשבון מישהו אחר - כמו שעשית עם הדיסק של נטליה אוריירו שלך ?
למה שלא תתני אותו פשוט במתנה למישהו שאת אוהבת ?

rain girl

New member
אנשים.... ../images/Emo41.gif

כנראה היא קיבלה אותו באיזה מבצע אני למשל קיבלתי אותו היום ממעריב לנוער בחינם האמת... לא ממש אהבתי אותו אבל מה אכפת לי מה שחשבו זה שלא שילמתי עליו

המממממ

אני חושב שאין מה לעשות, כבר דיברנו על תרבות צרכנות המוזיקה בישראל שבוע שעבר, עצוב - אבל עד שבאמת לא יעשו איזה משהו דרסטי - שומדבר לא ישתנה

yuli c

New member
תגובה

שמעי לא בא לי לרדת לרמה שלך אבל רק לידע כללי קיבלתי תדיסק במבצע במעריב לנוער ואפילו לא פתחתי אותו אז אין לי מה לעשות איתו אז אני מוכרת אותו אז מה הבעיה שלך בדיוק??? כנ"ל גם על הדיסק של נטליה אוריירו קיבלתי אותו מחברה ואני לא שומעת אותו אז אין לי מה לעשות איתו. עכשיו שמעי אם את לא רוצה אל תקני אבל את לא צריכה לרדת עליי למה לא עשיתי לך כלום!!!

yuli c

New member
תגובה

שמעי לא בא לי לרדת לרמה שלך אבל רק לידע כללי קיבלתי תדיסק במבצע במעריב לנוער ואפילו לא פתחתי אותו אז אין לי מה לעשות איתו אז אני מוכרת אותו אז מה הבעיה שלך בדיוק??? כנ"ל גם על הדיסק של נטליה אוריירו קיבלתי אותו מחברה ואני לא שומעת אותו אז אין לי מה לעשות איתו. עכשיו שמעי אם את לא רוצה אל תקני אבל את לא צריכה לרדת עליי למה לא עשיתי לך כלום!!! יאללה ביי

King_E

New member
היא או הוא אני לא בטוח עובדים בהליק

בהליקון אז זה קצת מפריע לו או לה שאת מוכרת דיסקים שהיא או הוא משווקים

למעלה