דיסק הצועני

• פותח הנושא KGM
  • פורסם בתאריך

KGM

New member
דיסק הצועני

האם יש למישהו מושג היכן אוכל למצוא את התקליטור של השירים הצוענים של ירדנה ארזי? (באיזור השרון).

לדעתי, אפשר למצוא את הדיסק הזה

רק בחנויות כמו "חור בשחור" או "האוזן השלישית" משומש. הסיבה - היום כבר כמעט ולא מדפיסים דיסקים ישנים של ירדנה. בדיסק הזה ניתן למצוא שני דיסקים - נשמה צוענית ושוב בתמונה.

KGM

New member
תודה!

רק... עלי להתודות שזוהי הפעם הראשונה שאני שומעת על ה "חור השחור" ן"האוזן השלישית" בכול אופן רב תודות!

a r i s h

New member
הצועני על דיסק

הסיכוי למצוא את הצועני (יחד עם האוסף) על דיסק ב"אוזן השלישית" הוא אפסי וחבל על הטירחה ללכת לשם בכלל. בכל השנים (ואני מדבר על למעלה מעשור) שאני מבקר באוזן ראיתי אולי פעם או פעמיים דיסק של ירדנה. לגבי החור השחור הסיכוי הוא קצת יותר גדול אך אם אתה באמת רוצה מקום טוב אז כדאי לך לנסות את החנות "אוף-דה-רקורד" שנמצאת ליד ה"קרפ של הנריס" בכיכר דיזינגוף.... חנות קטנה ומטריפה!!! אני כבר המון שנים מסתובב בחנויות כאלו ואני חייב להגיד שזנחתי את כולן וזאת החנות היחידה שאני מבקר בה בשנים האחרונות. מצאתי שם הרבה דיסקים של ירדנה ובנוסף הוא הצליח להשיג לי הרבה תקליטי שדרים (די.ג'יים) שלה משנות ה-80'. בהצלחה!

אני מצאתי המון מציאות ב"חור בשחור"

(אני אוספת תקליטים כך שהמקום הזה הוא חגיגה בשבילי). בין היתר השגתי שם את התקליט הראשון של ירדנה ב- 10 ש"ח ואת "אתה לי ארץ" עם השיר "זריחה". שווה לבדוק מה קורה שם כי הדברים שם משתנים לעיתים קרובות. אי אפשר לדעת מה אנשים מוכרים להם ולפעמים מדובר על אוצרות ממש לאספנים כמונו.

a r i s h

New member
וואלה? ../images/Emo45.gif

זאת לא כ"כ בעיה גדולה להשיג תקליטים של ירדנה. כל הבעיה היא להשיג את הדברים שיצאו על דיסקים, ובעניין הזה אני חושב שהחור השחור והאוזן קצת נופלים. דרך אגב.... יש עוד חנות שנקראת "הקומה ה-13" והיא נמצאת (אם אני לא טועה) ברחוב המלך שלמה.... (זה ברחוב של החור השחור, פשוט ממשיכים הלאה לתוך הרחוב).

דודו טל

New member
ועוד הצעה....

בזמנו דיברנו עם אמיר, אח של ירדנה על רכישת דיסקים של ירדנה דרכו. אבל גם פה קיימת בעיתיות מסויימת, בעיקר כי לא כל הדיסקים של ירדנה עדיין קיימים. מבדיקה של אמיר שנערכה לפני כמה חוד' עלה שיש לו עדיין רק את עוד יום אחד, דמיון מזרחי, תחנה בדרך, יש ונדמה, ואנשים זרים. כל השאר פשוט נעלמו להם... אז אם מישהו רוצה דווקא את הדיסקים האלה, שפשוט יפנה לאמיר במשרד של נתן, (אני לא אתן פה את הטלפון, אבל במסר אישי, אשמח להעביר ) ואני מניח ששם תוכלו למצוא את מבוקשכם.

למעלה