דיסק או תוף?

diskmen1

New member
כל מילה נכונה../images/Emo45.gif.....

איך בכלל מישהו יכול להגיע למסקנה שבלם תוף יותר טוב מבלם דיסק?? ועוד באופנוע??? שים לב שבכל כלי תחבורה ספורטיבי אופנוע\פחית יש בלמי דיסק. אין פה וויכוח בכלל.

xfwind

New member
../images/Emo4.gifחכם בלילה

אם הניק שלך היה "DRAMMAN" אז היית מתבטא בדיוק להיפך....

diskmen1

New member
../images/Emo67.gif קראת אותי../images/Emo6.gif ..........

אפילו לא שמתי לב!! דיסקמן זה סטם כינוי מהצבא

guysta

New member
שכחתם

עוד משהו. בבלם דיסק עוצמת הבלימה גדולה הרבה יותר משתי סיבות(בלי קשר להתחממות): 1.רדיוס האחיזה של הקליפר בדיסק גדול יותר משל המקבילה בבלם תוף(יותר מומנט=יותר כח). 2.יחס הקטרים של הבוכנות ההידראוליות(זו שבידית ואחותה בקליפר)ובעקבות כך גם יחס הכוחות(בין זה שמושקע לזה שלוחץ על הדיסק)הוא כזה שמגדיל מאוד את הכח שמופעל בסופו של דבר(בערך פי 15!). לכל זאת מצטרף גם המון חם,מה שנפתר כמובן ע"י מה שכבר אמרתם. אגב לפי מיטב הבנתי אין הרפידות נוגעות דרך קבע בדיסק-אין זה יעיל ונראה לי שהן ממוקמות מרחק קצר מאוד, פשוט.

Moo Moo

New member
לבחור החדש שרק הגיע....

וכבר חושב שהוא יודע הכל.... תיקרא כאן, שרשור בפורום קטנועים לפני זמן מה. ובבקשה, משאיות זה לא אופנועים, ועובדה, שכל אופנוע מודרני משתמש בבלמי דיסק, רגש, עצירה, אחזקה, ועוד ועוד שהרבה יותר טובים.

™©®

New member
על מה כל המהומה?../images/Emo4.gif

רוצים לקבל את מה שאני אומר? - בבקשה! לא רוצים? - גם בבקשה! אני דבק בעמדתי וממליץ לdudugs500 להקשיב לדברים שלי. שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה!

M O R M

New member
™©® לא הבנתי בדיוק מה המטרה שלך

בשירשור הזה? אולי כדי לגרום מעט נזק לפורום? אני אישית משוכנע שאתה יודע הרבה יותר ממה שאתה כותב , ושהמטרה שלך הינה לא לטובת הפורום. איני מכיר אותך , ותחת ניק כזה אני גם לא חושב שזה סביר שתכתוב ככה. דע לך שהפורום מעט יותר חזק ובריא מנסיונות אילו ואחרים לגרום נזק.

™©®

New member
ומה בדיוק אתה רוצה ממני?

אמרתי לך מה לחשוב ואיך לחשוב? כל אחד שיחשוב מה שבא לו. אני אישית סבור שתוף יותר טוב מדיסק. מסכים או לא, זאת החשיבה שלי ועד כמה שאני זוכר עדיין יש לי עליה בעלות! לא מתאים לך?! דפדף לשירשור הבא! ודרך אגב לגבי ההערה ה"חכמה" שלך בנוגע לניק שלי, אז עד כמה שאני רואה אתה לא ותיק בהרבה ממני.

TomaC

New member
לגבי הניק.....

הוא הרבה יותר ותיק ממך, קנה משקפיים. לגבי החשיבה שלך- זכותך לחשוב. זכותנו לומר לך שזו טעות. קיבלת עובדות בשטח.... קטנועים (לפחות הותיקים), אופנועי כביש ישנים, קאסטומים (חלקם), אופנועי כביש חדישים (ER, CB) משתמשים בתוף, לפחות מאחורה. לעומתם אופנועי ספורט- אפילו הישנים ביותר, כבר לא משתמשים בדראמים. פחיות משפחתיות משתמשות ב-2 דיסקים ו-2 דראמים מאחורה, מכוניות ספורט ב-4 דיסקים. רוצה עוד הוכחות? (ושוב, הרגת אותי מצחוק עם הקטע של "אם הברקס מתפרק אז לא צריך לאסוף את החלקים...) תומר

M O R M

New member
אני חושב שאתה טרול מזיק לפורום!!

אני גם לא רוצה להתיחס לעניין שלשמו הגבת לראשונה בפורום זה. ואני לא אדלג לשירשור הבא. אם כוונתך מרושעת אזי חובה עלי להתריע. אם כוונתך טובה אני אוכל את הכל השערות מהראש שלי על המקום. אשמח לטעות בגדול בקשר אילך . רק ימים יגידו. עלי אמרו בעבר... "הוא אמיתי"?

TomaC

New member
../images/Emo91.gif אל תקנה!

כל השיערות בראש זה לא עיסקה יותר מדי טובה....

Moo Moo

New member
אני לא חושב שהוא טרול....

אני חושב שהוא סתם ד.ביל

™©®

New member
../images/Emo31.gif זאת תרבות הדיון שלך?

אני כיניתי אותך בשמות גנאי? איזה מין התבטאות זאת?

™©®

New member
שורה תחתונה לסיכום:

תחשוב מה שאתה רוצה ותתריע על מה שאתה רוצה. אני כבר מזמן הפסקתי להתרגש מגולשים כמוך.

Dr XR

New member
אבל רגע, איך הגעת לשורה התחתונה?

קיבלת נימוקים פה. אני עדיין מחכה לתגובה. אל תלך עדיין...

חומל

New member
עד היום

כל דיסק שהיה לי עצר וגם האט ***הרבה*** יותר טוב מכל בלם תוף שפגשתי. לטעמי כל שאר השיקולים לא רלוונטיים לכלום.

Fat Custom

New member
וזה קריטריון למה? לפי זה תבחר את

האופנוע הבא שלך ? "שלום, תעטוף לי R6 בבקשה, אבל אני רוצה שתחליף לי את הדיסקים לתופים, בפורום הסבירו לי שזה טוב נגד איבוד חלקים כשזה מתפרק. רגע שכחתי, תוסיף לי צופר אויר אחד מקדימה, כמו אלה של המשאיות. אם כבר אז כבר" EN, מקדימה דיסק, מאחורה תוף, בכלל אין מה להשוות. אצלי התוף בעיקר לזינוק בעליה.

למעלה