דיסק הסמינר

• פותח הנושא dts
  • פורסם בתאריך

dts

New member
דיסק הסמינר

שלום לכולם בשיתוף עם תומר צין אני מעלה לפורום את השער האחורי של דיסק הסמינר. מקוצר זמן לא נספיק להדפיס ולחתוך לכולם את השער האחורי ולכן החלטנו להעלות אותו לאתר . כל משתתף מוזמן להוריד למחשבו את הקובץ ולהדפיס בזמנו החופשי. המידות הממולצות לעטיפת דיסק רגילה הן 13.8 על 11.9 לנוחיות ולעזרה למי שמיתקשה אני אנסה לצרף קובץ נוסף של IRFANVIEW שהוא VIEWER גרפי קטן וממזר שמציג כמעט כל פורמט תמונה ומאפשר טיפול בסיסי בתמונה והדפסה לכל גודל שתקבעו מראש ובקלות. למיתקשים עזרה תינתן ברצון בהצלחה ולהיתראות נב אני רואה שתפוז פדנטים 5KB עודפים בגודל הקובץ זרקו אותי! דיאטה קלה תחזיר אותו אילכם יפה וצעיר ובנוסף צרפתי לינק להורדת IRFANVIEW .

העיצוב של פיני שפטר

שלום כמו את גב הדיסקים של 2 הסמינרים הקודמים, עיצב עבורנו פיני שפטר. פיני שלנו, מכיר ושולט בתוכנת ה-PHOTO SHOP בצורה מדהימה ועושה עבודה נפלאה תוך דקות. מסיר אני את הכובע בפניו, על הנכונות לעזור, לתרום ממרצו זמנו (היקר) וכשרונו. הוא גם מורי ורבי בנושא (בעיקר הכנת העטיפות לדיסקים צרובים). העיצוב הפעם משובח מקודמיו, והוא יפה במיוחד לדעתי. כך, גם עזר לנו אתמול בהכנת 2 דיסקים MASTER לשמש לצריבות. היות ונשארתי בעבודה עש אחרי עשר בלילה, לא ידעתי אם אספיק לעמוד במטלה. גייסתי את פיני והיום בבוקר הבאנו כל אחד 2 מסטרים - כדי להעביר לתומר.

מני.ת

New member
מצטרף ל../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אין ספק שפיני ענק !. וצריך לראות את העטיפה של הדיסק של ריצ´רץ כדי להבין.

dts

New member
מידות העטיפה

למען הסר ספק המידות שאני נתתי אינן מתיחסות לקיפול כ"א יעשה לפי טעמו מנהל הפרום מוזמן להעלות את ההודעה לראש הדף לטובת אלו שלא ראו אותה היום.

רונית ל

New member
מאוד לא מקצועי

השמיים-מוטיב שנמאס ונעלם מהשטח יחד עם windows95 הגיטרה-נראית שקועה (debossed) באופן לא טבעי בתוך משהו שאמור להזכיר "דיונה". ועוד ועוד ועוד. נדמה לי שהייתם בקשר עם איזה גרפיקאי מקצועי, חבל שלא יצא מזה כלום. ניתן היה לפחות לעשות משאל קצר בין חברי הפורום. אבל, יתכן והרוב יאהב את זה וזה המבחן האמיתי.

רונית ל

New member
אין פה קטע של חוסר פירגון, להיפך

כל כתבה של פיני בפורום זו הרצאה ברמה אוניברסיטאית ואני אסירת תודה לו על כך. מצד שני, אנו פורום של אנשים ששואפים לשלמות במוזיקה. הגרפיקה, כמו המוזיקה הינה סוג של אמנות, ולכן יש לתת לה את הכבוד הראוי לה. אשר ל - XP: גם את ה"דיונה" המקורית (לדעתי!) תמצא שם בתור רקע שנקרא WIND, אבל שים לב להבדל ברמה. בכלל, למיקרוסופט יש סידרה של תמונות שהן שיר הלל לקיטש המושלם. השמיים ברקע של הדיסק הן מוטיב מיושן שעבר זמנו, תוכל למצוא אותם בתור רקע של אתרים ישנים באינטרנט ובמודעות דרושים לענף ההייטק מלפני מספר שנים. זה לא הקיטש הנפלא של ה XP.

אין כאן שום צורך בפרגון..

מכיוון שכל אחד מדפיס לעצמו את העטיפה ורשימת השירים וכל המידע רשומים כאן לפני כולם. כל אחד שרוצה יכול להכין לעצמו עטיפה כרצונו. אם זה יצא יפה, אפשר להעלות זאת בפורום כך שכל מי שירצה ידפיס לעצמו. ומצד שני, אפשר גם להסתפק ברשימת שירים ותו לא.. ודרך אגב, הדיונה איננה של מיקרוסופט אלא של PHOTOSHOP... פיני

רון ו

New member
מזכיר קצת Troubador JJ Cale

ללמדך שרקע של שמים ( ועננים בצורת גיטרות .. ) היה כבר בשנות ה 70 הגיטרה היא כמובן לא הנושא לכן עדיף שהיא שקועה, אם כי צללית היתה עוזרת. סתם בקורת קטרנית, חובבנים תמיד מבריקים יותר ממקצוענים.

rafip1

New member
למה הקובץ הוא BMP

האם אפשר לקבל אותו בפורמט קצת יותר מקצועי כגון TIFF העיצוב כפי שהבנתי נעשה בפוטושופ כך שאין בעיה עם שמירה בפורמטים ששומרים על האיכות ואם כבר תענות ומענות
אז מה עם ה FRONT COVER בכל מקרה אני אהבתי את העיצוב
לפיני

dts

New member
הקפצה ותשובה

אפשר לקבל אותו ב JPEG איכותי יותר - פנה אלי במייל או להמיר אותו. בחלונות לא מובנה JPEG לכן כל שמירה תעשה בBMP

למעלה