דיסקים למכירה

דיסקים למכירה

היי. יש לי כמה דיסקים שאני מוכר: 1. Soulfly - Primitive 2. Snot - Get Some 3. Slipknot - Slipknot הדיסקים במצב די טוב כמעט חדש (חלק לא שמעתי יותר מפעמיים שלוש) והמחירים גמישים. כל מי שמעוניין, שישלח אליי מסר.

DeadSkinMask

New member
גם אני מוכר

דברים של לינקין פארק,דברים של לימפ ביזקיט,פאפה רוץ',הראשון של קרייזי טאון וסליפנוט-סליפנוט

Superunknown1

New member
גם אני מוכר:

רד הוט צ'ילי פפרז- בלאד, שוגר, סקס, מאג'יק 'קורן- פולואו דה לידר סטיינד- ברייק דה סייקל גרין דיי- וורנינג פאפא רואצ'- אינפסט (לקורן ו-פאפא רואצ' אין קופסא, לכן אני מוכר רק ב-30, את הדיסק עצמו-מקורי. כל הדיסקים כמובן מקוריים, וכל אחד 50 ש"ח)

Superunknown1

New member
חולצות:

קורן- רואים את הסולן (שחכתי שמו), סביבו הרבה דם, ומתחתיו בובת לפלמה כזאת, והוא הורג אותה או משהו. מאחורה הלוגו. 50 ש"ח לימפ ביזקיט- החולצה גזורה. מקדימה- חברי הלהקה ומתחתם הלוגו (מהדיסק עם העטיפה המצויירת של הסקייטר
), מאחורה- בובה כזאת, אפורה, ולוגו של הלהקה. 40 ש"ח. אני מוכר גם מכנסיי באגי- כולם אורגינליים של סאות'פול. כולם עלו לי 260 ש"ח- אני מוכר חלק ב-200 וחלק ב-150. כל מי שרוצה לקנות משהו (גם דיסקים) שישלח לי מסר או אימייל: [email protected] האייסיקיו שלי בנתיים לא עובד...

Cupid In Hell

New member
לקנות ממך...

אני רוצה לקנות ממך ת'חולצה של קורן ות'דיסק של פאפא רוץ' אינפסט תהיה איתי בקשר....

אלו Z

New member
גם אני מוכר:

את הדיסק הראשון של לינקין פארק, הדיסק הראשון של פאפא רוץ', שניי הדיסקים האחרונים של קורן, הדיסק האחרון של לימפ ביזקיט ומכניקל אנימלס של מרילין מנסון. חוץ מזה אני מוכר חולצה מאוד פשוטה של קורן( שחור ורק הלוגו בלבן מקדימה) במחיר מאוד מאוד זול

למעלה