דיסקים

bLAck hALo

New member
חחחח יש לו כל משעמם ובלי פלואוווווו

אבל לא מרדים.................... נשמע כאילו הבנאדם בדיכאון עמוק כמה וכמה שנים..

סיאמיות..@ חחיחי וסתם כל ג'י יוניט

מעפנים.... חוץ מההוא עם הברזלים בשיניים שהוא גם מעפן אבל הוא חמוד חחח עזבו אני מדברת שטויות

lony21

New member
הקטע הוא

שפיפטי הורס פשוט הכל.... בעיקרון, פיפטי תותח אבל הבנאדם נדחף! יענו כמה שאני מעריך ת'בנאדם הוא פשוט נמאס! הוא נמצא בכל מקסטייפ ובכל דיסק שרק קיים לויד בנקס הוא תותח (שני השירים הראשונים שיצאו, לא משו אבל הבנאדם תותח... לאד'ע איך יהיה הדיסק) לגבי יאנג באק אני שמעתי רק שיר אחד ודי אהבתי לבנאדם יש כישרון אבל אני לא הכרתי עדיין לגמרי את הכישרון שלו... ונותנים לו קצת במה בג'י יוניט זה תמיד פיפטי ראשון לויד שני ויאנג שלישי אז נראה כבר מקסימום מורידים ואם ממש אוהבים אז קונים

bLAck hALo

New member
אמ.......

פיפטי מעפן! כישרון? לא נראה לי.. לא יודעת- אולי 0__o נראה אם נשמע עליו עוד שנתיים (אם הוא בכלל עוד יהיה חיי כי בקצב הזה הוא לא!).. בנקס- כמו שאמרתי, מג'י יוניט אני אישית הכי מעדיפה אותו. יאפ- מקסימום מורידים!

18zoot

New member
פיפטי הוא בסדר אבל...

הוא לא מקורי וחדשני כמו שהיו רוצים שנאמין שהוא בקצב החשיפה שלו היוםת 15 דקות התהילה שלו יגרמו מהר מאוד.

bLAck hALo

New member
........

אממ בכללי כלאחד ואת מי שהוא אוהב ועושה לו טוב לאוזן.. והוא באמת לא מקורי וחדשני או פרץ איזה גבול. ועוד ככה שנה עד שנתיים מקסימום ישמעו עליו כמו עכשיו אבל לא יותר- אכן "15 דקות תהילה"

לא מאמינה שהוא יעלם תוך שנתיים.....

הוא גרוע לדעתי אבל הוא מצליח לא.?.? אין לי מושג איך הולך לו במכירות וכל השיט הזה אבל נראה שהוא מצליח אז אלוהים יודע אם הוא יעלם או לא.. נחכה ונראה..

bLAck hALo

New member
הוא לא יעלם לגמרי כי ישנם את

דרההה ואמינם מאחוריו!! אבל אני כן מאמינה שבמהלך השנים המכירות יעשו את שלהם-ואנחנו נראה תוצאות.

18zoot

New member
מה שמפריע לי אצל פיפטי...

זה המהירות האדירה שהוא עבר מלהיות אומן אנדרגראונג להשחתה מוחלטת ע"י התמסחרות טוטלית.

למעלה