דיסק הצדעה חדש לחומה!

flowerboy69

New member
דיסק הצדעה חדש לחומה!

דיסק חדש יצא -זהו דיסק הצדעה לפלויד ולאלבום the wall הדיסק נקרא more bricks והוא נעשה על ידי תזמורת המיתרים שכבר עשתה לפלויד הצדעות קודמות לדרק סייד ועוד. הדיסק הזה כמו בעבר נועד למי שמסוגל לשמוע את הצלילים המוכרים אבל בצורת חשיבה שונה של כלי מיתר ככה שחובה לאהוב טיפה סגנון קלאסי. בדיסק שירים כמו hay you another brick mother comfortably numb ואחרים. סך הכל דיסק נחמד,רחוק מלהיות חובה אבל נחמד למי שרוצה עוד גרסה לcomfortably...מי שבאמת רוצה יצירת מופת שיקח דיסק קודם שיצא שהוא הצדעה בפסנתר שזה דיסק ממש ענק ומרגש... ליאור

Ivory Flower

New member
אולי

אתה יכול בבקשה לכתוב את שמות שני הדיסקים? Ivory Flower, הכי טוב בשביל הילדים שלך

flowerboy69

New member
פירוט נוסף

הדיסק החדש נקרא the string quatet tribute to pinks floyd the wall הדיסק המומלץ שהוא הקודם נקרא the piano tribute to pink floyd שהוא דיסק ענק בעיני בדיסק החדש יש רק חלק מהשירים-שהם מגדירים ה"זכורים ביותר" מהאלבום. הרשימה המלאה היא- in the flesh another brick mother goodbye blue sky young lust on of my turns hey you nobody home comfortably numb the show must go on run like hell the trial מדובר בדיסק בודד ולא כפול אגב סיפרתי לכם פעם על דיסק הצדעה אחר לחומה שמורכב ממוזיקת עולם וצ'יל אאוט???

Perfect sense

New member
אה, לא ראיתי

שהוא כתב שיש עוד קאוור לחומה של מוזיקת עולם וצ'ילאאוט, חשבתי שהוא התכוון לדיסק הצדעה אחר. קיבלתי

תגידו, מאיפה לקחתם את ה"הצדעה"

הזו. באנגלית בד"כ משתמשים במילה tribute, שפרושו הוקרה, הערכה, מחווה. אין לזה שום קשר ל"הצדעה". טוב, אותי זה מצחיק.

בוודאי שאתה יכול, אבל

זה רק מטעה קצת את הציבור, משום שאין לזה קשר למונח במקור.

Inis mor

New member
שאלה

ואיך הוא "בנוי" ממי? סדר השירים הוא כרונולוגי כמו באלבום (ע"פ הסיפור)-או שזה מקבץ שירים בסדר ראנדומאלי. הוא כפול אגב?

Elinor BC

New member
ואווווו נשמע טוב! בשילוב מוזיקה קלא

קלאסית, צריך להיות ממש טוב לדעתי. החיסרון היחידי שזה לא נעשה ע"י הפלויד, אלא על ידי אנשים שמצדיעים להם, דבר שאני מעולם לא אהבתי והערכתי. אבל אני בכל זאת אתן צ'אנס אולי זה טוב...אני לא מכירה ולא שמעתי עליהם.. ןלא הבנתי רק, איך קוראים לדיסק/דיסקים של ההצדעות של התזמורת (שאגב של איזה ארץ היא?).

למעלה