דיסק אקוסטי

subotaj

New member
דיסק אקוסטי

ממש אבל ממש בא לי על דיסק אקוסטי שישאיר אותי עם פה פעור! אפשר לקבל המלצות?

giba70

New member
אולי לא אקוסטי קלאסי אבל אינטימי

"נברסקה" של ברוס ספרינגסטין הוקלט בארבעה ערוצים בלבד. תקליט שנותן הרגשה מסוגרת משהו, עם המון רגש, מתאים מאוד לנסיעה ארוכה בלילה, כמו שניתן אולי לראות על העטיפה. כמו שהבוס יודע לכתוב, מקבץ סיפורים על דמויות פשוטות מאמריקה: אחד ג'וני שנשפט ל-99 שנה על רצח, שוטר בכביש המהיר, אחד שחולם שיום אחד הוא כבר לא ינהג במכוניות משומשות, מסע בתוך חלום של חזרה אל בית אבא הקודר, ועוד.

MajorWinters

New member
בחור! בוא לבקר!../images/Emo19.gif

יש לי המון המלצות! זה לא שאני מתיימר לדעת יותר... אני פשוט בפורום יותר ממך ומנוסה. אז בין הרגילות (כלומר בתוך הרגילות, ביניהן יש צבא)... ואגב, אני מקווה שאתה קונה בשד' התמרים... משהו לעכשיו Amazing Blondel - Fantasia Lindum (יקי מלך)!

ZIGI STAR DUST

New member
יש לי בדיוק מה שאתה צריך

יש להקה שנקראת days of the new והם מנגנים רק אקוסטי ,יש להם 3 אלבומים יפהיפיים והם מוכיחים שאפשר לעשות רוק בועט גם עם גיטרות אקוסטיות וקלאסיות. ועוד משהו על הדרך שמומלץ בחום רב זה האנפלאגד של alice in chains ג€בקיצור תשמע את אלה ותגיד לי מה קורה...

subotaj

New member
אני מכיר טוב את דייס אוף דה ניו

האמת חשבתי שאני היחיד... הם באמת טובים! לגבי האנפלאגד נשמע מעניין!

giloni

New member
יש לי משהו מפעיר פה בשבילך

אבל לפני ההמלצה אני מעדיף לשמוע מה אתה מעדיף? איזה כיוון במוסיקת הרוק אתה מעוניין לשמוע ללא חישמול? יקי

giloni

New member
טוב. תקשיב!

מן המפורסמות שאני חולה במחלה שקוראים לה Strawbs. זו מחלה נדירה ביותר, ובארץ היא תקפה לא יותר מארבעה-חמישה אנשים באופן האנוש שבו היא פגעה בי. בין יתר הסימפטומים של המחלה - איסוף בולמוסי של אלבומים של הלהקה הזו - להקת פולק-פרוג-רוק בריטית שחיה ופעילה מ 1968 עד היום ולחולה הכותב כאן היה העונג לראותם בהופעה אלקטרית בלונדון בסוף יולי השנה. ב 2002 הוציאה הלהקה אלבום בשם Baroque&roll שיש בו ביצוע אקוסטי של השירים הגדולים שלהם משנות ה 70. מדובר ביצירה מדהימה בה שלוש גיטרות אקוסטיות, עם בנג'ו, דולצימר ומנדולינה ופה ושם גם רביעיית מיתרים - עושות מטעמים שלא מזכירים במאומה (לטוב כמובן) את מופעי הUn Plugged שאנו עדים להם חדשות לבקרים בערוצי המוזיקה בטלביזיה. אם הכיוון מעניין אותך, ואני לוקח אחריות מלאה על ההנאה האולטימטיבית שלך - כנס לאתר של הלהקה ושם תוכל לקרוא על האלבום, וכמובן על כל מה שתרצה לדעת על הלהקה - וגם תוכל להזמין אותו. בהצלחה יקי

subotaj

New member
אחד הדיסקים האהובים עלי של נקמת...

הטרקטור... יש לי!

giba70

New member
אני לא בטוח שהוא אקוסטי לגמרי

כי למשל בשירים Alabama ו-Words יש גיטרות חשמליות, ובשירים אחרים יש עיבוד יותר מלא.

למעלה