דיסקים 310 מ"מ ?!

alophind

New member
דיסקים 310 מ"מ ?!

נתקלתי בסט של ברינגר לקטומים (עם מזלג של WP). הדיסקים שלהם 310מ"מ... למה (לא 320מ"מ) ?!

שחרלרט

New member
תשובה מאוד פשוטה

ככה!! ואני לא צוחק עליך או מיתרגז,באמת.פשוט ככה.

שחרלרט

New member
ניראה לי שאני חולה

נהייתי נורא USER FRIENDLY בזמן האחרון.אפילו על אלופינד אני לא צועק יותר

alophind

New member
מהירות הבלימה תהיה זהה ?! ושאלה נוס

ועוד שאלה שחר , תקשיב טוב. הקליפר הנ"ל מותאם למזלג WP ל קטומים.. האם ניתן להרכיבו על DRZ בעזרת מתאם או משהו ?! שאלה רצינית.

שחרלרט

New member
למה אתה מגרד אוזן ימין עם יד שמאל?

אני מפסיק להיות USER FRIENDLY בגללך... תיראה,כל מערכות הבלימה של החברות המובילות יהיו טובות,נקודה. ההבדלים נעוצים ב..מחיר,טעם אישי(ברגש המערכת למשתמש),ואם היא ברת השגה. אם אתה רוצה מערכת לDRZ תיקנה מערכת מתאימה לDRZ ועזוב אותך מהתאמות. ההבדלים לפעמים מתבטאים במ"מ ספורים שאי אפשר להתאים עי חריטה,מפאת החלשת המתאם.

alophind

New member
תודה. ואתה עדיין user friendly....

מתי למדת את המילה הזו ?!

ואני עדיין לא מבין:

היה לך DR650 (דו"ש) שהסבת ל-SM אותו החלפת ב-LC4SM אותו מכרת עבור קטנוע שהחלפת ב-DRZ400 (דו"שטח) שעבורו אתה מחפש סט גלגלים עם צמיגי כביש (לא ל-SM) ובכל זאת אתה מתעניין בסט בלימה למירוצים (כן SM) אותו תרכיב על חישוק 21 עם צמיג דו"ש לכביש (לא SM) שלא יתמודד עם עוצמת הבלימה (רק ל-SM)? אתה מוכן לסדר לי את הבלבלה?

alophind

New member
אני מנסה לבלבל את האויב ועכשיו

חשפת אותי... זה שאני שואל לא אומר שאני מיד עושה (ואני שמח על ההתעניינות שלך
) אחלה אנימציות בגלבה !

r929

New member
פשוט מאוד

משקל ! ברינגר עושים את הדיסקים שלהם ללא חורים, וכדי להוריד מישקל בלתי מוקפץ מקטינים את הקוטר ללא פשרות (משמעותיות) בביצועים. בדרך אלי מערכת כזו, רק עם 4 ולא 6
דפק אותי המקסיקני, שתה לי שתים.

medwow

New member
אבל אבל אבל

זה לא כמו לתת MAX BID ב EBAY והוא מקפיץ את הההצעה שלך בצורה אוטומטית?

alophind

New member
לא. שאתה נותן MAX BID אנשים יכולים

לעלות את ההימור עד שהם עוקפים אותך. בסנייפ , השרת שלהם נותן את המחיר המכס' שלך (הכי נמוך כמובן שעוקף את ההימור הנוכחי) מס' שניות לפני סוף המכירה , ואז המסכנים שיושבים מול המחשב ועושים F5 ובטוחים שזכו , מפסידים ולא מבינים איך עשית את זה.

למעלה