דיסקים של rush

דיסקים של rush

בתור אחד שחדש לו כל הענין של רוק מתקדם אני משתדל חקבל כמה שיותר אינפורמציה על להקות ודיסקים טובים. הייתי רוצה שתמליצו לי על דיסקים של rush ובכלל תעשירו אותי.

epitaph

New member
ראש ראש ראש...

אני ממליץ על שני האלבמים שלהם שיש לי,שניהם מעולים,הראשון הוא 2112 בו גם נמצא השיר המופלא באותו שם.והשני הוא Moving Pictures.

theriddler

New member
rush!

לפני שבוע נכנסתי לאטרף של ראש והתחלתי (אופס) להוריד את כל האלבומים שלהם (כמעט את כולם) יש לי אלבומים מקוריים של 2112 fly by night MOVING PICTURES exit...stage left hemispheres המלצותיי moving pictures ו permanent waves ממש אלבומים מעולים..... לצערי יש להם כמה אלבומים בינוניים ..... אבל תתחיל מאלה...)MP+PW(

vllv

New member
גם אני התחלתי עם rush..

אני רוצה להמליץ לך על דיסק בשם retrospective שהוא דיסק אוסף שלהם מהשנים 1974-1980 . זה דיסק נחמד להתחיל איתו. ויש כמובן את 2112 ו - Hemispheres הנהדרים. enjoy

ראש!

אין ספק שאתה צריך את ארבעת הדיסקים הטובים ביותר שלהם.. moving picture rush-rush signal 2112 hemispheres טוב אולי זה חמישה אבל כולם מעולים

theriddler

New member
כן ...אבל rush-rush..הוא בלי

ניל פירט .....והוא דיי רוק אנד רול מעפן שכזה...לא? בערך...הם עוד לא נכנסו לprogrock realm........

הזמר של rush

לא יעזור כלום הקול של הזמר הורס הכל. לא מתחבר אליו וזה פוגם באופן קשה בהנאה מהמוסיקה. מה לעשות. אותו דבר קורה לי עם pavlovs dog. זה אולי רעיון לסקר או לתרד. איזה קול בפרוג מביא לכם את הסעיף. יונתן

דווקא הסולן של ראש הוא הסולן האהוב

עלי, ואחד הגורמים הראשיים לאהבה העצומה שלי ללהקה הזו. על דיסקים מומלצים כתבתי פה בעבר. המלצה מתומצתת- Hemispheres ו-2112 הם פריטי חובה מייצגים, משם אני אשמח לכוון הלאה.

למעלה