דיסק המורדים בארץ!

Mariza

New member
דיסק המורדים בארץ!

אתמול הלכתי לחנות דיסקים בתל אביב בקניון עזריאלי ומה אני רואה להפתעתי? ניחשתם נכון! הדיסק של המורדים בארץ!!! לפי מה שראיתי יש שם 12 שירים, כל השירים מהסדרה רק לא ראיתי את SWEET BABY , בטח היה שם אבל לא היה לי זמן להסתכל כי מיהרתי, בכל מקרה- אמרו לי בחנות שמי שמביא להם את עיתון פיוז של ידיעות אחרונות מאתמול מקבל גם פוסטר ענק חתום של הלהקה, אז שווה לכם. ועוד משהוא- רדיו המורדים לא עובד השבוע בגלל תקלות טכניות ועולה בשבוע הבא עם עונה חדשה והפתעה עם מנחה חדש מהפורום. לא מגלה מ... קטנטנות-ישראל www.chiquititas-israel.kef.li אתר המורדים הישראלי www.rebelde-israel.kef.li

ידענו שהוא בארץ../images/Emo70.gif אני לפחות,נ"ש../images/Emo70.gif

תראו 3 תמונות מהראיון שהיה עם הארבעה
היו עוד תמונות,אבל אלה הכי יפות... וכמו שאתם רואים הם גם שרו משהו...

RoNi ThE QuEeN

New member
ב´מת ????!!!!! ../images/Emo2.gif

ששששששייייייייייייווווווווווווווווווווווווווווווו !
יש לי את את התלוש שצריך להביא להם מפפפפפפפפיוז !
אני אולי יילך מחר לקנות את זה !!!!!!!!!!!!!
איזה
ככככככככככככככככככככככככככ
ייייייייייייייייייייייייי
ףףףףףףףףףףףףףףף

telenovela

New member
שרון יש לי תשובה בשבילך

תלכי לליריק (בסוקולוב) אמור להיות שם את הדיסק או טאוור רקורד (דיי רחוק) חייב להיות שם או צליל (רחוק) גם אמור להיות שם.. מקוה שעזרתי לך!

אתם באמת מתכוונים לקנות את הדיסק../images/Emo35.gif

תאמת זה ניראה לי ממש ממש ממש טיפשי כמה שאני אוהבת את המורדים (ואני אוהבת אותם) ניראה לי שהדיסק ממש על הפנים
כי הם לא כותבים את השירים, המילים די מפגרות לדעתי, וזה שירים קיצ´ים כאלה (אתם יודעים על מה אני מדברת? בכל מקרה-מי שקונה את הדיסק- שיהנה
ואל תהרגו אותי אל מה שאני חושבת

cHiKiNoNo

New member
היום שלחתי את אבא שלי,

לTower records, או איך שלא ייכתבו את זה
והמוכרים אמרו שהדיסק עוד לא הגיע לארץ, אלא הוא יגיע עוד איזה שבוע-שבועיים {קצת לפני חנוכה} לרשת. ואני התווכחתי קצת עם אבא שלי
ואמרתי לו שלא יכול להיות וכד´.. אבל לומשנה, עכשיו הוא כל שבוע ייבדוק עם כבר הגיע

Mariza

New member
לא נכון!

ראיתי את זה בעיניים שלי, אבל זה לא היה ב- TOWER RECORDS אלא בחנות דיסקים בעזריאלי זאת שנמצאת לי היציאה לרכבת, יודעים למה אני מתכוונת? השגתי את התלוש מפיוז!!!! אבל שימו לב! ראיתי שכתוב שהמבצע תקף רק מיום חמישי מחמש ובשישי מאחת! מעצבנים הפיוז, מנסים לעבוד עלינו, בכל מקרה- משהוא יודע אם הדיסק חתום באמת או סתם מודפס עם חתימות? wwww.rebelde-israel.kef.li

למאיה זה האתר../images/Emo26.gif

ד"א-האתר הזה ממש פצצה
אני מתה עליו...והקישור מוביל ישר לתמונות,שיש שם עוד תמונות מהראיון הזה שהיה,אבל כמובאמרתי מקודם השאר לא משהו,אלה ששמתי היו הכי יפות

TCgirl

New member
אני חושבת... ../images/Emo187.gif

שהפוסטר מודפס עם חתימות, כי מי יודע כמה עותקים של פיוז יש בארץ (הרבההההה) וכמה אנשים יבואו לקנות את הדיסק ולקבל את הפוסטר, ככה שלא נראה לי שלואיסנה, קמילה, בנחמין ופליפה יחתמו על כל פוסטר אחד-אחד...

TCgirl

New member
התכוונתי ש.. ../images/Emo187.gif

לא נראה לי שהם יחתמו על כל כך הרבה פוסטרים...

Mariza

New member
אבל תראו איך הם מטעים

הפיוז הזה ממש מטעים! "רוצים לקבל גם פוסטר חתום על ידי כוכבי המורדים..." אם זה מודפס מה זה שווה?! מעצבנים!! הדיסק עולה 89.90

יששש איזה מזל יש לי

שלשום מצאתי 100 שקל ברחוב ועכשיו אני יוכל לקנות איתו את הדיסק וכרגע יש לי את פיוז ביד למזלי אימא שלי עדיין לא זרקה ת´עיתון!!!!

למעלה