דיסקים

buprit

New member
דיסקים

יש לי הזדמנות לקנות איזה דיסקים שאני רוצה של בד רליג'ן, בד בראיינס, דד קנדיז, נופקס ורנסיד ואני לא יודעת איזה אלבומים לקנות. המלצות?

אני בת (זאת בופרית)

ויש דברים ששווה להשקיע בהם,ואם יש לי הזדמנות לקנות אז למה לא?

paradidel

New member
כן! יש המלצות

בד רליג'ון ונואפקס זה בעיה כי הכול טוב .. עם את יכולה אז תזמיני הכול פשוט ... רנסיד יש להם את 2000 שהוא הכי קאסח שלהם וגם הכי מועדף עליי .. אבל לטס גו מגניב לגמרי ... בד ברייז - רוק פור לייט

itaikuskus

New member
לא לקנות רנסיד

חבל על הכסף, וממילא עוד שנתיים תחשבי שזה חרא, אם יש לך קצת שכל בראש. אצל דד קנדיז מומלץ כל האלבומים שיצאו בין fresh fruit-לbedtime for democracy בד רליג'ן מומלצים 3 האלבומים המלאים הראשונים- suffer,no control, against the grain והאוסף של השירים שיצאו בין 80-85 בד בריינס זה הסלף טייטלד בלבד נואפקס... ribbed הכי מומלץ לדעתי, white trash... אחריו, אבל בסכה"כ הרוב ממש מומלץ. אבל למה לקנות את הדיסקים האלה כשאת יכולה לקנות את הדיסק של ברוטל אסולט ב30 שקל בלבד?? www.brutalassault.tk

MY90

New member
וגם אם קונים רנסיד

בטוח לא קונים את "and out come the wolves". יש לי מזל שקניתי אותו רק ב15 שקל מפאנקיסט שחזר בתשובה ומכר תדיסקים שלו ברחוב, אחרת היתי חי את חיי בתחושת בושה על שהוצאתי סכום יותר משמעותי על חתיכת הצואה המיובשת הזאת. וכל מילה נוספת מיותרת

1קאזא

New member
"WHEN I GOT THE MUSIC.......

I GOT A PLACE TO GO"... מורינו ורבינו לעולם ועד.

זאת בופרית.

מה עם דיסקים של דה קאז'ואלטיס, דה קלאש, אנטי פלאג, ומיינור טראת'?

וגם

של בלאק פלאג? הוו וגם מצאתי דיסק של איגי פופ (I IDIOT או משהו כזה) בשמונה דולר.שווה לקנות?

למעלה