דיסקמן...?

דיסקמן...?

האם אתם נוהגים לקחת איתכם לטיולים דיסקמן ודיסקים? ואם כבר לוקחים משהו כזה- מה לגבי גיוון במוסיקה? לוקחים כמה דיסקים מהבית? קונים בדרך..? ואיך שומרים על זה (לך תדע כמה פעמים התרמיל שלך יחווה חבטות מכל הכיוונים, כמה פעמים מישהו יחליט להתיישב עליו וכן הלאה)? ומה לגבי גניבות?

kogawa

New member
שמעת על IPOD ?

פעם לקחו ווקמן, אחר כך דיסקמן, אחר כך מינידיסק והיום רק IPOD אליו אפשר גם להתעין את התמונות שצולמו בטיול, ולהוריד מוסיקה. ובכל מקרה לא בתרמיל אלא בתרמילון האישי או בפאוץ'

SPnage

New member
לא חייבים IPOD

אבל כל נגן מוזיקה עם זיכרון מספיק גדול יעשה את העבודה. ככה אין דיסקים שיכולים להשבר או ללכת לאיבוד, ואין בעיות אם טלטולים בדרך. לגבי לשמור עליו, שלי תמיד היה איתי בתיק הקטן, אף פעם לא בתיק הגדול שלך תדע מה יעשו לו, ולא היתה שום בעיה.

tebetha

New member
אבל

גודל הIPOD הוא מוגבל,ומה שהטענת בבית,נמאס בסופו של דבר... ואז מה עושים?

sela v

New member
מוגבל?

קנה את זה של 60 ג'יגה. לא נראה לי שימעס לך גם אחרי שנה של טיול. אפשר להטעין עליו כ-20000 שירים. אני בספק אם בספריה ההשמעות של גלגלץ מתקרבים למאית מזה.

kogawa

New member
לא מעודד גנבות אבל

מרבית העולם השלישי חי מגנבות כמו בישראל, ומקומות בהם אפשר לטעון מוסיקה אחרת מעבר ל-400 הדיסקים שאפשר לשים לא חסר..

HelloweeN

New member
נגן MP3 של סוני.

הבאתי בזמנו מארה"ב, 20 ג'יגה, עם מנגנון מיוחד נגד SHOCKS. עבר הרבה נפילות בחדר כושר ובלי עין הרע סוחב כמו גדול. ככה שאני לוקח ארסנל מצומצם של מוזיקה איתי לטיולים.

תודה רבה!

כנראה אני טיפוס פרהסטורי...
(בגלל ששאלתי על דיסקים...) הכל משתכלל וכל הדברים האלה נעשים יותר ויותר קטנים. תודה!

../images/Emo6.gifומה תגידי עליי...?

שבמקום דיסקמן או IPOD או... WHATEVER מסתובבת עם מפוחית וזהו? אני איחשב בטח לפרהיסטוריה

annandi

New member
עד לימים אלו ממש, גם אני הייתי

פרהיסטורית, כי נסעתי לכל טיולי במזרח עם דיסקמן ודיסקים. היה להם תיק קצת קשיח, ולא קרה להם כלום גם בטיטולי האוטובוס וכדומה. אז אם אין לך את כל דברים המשוכללים, את בהחלט יכולה ליסוע עם דיסקמן... עוד שבועיים אני טסה לשלושה חודשים לסרי לנקה עם הMP 3, ואני מקווה שזה יהיה user friendly... (קיבלתי אותו לפני יומיים בדיוק
)

C H 4

New member
אחותי טיילה עם MP וקיטרה הרבה

היא לא מצאה את המקומות שבהם אפשר לטעון שירים חדשים, או לא מצאה שירים חדשים שעניינו אותה אני טיילתי עם דיסקמן והיה כיף. קניתי דיסקים מזוייפים בטיול (של דברים שאני אוהבת מהבית) ולמרות שבמקרה שלי זה לא קרה אפשר תמיד להשאיר אותם במקום כלשהו אם נמאס, לא מדובר בהוצאה היסטרית. גם אחותי השניה טיילה עם דיסקמן, את רוב הדיסקים שהיא הביאה איתה היא החליפה בטיול או איבדה, וחזרה הביתה עם המון המון מוזיקה חדשה ומדליקה (מקומית וכזו שהיא קיבלה ממטיילים מארצות אחרות). אמנם עולם הדיסקמנים הולך ונעלם, אבל הוא עדיין לא מת ואפשר להנות, מה גם שMP או אייפוד בגודל סביר זו הוצאה מאוד גדולה.

למעלה