דיסק אחד בלבד.

XCLASS

New member
דיסק אחד בלבד.

נגיד שהייתי חייבם לעבור למקום כלשהו והיה אפשרות לקחת רק דיסק/תקליט אחד מהאוסף שלכם מה הוא היה ולמה? אצלי זה DAYS OF FUTURE PASSED בגלל שהוא המתאים לכל שעה ולכל מצברוח ותמיד כיף להקשיב לו שוב.

Tidal

New member
ג'יזס

תגיד לי לבחור בין ההורים שלי וזהו. אין דה קורט. לא משהו של טורי איימוס. לא כוסעמק לא משנה. הייתי מחביאה עוד כמה דיסקים בתחתונים.

RamiSun

New member
נכון שכפול נחשב אחד?

אני הייתי לוקח את Yes -Tpographic בגלל העומס המוזיקאלי שבו...כמות אינפורמציה לשניה מרובעת. וגם שנראה לי שבכזאת בדידות...צריך הרבה פילוסופיה. וחשיבה חיובית ניו-אייג'ית סטייל ג'ון אנדרסון , בטח לא תזיק.

RamiSun

New member
אתה צודק

קצת נתקעתי איתו, עומס החיים אתה יודע... אבל בקרוב מאוד אפרסם. תודה על התזכורת.

Disposable Hero

New member
ת'אמת? מאוד מפתיע

Be מכיל כל כך הרבה יותר גיוון לטעמי... מושלם לאי בודד, לשמוע שוב שוב עד שיתחרפן לך השכל ותתחיל לפתח פראנויות פרוידנאיות מצויות לגבי מהות הקיום העצמי של כל גרגיר חול. נ.ב. ולמרות זאת לדעתי Remedy Lane יותר טוב מ-Be, אבל לא באי בודד !!

sixkiller2003

New member
קשה קשה..

נכון שמארז שהמארז המחומש של מאיר אריאל נחשב לדיסק אחד... :) טוב אכן קשה אבל אני חייב לבחור בסוף Script for a Jester's Tear של מריליון.. אחד הדיסקים הכי מושלמים שאני מכיר.

MajorWinters

New member
Yes - Relayer../images/Emo19.gif

כי יש בזה כל כך הרבה שאני לא יודע מאיפה להתחיל...

Queen Of Rain

New member
ואוו איזו שאלה..

הממ...נראה לי שהייתי צורבת ככה דיסק של MP3 ומכניסה בו את כל האלבומים האהובים עלי:) סתם ככה פינק פלוייד החומה בהופעה(כפול) ואת השאר במזוודה:)

דיסק אחד בלבד

נראה לי ש"מיינד ווליום I" של איזילדור'ס ביין הכי מתאים לי כרגע. אבל עדיף למלא דיסק אחד באמפישלושים - עשיתי זאת לא מזמן, והצלחתי לדחוף למעלה מתשעים קטעים, חלקם ארוכים למדי.

Gregor Power

New member
זה אחד קשה, למען האמת.

אולי את Epilog של Anglagard, אבל אני לא יודע עד כמה זה מתאים לאי בודד, אלא אם כן הוא איפשהו בתוך פיורד קפוא. ;) או את זה, או את אין דה קורט אוף. או סנו גוס.

epitaph

New member
מסוג השאלות שאני שונא...

התלבטות קשה, נראה לי שאני אקח את The Great Deaciver, קינג קרימזון בהופעות זה מעולה, וכשזה אוסף מרובע שמכיל שירים מכל טוב מהתקופה של 72 עד 74 או שאולי את A Live Record של קאמל שזה אלבום כפול שמצד אחד מכיל הרבה שירים טובים של קאמל עד Rain Dances ובנוסף את כל סנו גוס בהופעה חיה.

Fatach

New member
לדעתי...

Dream Theater - Six Degrees of Inner Turbulence זנ גם דיסק די ארוך

למעלה