דיסק חדש לדספינה

ThaGaPa

New member
דיסק חדש לדספינה

לא ונדי אולימפיו זמרת מצויינת, שהיא גם יפיפיה נולדה וגדלה בלמסול קפריסין את הדיסק הראשון שלה הוציאה בשנת 2000 עם שירים של המשורר אליא קצוליס, ולחנים של סלסינוס, מנוליס לידקיס ואחרים,דיסק שאני מאוד אוהבת ואני חושבת שרק פאדי מכיר אותו (לא?) אני מאוד שמחתי לראות שהוציאה דיסק שני ומחכה לשמוע!!

ThaGaPa

New member
אתר אינטרנט

מצויין לגולשים הבלתי נלאים כמוני כל הקישורים:פורטלים, מנועי חיפוש, רדיו,עיתונים ... ובאנגלית.

ThaGaPa

New member
למעריצי גלקריה

האם יצא דיסק חדש שמסכם 25 שנה של שירה? מצב קישור למאמר מפורום MAD שהוא מאוד מאוד פרו גלקריה

ThaGaPa

New member
בראש הרשימה

גלקריה מבצעת 2 שירים של פנדליס שהם השירים הכי הכי שלו , והשיר ANASEMA SE היא השיר השקט אחד היפים שיש! תרגום למאמר אני מתנדבת להביא ,יותר מאוחר.

מחכה בקוצר רוח לתרגום

אם אפשר גם להגיד לי איך שמעת את השירים אשמח לדעת תודה

ThaGaPa

New member
כולל אוסף של שרים מהופעות חיות

זה נראה לי מאמר שנועד לקדם את הדיסק כנראה עוד לפני שיצא. משהוא נחמד-אתמול קראתי מאמר של הנהלת הפורום (שהוא מאוד רציני ויש לפורום זה מה ללמוד ממנו) שהם מתריעים על כך שחברות תקליטים משתשמשות בפורום כבמה לפרסום..תא,תם תא,תם

אוקיי...הבנתי

אם יהיה חדש את יודעת שאת צריכה לעדקן אותי תודה רבה לך מאיה!!

F a d i

New member
עדינה איזו עבודה נהדרת...ממש השקעת

בתחילת השבוע... אתרים יפים ומעניינים טוב לדעת ש"דיספינה אולימפיו",בעלת הקול היפה,מוציאה דיסק חדש..יש לה קול מיוחד...מה גם שהיא יפיופה..! תודה על המידע ואחלה שבוע...

ThaGaPa

New member
קראתי את המאמר

וזה בעצם לא דיסק חדש אבל מאוד מרגש לקרא הכותב שעוקב אחר גלקריה כבר 25 שנה קורא לה להוציא דיסק ולכלול בו את השירים שלה, ושירים אחרים שהיא שרה בהופעות שלה, ולא יצאו ע"ג דיסקים שירים שמתאימים מאוד לקולה ולאופי שירתה. בכל זאת אולי זו הקדמה למשהוא. תודה וסליחה על זה שאני ממהרת לפעמים.

ThaGaPa

New member
התרגומון שלי הלך לחופשה

חסר לו שלא יחזור אחרת מה אני יעשה????

F a d i

New member
איזה מהם?!ולאן הלך?!

שאלך להביא אותו?!

ThaGaPa

New member
קוראים לזה WORLDLINGO

לשמחתי הוא חזר זה המורה ליוונית שלי.