דיסק חדש..

R o t e m G

New member
חבל על ההודעה החדשה

אבל גם חבל על להתרגז ולנסות להסביר כי בטח אותו בנאדם לא יכנס לכאן שוב. אז אני מנצלת את ההודעה הזאת כדי להגיד שאני מצטערת שכמה ימים לא הייתי פה ולפעמים יוצא לי שאין לי זמן להכנס. שלשום היתה לי מסיבת סיום חטיבה (כיתה ט') והיו לי מלא מלא חזרות איזה חודש ועוד כל מיני דברים שונים ומשונים שהיו לי לעשות. בקיצור, משעמם לי ואני מזמינה אתכם לנצל את השרשור הזה לכל מטרה שעולה בראשכם.

R o t e m G

New member
שלנו גם....

אבל משום מה כולם אמרו שהיה נורא יפה... עשית שם משהו?

חלי13

New member
כן:X

רקדתי בריקוד אחד [מתוך 6 בערך] ושרתי שלוש שירים ובאחד מהשירים נתנו סולואים לזוגות וקיבלתי סולו הבעיה היא שנתנו לי סולו בתחילת השיר וזה שיר עצוב כזה אז צריך להכנס לאט בהתחלה נכנסתי וזאת שאמורה לעלות איתי בכלל לא הייתה מוכנה אז עליתי לבד... זה היה מצחיייק [הזכיר לי קצת את שישי הפוך בהופעה:p] ובסוף דחפו את זאת ששרה איתי לבמה אז זאת הפאדיחה הראשונה... השנייה היא שבעצם מתי כשעלינו המורה המטומטם לשירה ניגן מעבר:X אבל חפיף זרמנו עם זה אפחד לא שם לב היו מלא פאשלות בגלל המעברים האלה

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo3.gif

אני עולה ל-ט', אני עדיין ב-ח' לעוד שלושה ימים. בכ"מ אצלנו הילדים מ-ט' הראו לנו את המיליון ריקודים שלהם בהפסקה אתמול
היו כ"כ הרבה
. איך אני אשרוד אץ כתה ט'
גם כל המורות מלחיצות אותנו ואומורות שזאת כיתה קשה וכאלה
.

otollo

New member
../images/Emo180.gifהאמת שלא ממש,אבל שונה מ-ז'

זה הבדל די גדול מ-ז'. אבל זה לא ממש קשה שאי אפשר לעמוד בזה. יש קצת יותר עומס אבל שורדים
. אם היית תלמידה טובה ב-ז', תהיי גם ב-ח'.

daphnef

New member
לא נורא..

כמה קשה זה כבר יכול להיות?! סך הכל לימודים... לא משו מיוחד.. כשאני אגיע לבגרויות באמת יהיה לחץ...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifולכולנו אמרו שחטיבה זה קשה

ושמתסתכלים על הכל "בעין חמורה" או משהו כזה
ותראה מה ייצא מזה...בולשיט!
כולה עוד כיתה שיגיעו הבגרויות תדבר

otollo

New member
../images/Emo180.gifלנו אומרים ש-ט' קשה ../images/Emo3.gif

אנלא יודע אם להאמין כי אמרו לנו את זה גם לפני החטיהנ ותכלס זה לא היה ככה...

R o t e m G

New member
גם לנו אמרו שחטיבה זה קשה...

וכל מיני שטויות כאלה. ממש לא היה קשה. אבל מה שכן, כיתה ט' באמת יותר קשה. זאת אומרת, לא ממש קשה, אבל יש הרבה לחץ. שיהיה בהצלחה!

למעלה