דיסק חדש-Dont Stop the 80s Vol.2

turrican

New member
יש לי וידוי בקשר ל-אדם והנמלים

אחת הלהקות השנואות עליי ביותר. בינינו Stand and deliver נשמע כמו בדיחה לא מוצלחת. הקליפ חביב אני מודה והזמר (ששמעתי שהתאשפז במוסד לחולי נפש) אגוצנטרי אבל השירים שלהם ממש חלשים. לדעתי. (לכל חובבי אדם והנמלים..מצטער!)

alpha80

New member
אלכס - צפה פגיעה

אם תגיע היום תחטוף קודם כל כאפה. אחר כך נדבר. איך אתה מדבר על אדם אנט........

alpha80

New member
נו באמת... מצאת לך

אוספים תוצרת הארץ של להיטי 80? הרי הם העתק מדוייק של הפלייליסט של גלגלץ. מה כבר תוכלו למצוא שם?.... אדם והנמלים...... אח............... איזו נוסטלגיה!!!!!!!!!

רגע!!! תעצרו הכל!!!

אני שמעתי נכון? או שאתה סתם ציני... לא יכול להיות. אני באמת חשבתי שאני היחידה! לא. רגע. אתה צוחק עלי. אף אחד לא מחבב את אדם אנט מספיק בשביל לאיים במכות על מישהו. אני הוזה. רגע. מהתחלה, שלום, אני ארטמיסיה ואני מכורת אדם אנט (לשעבר?). מי שרוצה לשמוע את הסיפור האמיתי והמצמרר, אשמח לחלוק איתו. ד"א, הוא אכן ב"לוני בין" כרגע והוא לא אגוצנטרי, הוא סתם משוגע. (ואנחנו אשכרה לא מבינים איך לא ראינו את זה בא...)

alpha80

New member
אכן...... לא הייתי ציני...

שיקומו פה ויצביעו - כמה מכם התחפשו בפורים לאדם אנט במשך 3 שנים שנה אחרי שנה?.... אני מצרף בשבילך לינק (אולי את מכירה, ואם לא אז אני בטוח שזה יעשה לך את היום) של קטעים נדירים להורדה של אדם והנמלים, גירסות סינגלים, הופעות חיות, דמואים..... שיהיה יום מקסים וכ---ל טוב לך.

מצביעה! (ומצרפת תמונה)

הרעיון המקורי היה להיות משהו בין רוברט סמית לאדם אנט. אבל יום לפני נזכרתי שרציתי לקנות כל מיני ולעשות כל מיני ולא הספקתי אז נכנסתי ללחץ יחד עם גיסתי וקנינו לי את הפאה הזאת ומעיל ויניל כזה ובסוף הלכתי בתור ניו וייבית (New Wave Girl) יצא מגניב לדעתי. לגבי האתר, מכירה ומוקירה. אלו שתי בנות נורא נחמדות (סתם, היה לי כסאח איתן מלא זמן לפני שנתיים שלוש), לונדוניות שנמאס להן מהמועדון הלא מתפקד של אדמנו (כמו האמן - כך גם המועדון?) ובנו מועדון מעריצים אלטרנטיבי ובדיוק לפני יומיים בערך קיבלתי את הניוזלטר שלהם הביתה. הן נורא משקיעות בזה וזה אחלה. חבל שהוא לא מעריך את זה ועושה משהו עם עצמו, קיבינימט. ד"א צירפתי את הכתובת של האתר שלי. גלוש ותהנה!

IronLionZion

New member
אולי את (או מישהו אחר) מכירה ../images/Emo101.gif

שיר של אדם אנט בגיבריש. הפיזמון הולך משהו שנשמע כמו ´you jew ray´ שיר מהיר יחסית עם מודולציה של חצי טון בפזמון. אני כמעט בטוח ב100% שזה אדם. לפני שנים חיפשתי את זה בנרות אבל לא מצאתי.

ToraToraTora

New member
סטאנד & דאליוור ?

תגידי לי קווא קווא ? לא זוכרת אם זה של אנט.

turrican

New member
TORA!TORA

חשבתי שרק אני שומע את זה.. את קוראת אותי חופשי ..

בג´יבריש?...

מוכר לי אבל אני לא זוכרת, אתה יכול לעזור לי בשנה או עוד מילים? בכל מקרה, השיר היחיד של אדם שאני זוכרת כרגע זה The Human Beings משנת 80 והוא בעיקרון אומר שמות של שבטים אינדיינים (Blackfoot Pawny Chyanne Crow Apache Arapaho)... שוב ושוב ושוב ושוב... גאון.

נראה שהאיש המוכשר בנמלים

היה הגיטריסט מרקו פירוני. הוא גם ניגן נהדר ב"מאנדינקה" של שינייד אוקונור ז"ל. אגב, אדם המקומי עושה קאמבק. כמעט עשיתי תאונה היום כשהסתכלתי בתדהמה על המודעה "אדם בהופעה". הרגשתי לרגע כמו דאג וטוני.

רגע רגע רגע...

מה? כמה דברים: 1. מרקו פירוני הוא שמן והוא לא גיטריסט עד כדי כך מזהיר. אני יותר אוהבת את הנגינה של אדם (רק חבל שהוא לא מנגן יותר) 2. הוא היה גם בבאנשיז לאיזו תקופה והוא עבד עם עוד כל מיני אמנים 3. יחד עם שינייד (ז"ל?!), על אותו אלבום, עבד עוד אחד מהנמלים, קווין מוני שהיה הבסיסט עד 1981 ואז עף מסיבות... איך להסביר... הוא היה שיכור ומסומם. 4. אדם בהופעה?! הא?? על מה אתה מדבר? הוא עמוק עמוק בחדר סגור בבית משוגעים... אתה מדבר על אדם-אין-מוצא? 5. שינייד אוקונור ז"ל?... אבל למה?

מנדל צביקי ופוקשש

1. אכן שמן, אבל אני מת על הסאונד שלו 2. לא ידעתי, שמן רב פעלים היה הבחור 3. לא פלא שאלבום הראשון היה הדבר הטוב היחידי שהיא הוציאה מתחת ידיה. אגב, גם אניה שם. 4. אכן, אני מדבר עם אדם-אין-מוצא-אני-לא-הומו 5. ז"ל מבחינה אומנותית בלבד. פיזית היא עדיין איתנו (אם כי היו לה נסיונות פרידה לא מוצלחים)

alpha80

New member
רגע רגע רגע.......

שינייד אוקונור ז"ל?..... למה.... בגלל שגידלה כמה שערות?... אדם בהופעה... הא.... אדם "כריס לייף"....? גם מקמבק לו?

alpha80

New member
מה היה פה?...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שנינו כתבנו תגובה עם כותרת זההה באותה שניה??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

alpha80

New member
ואותו תוכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איה!!!! זה מפחיד!!!!!!!!!!!!!!

למעלה