דיסק אוסף של ברי

amirk25

New member
דיסק אוסף של ברי

אני יודע שכולם בטח יתחילו לקפוץ כאן, אבל סתם עניין אותי לדעת איזה שירים הייתם שמים בדיסק אוסף של היוצר הענק הזה (כ17-18 שירים)? אני בעצמי עדיין מתלבט לגבי כמה שירים.

israel1986

New member
אוסף זה דבר רע.

בעיקרון אני נגד הרעיון הזה בכלל, אבל אם אתה מתעקש - זה תלוי בך, יכול להיות שאתה אוהב את הלהיטים (לא שהם לא טובים..), יכול להיות שאתה אוהב את השירים הפחות מוכרים אך יותר טובים... אולי תפרט קצת יותר

amirk25

New member
אני מבין את הבעייתיות שבעניין

בכל מקרה, אני מתכוון לאוסף בו בעיקר נמצאים השירים הידועים והטובים (ואני מודה, גם הפחות ידועים בהחלט טובים) של ברי סחרוף. לכן אני מעוניין לשמוע דעות שונות בעניין (אח"כ אומר מה דעתי).

israel1986

New member
אם אתה מדבר על השירים היותר מוכרים,

אני חושב שהרשימה שלי היתה די דומה לחלק הראשון של דיסק ההופעה. אולי הייתי מוסיף 2-3 שירים.

אי-אפשר לדחוס את כולם לאותו אחד?

אני הייתי הולך (לפי סדר האל"ף ב"ית): -אינני אוהב אותה -אין קץ לילדות -בואי הבייתה -החיים שממול -יומולדת -כמה יוסי -מחכים למשיח -מפנה מקום -נגיעות -עוד חוזר הניגון -עיר מקלט (לא כולם להיטים, אבל כולם טובים) :)

Crazy Diamond85

New member
אם זה אוסף "הלהיטים הגדולים" אז...

כמה יוסי רשע לבן ככה זה נגיעות בואי הבייתה אולי חם על הירח חלליות אין קץ לילדות אם רוצים להכניס חומר חיצוני עוד חוזר הניגון מונסון עיר מקלט אינני אוהב אותה ניצוצות הפוך Ghosts Can't Run Away באוויר האיש שבקיר אפשר אולי להכניס עוד כל מיני...

amirk25

New member
האוסף שאני הייתי עושה (לא ע"פ סדר):

אמונה עיוורת בואי הביתה האיש שבקיר חלליות חם על הירח ככה זה לאהוב אותך כמה יוסי לחץ מונסון מפנה מקום ניצוצות עבדים עוד חוזר הניגון עיר של קיץ אין קץ לילדות רעש לבן לב שלם יומולדת (צריך להוריד מכאן שיר או אפילו שניים אני חושב). מה אתם אומרים? שווה בתור אוסף להיטים?

Big bear

New member
אני הייתי שם ככה ../images/Emo26.gif

- ככה זה לאהוב אותך - חלליות - כמעיין המתגבר - השומר של הגן - החיים שממול - מונסון - כמה יוסי - נגיעות - עבדים - רעש לבן - יש יש יש - בעל זבוב - יהלום - עיר של קיץ - ריבונו של עולם - 77 - הדמעות של לילי - אוחתכ בייבי למרות שיש עוד מלא שירים טובים, אלה פחות או יותר השירים שהייתי רוצה בדיסק "האוסף"

amirk25

New member
בסוף אני צריך להעיף שיר מהאוסף

הבחירה היא בין: 1. יומולדת (עם אינפקטד). 2. לב שלם. מה להשאיר לדעתכם? תודה.

ענת1986

New member
אם כבר- אז את הגרסה המקורית או זו ש

בדיסק ההופעה. שתיהן יותר טובות מזו עם אינפקטד.

Tomer 123

New member
אני מתנגד גדול לאוספים

אבל אם חייבים? טוב, אז אפשר להתחיל בבאוויר, ניצוצות והפוך, ואולי גם אין קץ לילדות, על תקופת העבודה שלו עם פורטיס, ואח"כ ללכת לסולו. בואו נלך אלבום אלבום (לעשות את זה יותר מסודר). נגיד...3 שירים לאלבום? אינני אוהב אותה חלליות השומר של הגן כמה יוסי רעש לבן חבל שאת לא הדמעות של לילי (לסימנים מגיע 4!) חם על הירח 77 בואי הביתה עבדים ככה זה עוד חוזר הניגון מונסון ריבונו של עולם האחר אפשר גם לצרף את יומולדת עם אינפקטד

amirk25

New member
טוב העניין די סגור

אני רק צריך שאתה או מישהו אחר יעזור לי בקשר למה שכתבתי למעלה.

ben4ever

New member
אני דווקא רואה באלבום ההופעה של ברי

כמעיין אוסף כזה, הממחיש את העוצמה הטמונה בשירים של ברי....רק חסר "הדמעות שלי לילי", כדי שזה יהיה אלבום מושלם

למעלה