דיסקים

שירלי54

New member
דיסקים

אני רוצה להתחדש בדיסק של עברי כבר יש לי את יותר טוב כלום מכמעט, ואת זה לא אותו הדבר. אני מתלבטת בין השניים הנותרים [מטלף ומשקר\האנשים החדשים], אני יוצאת מתקופה די מבאסת ואני מעדיפה שירים שמחים ואופטימיים יחסית, ואם מישהו יודע מתי עתיד לצאת הדיסק החדש, אז אשמח לדעת אם שווה להמתין. תודה מראש

Naych

New member
קודם כל, לא שווה להמתין.

אבל... אני אאפיין לך את שני הדיסקים.. מלטף ומשקר הוא דיסק יותר ראשוני.. יש בו גיוון, הוא קצת יותר שמח מהאנשים החדשים- לדעתי בכל מקרה.. אבל יש בו את ג'קט, כנפיים, יותר מדי הרבה, לאונרדו ומרי לנצח... שאלה שירים שהם לא רגועים אבל הם 5 מתוך 13.. אז הם לא רוב... אבל הם מעולים. מה שכן, האנשים החדשים... כולם אומרים שהוא ה-דיסק.. יש בו את האנשים החדשים, על קו המים, מתחמם, כרטיסי אשראי, שירים, ספרד, בוא... (כשירים קצביים כמובן, אלה לא כל השירים..) הבחירה קשה..
אני הייתי הולך על מלטף ומשקר. אבל בכלל תקני את שניהם
נו מה... הם לא יקרים והם כ"כ טובים

Naych

New member
ובקשר לדיסק החדש,

ששכחתי ממנו
... לא מדובר על כזה... מה שאומר שיש עוד הרבהההההה זמן עד שדבר כזה יצא.

האגוש

New member
אני משיגה אותך!!!!

האנשים החדשים זה אלקטרוני וכאילו אופטימי, אז כן.

Naych

New member
אל תקשיבי לה ../images/Emo6.gif

מלטף ומשקר כ"כ יפה.... כאילו.... ג'קט!!1111 ו..האנשים החדשים!! ועל קו המים!!! לאונרדו!!! מרי לנצח!! תקשיבי לי

נריוש1

New member
אבל איך האנשים החדשים ועל קו המים

מסתדרים באותו דיסק עם שאר השירים שכתבת..?
ולדעתי מלטף ומשקר יותר תמים ולכן יותר אופטימי. אבל האנשים החדשים הוא אכן ה-דיסק...

האגוש

New member
Dude!!

ברור שאני אוהבת יותר את "מלטף ומשקר" , אין בזה ספק בכלל
. אבל היא ביקשה משהו יותר אופטימי, ויותר קל לצאת מ"זה לא אותו דבר" ו"יותר טוב כלום מכמעט" , עם "האנשים החדשים". כי הוא יותר קצבי, קליל, כיפי.. ברור ש"מלטף ומשקר" יותר טוב, אבל היא חיפשה משהו ספציפי
.

Naych

New member
אל תשתמשי במילה הזאת!!1111

אני שונא אותה
זהו, עכשיו תעשי מה בראש שלך

האגוש

New member
../images/Emo2.gif

אני מתה עליה
היא אחת האהובות עלי! תראה כבר את הקליפ, נו נו

לכי על האנשים החדשים

למרות שאני נורא אוהבת את מלטף ומשקר
טוב, תקני אותו גם, הוא באמת נורא זול, 40 שקל, את גם יכולה לקנות אותו בשלושה דיסקים במאה בדיסק סנטר ואז בכלל זה יוצא שלושים וקצת, זה כלום.

שירלי54

New member
אוקיי תודה לכולם ../images/Emo39.gif

הקטע הוא שיש לי רשימה של ארבעה דיסקים שאני רוצה להזמין, ואליהם אני רוצה לצרף עוד אחד של עברי, ולא עוד שניים כי לקנות שישיה זה כבר מוגזם P: נראה לי שאני אלך בסופו של דבר על מלטף ומשקר כי עדיף להתחיל מההתחלה, וכי אני מפחדת שאם אני אקנה אותו אחרי האנשים החדשים שמתואר פה כתנ"כ על תקליט בערך, אני ארגיש מאוכזבת.... תקנו אותי אם הבנתי אתכם קצת מעוות. זה לא שבחיים אני לא אקנה את האנשים החדשים חלילה, אני רק דוחה את זה לפעם הבאה :] ושוב תודה לכל אלו שענו לי, ואם לעוד מישהו יש עוד מה לומר -אני אשמח מאוד לשמוע-

Naych

New member
ניייייייייייייצחתי ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif

כל הכבוד!! עשית את ההחלטה הנכונה, ואת לא תתחרטי עליה

האגוש

New member
../images/Emo11.gif

אתה..אתה..לא מנצח בכבוד!!11
[זה דיסק טוב, את תהני
]

נריוש1

New member
../images/Emo45.gif בחירה טובה..

זה דיסק ראשון, וכמו שאמרתי, יותר תמים, יותר קליל. וכמה שהאנשים החדשים יותר אנרגטי וכו', הוא הרבה יותר כבד.. אז... סבבה. האזנה נעימה!

עינוווב

New member
כמה כחול ברצף../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מלטף ומשקר ללא ספק [למרות שכבר החלטת
אחלה בחירה אגב
]

Naych

New member
טוווווווווווווב גיא ../images/Emo6.gif

נו מה, אנחנו משתדלים להראות נוכחות, ולהראות לכולם שכדאי להם לפחד מאיתנו לקראת ניצנים כי פאאאאאאאאאאאק כמה עבודה תהיה לנו מחר ובכלל בשבוע הקרוב
אתם אפילו לא מתארים לעצמכם

למעלה