דיסקים של קליי אייקן

123raty

New member
דיסקים של קליי אייקן

יש אותם בארץ?? הבחור הזה שר בצורה פשוט פנטסטיתתתתתתתתתת ארארארארא@#$%^&

Juliann

New member
אין בארץ אני השגתי הכל מארה"ב.

בהתחלה, בפורום הרשמי שלו היה מן קטע כזה שכל מי שיכול לקנות/לתרום למעריצים אחרים ברחבי העולם שלח סינגלים, דיסקים, מגזינים וכל דבר שקליי הופיע בו. ככה אני השגתי את הסינגל הראשון, את הסינגל השני ואת הדיסק הראשון. והמון המון מגזינים. על הדיסק השני (כריסטמס) וויתרתי (מה כבר הייתי עושה עם דיסק חג מולד?) וגם על הדיסק השלישי וויתרתי כי הוא פשוט לא היה לטעמי (קאברים של שירים מפורסמים) מיותר לחלוטין. וכן הוא פנטסטי בהחלט. במיוחד בהופעות. רק חבל שאין מאחוריו אנשים יותר איכותיים ומקצועיים.

onlyhope1

New member
ואו את יודעת אם יש את זה עדיין?

תוכלי לתת לי את השמות של הדיסקים שלו? אני אבקש מאמא כשתנסע לשם שתקנה לי הקאברים זה לא הדיסק הראשון? ואת הפורום הרשמי שלו?:)בתקווה שגם לי ישלחחווו

2DH

New member
../images/Emo13.gifנצל'ש - חדשה

רואה איידול מהעונה ה2 :) עד עכשיו רק קראתי את מה שאתם רושמים בפורום והחלטתי שאין זמן מתאים יותר להצטרף מאשר ימים ספורים לפני העונה ה6 :) האיידול האהוב עלי מכל העונות שראיתי היא ללא ספק קארי , קארי וקארי שוב :) ופינת המידע הערכי להיום : קארי זכתה שבוע שעבר בשני PEOPLE CHOICE AWARDS (מקווה שלא פרסמו את זה פה למרות שלא ראיתי) בשתי הקטגוריות להם היית מועמדת (הזמרת האהובה , והשיר הכי טוב BEFORE HE CHEATS) האלבום שלה הגיע לפלטינה מחומשת :) ונחשו מאיזו תוכנית זכה בתואר תוכנית הריאליטי הטובה ביותר :) אכן , אמריקן איידול . הנה הקישור לרשית הזוכרים המלאה :) וזו היית פינת המידע הערכי להיום :()

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

יופי שהחלטת להצטרף ותודה על המידע!

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אכן זמן מעולה להצטרף
גם על המידע

למעלה