דיסקים חדשים באוזן.

bad religion

New member
דיסקים חדשים באוזן.

MADBALL-hold it down MADBALL-droppin' many suckers. TOTALITAR-WALLBREAKER 1986-1989 (הרדקור שוודי מהאגדות) AVSKUM-re-crucified by the system SOME GIRLS-heavens pregnant teens (הרדקור פסיכוטי סגנון converge) PALEHORSE-amonst the flock (הרדקור שלילי מרושע ואכזרי מהחוף המזרחי) BOY SETS FIRE-the misery index:notes from the plague years (הדיסק האחרון של אחת מהלהקות המטאלקור הראשונות בעולם) GOT NO SHAME-פופ פאנק מקומי ומומלץ, 35שח' בלבד!!!

0קיקו

New member
עלינו אתה לא תעבוד!!!

הSOME GIRLS הזה זרוק שם כבר איזה חצי שנה ואולי זה בגלל שזה האלבום הכי חלש שלהם :)

bad religion

New member
או קיי.

יש גם את זה- HARD TO SWALLOW-הרדקור סלאדג'י בלייבל ארמגדון של בן מDROP DEAD. בלי קשר הגיע הניאורוסיס החדש, ד'ילינג'ר אסקייפ פחאן האחרון ועוד כל מיני סטונרים/מטאל קור. בשבוע הבא מגיע סטוק חדש של פאנק/הרדקור שאני אחראי עליו ולכן צפו הודעה מלאה בדברים חדשים כאן בקרוב. אני עלול לזרוק איזה אייטם ישן יותר, אני מקווה שהוד רוממותו סקיקו יסלח לי.

bad religion

New member
קראסטרים..חה חה חה.

נכון, אנשים שלא זיהו את האסטטיקה של שאר מעריצי אמביקס בעולם כנראה לא יתעניינו בתקליטי הרדקור מפציצים מאירופה.

anarchopie

New member
amebix fans in europe

with no teeth and aproximatively one working neuron in the brain can burn. Igor, either youre one of us or youre against us ans ishay stop talking bullshit we all know that when nobody ooks you hear misery and his her is gone ehehehehe

למעלה