"דיסקרט"

Nola21

New member
"דיסקרט"../images/Emo45.gif

אולי פשוט לא שמתי לב אבל לא ראיתי שהוזכרו בפורום חנויות "דיסקרט". קניתי שם חולצות נחמדות מאוד השבוע, ממגוון בדים והן קלילות ואווריריות... במידות די גדולות כמובן, אבל לא רק. מכירות?

DREAM111

New member
אני לא שמעתי עליהם ואשמח כן לשמוע

איפה יש להם חנויות
מה הם מציעים
את יודעת עד איזה מידה יש להם

ללי 2

New member
יש להם חנות גבעת שמואל, לצערי הרוב

לא מידות גדולות ובגדים דיי זקנים. אני לא מצאתי שם כלום מי שמידה 42 44 אולי תמצא

silvey

New member
דיסקרט היו פעם ליד שוק הכרמל אבל..

עברו לפני כמה שנים לגבעת שמואל ברחוב ויצמן 2. הטלפון במפעל:03-5323410-ומי שיודעת על סניפים בתל אביב או היכן ניתן לקנות בגדים מתוצרתם, עד יום ראשון (שאז נוכל להתעדכן),נשמח לכל אינפורמציה.

Agnetta

New member
הנה האתר שלהם

אני יודעת שהם משווקים להרבה חנויות דווקא בירושלים כי יש להם קצת אופנה דוסית. ובגלל זה יש להם מידות "חופשיות". בחורף היו להם חצאיות וחולצות רחבות למדי. בירושלים קניון האחים ישראל יש חנות שניתן למצוא דגמים שלהם...עפ"י התרשמותי - לא משהו, פיג'מתי למדי.

silvey

New member
האתר מעודכן ל2001/2 אבל יש בו

רשימת חנויות שבהן ניתן להשיג את בגדיהם. לפי הקולקציה הישנה יש הרבה בגדים המיועדים למגזר הדתי אבל אפשר גם לראות בגדים חושפי זרועות.

Nola21

New member
זה לא ממש מדויק...

מצטערת שלקח לי זמן לענות, הייתה לי בעיה במחשב... לגבי כל מה שכתבתן- זה נכון שהם "מדברים" לקהל של דתיות והם מציגים קולקציה של חולצות עם שרוולי 3/4 אבל לא רק. יש להם גם חולצות עם שרוולים קצרים. לגבי המידות עד כמה שאני יודעת רוב הדברים שלהם הם ONE SIZE אבל הם די רחבים (אני מידה XXL והחולצות שלהם עדיין די רחבות עלי). יש להם גם גזרות יותר קטנות אבל הרוב לא. גם אני קיבלתי רושם לפני כמה שנים שיש להם בגדים זקנים אבל בביקור בשבוע שעבר דווקא הופתעתי לטובה. לא בגדים משגעים אבל ליום יום נחמדות בהחלט. מכנסיים יש גם אבל למען האמת לא בדקתי את זה לעומק... בקיצור, אפשר למצוא בעיקר בגבעת שמואל ( רח' ויצמן 2) דברים נחמדים, שווה לבדוק. יש גם חנויות בר"ג - ביאליק 30. במוהליבר 18 בת"א ויש גם חנות בבת ים אני לא יודעת את הכתובת אבל ברחוב שיוצא מבלפור. אני מצרפת לכן תמונות שתראו פחות או יותר במה מדובר. זהו, אני מתחילה להשמע כמו משווקת שלהם...

Nola21

New member
אחרונה ודי

זאת מצלמת מחשב אז הצבעים לא ברורים...

תתחדשי

הם ממש נחמדות , אהבתי את הראשונה עם התות היא חמודה כזאת. אני מתה על סוגי הטריקו האלו בקיץ אני רק איתם מסתובבת , מתאימה גינ'ס יפה וסנדלי קיץ יפות וזה הופעה נחמדה מאוד לדעתי! מיאווו חתולה

למעלה