דיסקים

lony21

New member
דיסקים

סתם תאריכי יציאה רק שתדעו שמעתי בנתיים את שני השירים שכבר יצאו משם לא כ"כ אהבתי :/ Lloyd Banks-The Hunger For More-29.6.04 מפה עדיין לא שמעתי כלום אבל נראה לי יהיה נחמד... young buck-straight outta ca$ville-27.7.04 והאחרון של ג'דה... אני קונה את זה! נשמא משו בנזונה! Jadakiss-Kiss Of Death-22.6.04

k k1

New member
טנקס....

ת'אמת לא מחכה לאף אחד מהאלבומים האלה...

lony21

New member
*נשמע

חחחח ואחרי שמיעה חוזרת.... אני כבר לא כ"כ בטוח שאני קונה את של ג'דה... יענו יש שירים שהם טובים ויש בינוניים כאלה... למרות ההפקה של הראף ריידרס...

אממ תודה אבל

לא שומעת אותם.. רק את Jadakiss אולי אני יוריד אותו נראה טוב.. תודה!@!

bLAck hALo

New member
אוי עדי רק עכשיו קראתי את החתימה

שלך.. חחחחחחחחחחח זה מהזה של ביפ נכון? חחחחחחחחחחחח הרגת אותי ששמת את זה עכשיו.............

כןןןןןןןןןןןןן אני מתה על זההההההה!

חחח אישה מוזרה שכמותה... חחח אני נקרעת מזה כל פעם מחדש!!..! קאז יו וורינג יור פאקינג שוז אין מי האוס!@!! חיחיחחח והתחלתי מה זה להתמכר לערוץ אני רואה שם את כל התוכניות חוץ מפלטפוס..... בעעעע

k k1

New member
מה זה?!!?!?

על איזה תכנית אתן מדברות?? פלטפוס רולזזזזזזזזזזזז!!! וקומדי סטור
-נוסטלגיה!! עדיין מצחיק...!!

קיקי--חח נדבקתי לשם.. קוראים לתוכני

ת "תרגיע" יש את זה כל הזמן בפרסומות נו שהוא נכנס לבית של איזה אישה משוגעת והיא אומרת לו להוריד את הנעליים. מה את לא מכירה? שמים את זה כל 2 שניות בפרסומות שם.. חחח קרועעעעעים לגמררייי והילה את מכירה את הקטע השני? שיש בפרסומת השנייה שהוא אומר לה את לובשת את השמלה הזאת כי את רוצה שיסתכלו לך על הנעליים נכון? חיחיחי זה גם מצחיק.. אבל פחות.

k k1

New member
אההההההההההה

זה הסדרה שלי היוצר או המפיק או משהו של סיינפלד?? אם כן אז אני יודעת על מה את מדברת..! ואיזה מעצבן זה שהעבירו את כל הערוצים!!!! עכשיו בייס זה 94! אני לא רגילה...אני כל הזמן מעבירה ל-86...חח

גם אני גררררר וזה נכנס לי לטי ג'י

הזה ושעה עד שאני מצליחה לצאתתתתת שעה עד שזה חושב...

k k1

New member
חחחחחחחח הוא כמוני

קליטה איטית חחחחחחחחחחח סתם...

bLAck hALo

New member
חחחחחח כן גם אני..

ביפ- ערות הצחוקקקק
יש את ה-תוכניות! אני רואה את הכללללל

bLAck hALo

New member
לא מחכה לשניים הראשונים הם הולכים

להיות נפילה רצינית בעעע גם כן הג'י יוניט האלה!! וג'דה, אממ ת'אמת דיי מעפן אבל יש לו כמה שירים שאהבתי.. והמיקסטייפ האחרון שלו היה בסדר.. טוב אני ימצא כבר לינקים להורדה של האלבום שלו..

bLAck hALo

New member
אמרתי שאני אוהבת אותו מהם!!

וחשבתי שיהיה לו אלבום טוב+ כי שמעתי כמה פריסטיילים שלו ולא חסר לו כל כך... אבל אחרי ששמעתי כמה שירים מהאלבום ----בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!

bLAck hALo

New member
אממ דווקא להוריד זה סביר אבל לקנות

לאאאאאאא!! אם תרצי ברגע שאני ימצא או חברים ישלחו לי לינקים אני יביא לך..

k k1

New member
לעעעעעעע

טנקס בובה אבל הוא מרדים אותי עם הקול שלו...

bLAck hALo

New member
חחחחח כן אמרת שהוא מרדים אותך..

אבל סה"כ הוא מפגר כמו שאר החבורה שלו

למעלה