דיסק גיבוי חיצוני

דיסק גיבוי חיצוני

ברשותי מחשב שולחני ומערכת הפעלה ווינדוס 10 אליו מחובר ב USB דיסק גיבוי חיצוני Seagate Expansion Drive SCSI 2.5
הבעיה:
  1. עמוד הבית של הדיסק גיבוי הנ"ל עולה מפעם באופן אקראי על המסך באמצע העבודה על מסך אחר ועלי כמובן להורידו ע"מ להמשיך בעבודתי וכך זה קורה מפעם לפעם בתכיפות משתנה
  2. דיסק הגיבוי הנ"ל נעלם הפעם לפעם מרשית התיקיות וטלי לנתקו ולחברו מחדש ע"מ לראות אותו.

dudi4321

Active member
נסה לקנות מתאם/מפצל USB שיש לו ספק מתח שלו

ולחבר את ההרדיסק דרכו.
לנטרל אתר משתמשים בפיירוול, חומת האש של חלונות.

התשובה לא ברורה לי

לא מבין את התשובה שלך והקשר שלה לבעיה שלי. אין לי כוונה להשקיע ולקנות מתאם/מפצל עם ספק מתח לפני שאני בטוח שזה הפתרון. כבר היו לי מספר דיסקים חיצוניים בעבר של אותו יצרן ולא היו לי שום בעיות בכלל ולא בעיות מסוג זה בפרט

dudi4321

Active member
אם יש לך בעיה בחיבור USB של המחשב

אז תוספת של מפצל USB נקרא גם יו אס בי האבּ יכול לעזור. נניח שההרדיסק הזה רוצה לצרוך מעט יותר זרם ממה שהשקע אצלך מסוגל לספק, או שהמתח נמוך מ-5V או שהדרייבר לא הכי טוב.

האם השימוש ב יו אס בי האב

אני יכול להבין אולי שהשימוש ב יו אס בי האב יכול לשמש פיתרון להעלמות הכונן מרשימת הכוננים אך מה זה קשור לכך שדף הבית של הכונן עלה לפתע על המסך הפעיל שאני עובד עליו?

אני יכול להבין שהשימוש ב יו אס בי האב

יכול אולי לעזור להעלמות הכונן מרשימת הכוננים אך איך זה יכול לעזור להשטלתות לפתע של מסך הבית של הכונן החיצוני על המסך עליו אני עובד שזו בעיה שונה לחלוטין

Y. Welis

New member
נסה לחבר ליציאת USB אחרת. הקדמיות בעייתיות בד"כ לעומת

האחוריות.
&nbsp
לא סביר אגב שזה SCSI - המימשק ישן וכבר לא נמכר, וזה לא חיבור USB.
&nbsp
עמוד הבית = תוכנה שעובדת ברקע וכנראה קופצת כאשר הדיסק מזוהה מחדש אחרי הניתוק שהזכרת. אפשר לנטרל אותה.
אם זו תוכנת גיבוי מטעם סיגייט - אפשר להסיר כי גיבוי 'היסטוריית הקבצים' של 10 עדיף.
&nbsp
וודא שהכבל שמחבר את הדיסק למחשב מקורי - הוא קצר בד"כ. כבל רגיל לא יתאים.
&nbsp

החיבור הוא כן USB

והחיבור הוא כמובן לכניסת USB אחורית. עמוד הבית של כונן הגיבוי החיצוני שעולה באופן אקראי מפעם לפעם ע"ג מסך פעיל לא קורה אחרי שום ניתוק הניתוק וללא שום קשר. את הניתוק והחיבור שאני מבצע זה רק כאשר הכונן נעלם מרשימת התיקיות אין קשר בין הדברים. אלה הם שתי תופעות ניפרדות לחלוטין.

Y. Welis

New member
בכל מקרה הייתי מסיר את התוכנה שמעלה את העמוד

כדאי לחבר את הכונן למחשב אחר לבדוק אם זה משהו שייחודי לו או למחשב.
&nbsp
ניתן גם לשים כרטיס USB נפרד במחשב ולחבר אליו.

סנגיב

New member
אני מנחש שהעמוד עולה היות והכונן חזר לפעול. תגדיר לכונן שלא

יעשב כלום כשהוא מתגלה לחלונות. באנגלית זה הגדרה של autoplay.
אתה משתמש בכבל המקורי שהגיע עם הכונן הזה ?

למעלה