דיסקים חדשים!

epitaph

New member
דיסקים חדשים!

כמו בכל רגילה (או כמעט בכל אחת, יש פאשלות לפעמים), אני נוסע לעיר הגדולה תל אביב, ועולה לבית המקדש של הפרוג, הידוע בכינויו "קצת אחרת". וגם הפעם לא התאכזבתי ממה שיצאתי משם (אם כי עד עכשיו שמעתי רק שני דיסקים וגם זה רק בשמיעה ראשונית ומאוד נהניתי). תודה למוכרים, במיוחד הצעיר (מצטער, יש לי זיכרון גרוע לשמות), על הרבה סבלנות שהוא השקיע ושאירח מאוד נחמד ועזר מאוד בבחירת הדיסקים. ולהלן הרכישות החדשות: Mahavishnu Orcestra - The Inner Mounting Flame Curved Air - Air Conditaioning Zingale - Peace Univers Zero - Ceux Du Dehors Trey Gunn - Joy of Molbdenum

מורנא007

New member
תודה גם אני רכשתי בזמן האחרון

את: ANGLAGARD - Epilog CANARIOS- ciclos KOTEBEL - Mysticae Visiones DJAM KARET - The Devouring MUGEN - Symphonia della luna TORRE DELL’ALCHIMISTA, LA- Same Phillips Anthony- The geese & the Ghost אני די מרוצה מהרכישה האחרונה (שעלתה קרוב ל- 120 $). על DJAM KARET הייתי מוותר, אחרי האזנה, כבד מידי. CANARIOS- ciclos - יצירת פאר שמבוססת על אבעת העונות של ויולדי.

epitaph

New member
אז גם אתה תתחדש :)

אם אתה לא מעוניין ב Djam Karet אני בטוח שנוכל לעשות משהו בעניין. ואיך האנגלאגרד? זה היחיד שחסר לי מהם...

מורנא007

New member
האנגלאגרד - יצירה טובה

בקשר ל -Djam Karet, כרגע אני לא מוכר אותו. אתן לו עוד צ'אנס אחד או שניים. בקשר לאנגלאגורד, אין לי מה להוסיף על מאמרו של אורי.

Fatach

New member
אני רכשתי היום את...

Gentle Giant, Self titled. ב 40 ש"ח. אבל עדיין לא הספקתי לשמוע אותו...

yonia3334

New member
מישהו יכול לומר לי איפה נמצאת החנות

"קצת אחרת"? מחר אני בת"א, אז אולי אני אקפוץ לשם... תודה מראש, יוני.

epitaph

New member
כן, בטח...

דיזנגוף 93 בחצר, מה שזה אומר תכלס שאם אתה בא מכיוון הסנטר תמשיך ותעבור את כיכר דיזנגוף, תעבור שתי סמטאות ואז תראה בתחילת הסמטה ארון זכוכית בתוכו כל מיני אלבומים קלאסיים, תכינס, החנות נמצאת בסוף הסמטה. אל תשכח להתפעל מהציור המושקע מהעטיפה של אין ת'ה קורט על חלון החנות.

שפנפן

New member
איפה מצאת אלבום של אנגלגרד? ../images/Emo4.gif

בארץ כמעט ולא מוצאים אותו.. כל פעם שאני ב"קצת אחרת" אני שואל ועונים שזה יגיעו עוד חודשיים בערך. :)

epitaph

New member
מגיעים אחרי חודשיים ומקווים לטוב

אני השגתי את שני הדיסקים שלי בקצת אחרת, נראה לי שמורנא קנה את זה באינטרנט אבל אני לא בטוח.

Rudess

New member
כמה הם עלו?

כמה הם עלו לך בקצת אחרת? באינטרנט זה ממש יקר.

מורנא007

New member
קניתי ברשת

אצל גרג וולקר מהאתר סימפוניק. עלה בדיוק כמו שכתוב 18$ + דמי משלוח.

למעלה