דיסקוס שני

SKABERS

New member
דיסקוס שני

אני יודעת שכנראה דיסקסתם על זה בעבר חבל על הזמן ונמאס לכם אבל אני חדשה אז בשבילי נדסקס על זה שוב, רון אוהב את הרמיוני? כאילו אולי הו רק רצה לדאוג לה בגלל שהיא יצאה לנשף אם מישהו גדול ממנה באיזה 4 שנים! הארי לא אכפת לו אני לא יודעת למה, אולי כי הוא היה עסוק בכל העניינים של הטרוניר והכל, אבל תחשבו על זה חוץ מעניין הנשף את שום רמז לאהבה שלו כלפיה!!!! להפך הוא תמיד אומר שהיא לומדת יותר מדי וקצת משמיץ.... כולכם מדברים על זה שהרמיוני אוהבת את הארי... אני לא מצאתי לעניין זה אפילו הוכחה אחת חוץ מעניין הנשיקה בסוף שלדעתי הוא רק מחווה של ידידות, (הם בני 14, אני מרשה להם...) תענו לי בבקשה..... עדי רוזנברג (SKABERS)

LuNaTiC

New member
ב...בר..ברו..ברור!!

שהוא אוהב את הרמיוני, והיא אוהבת אותו.. כמובן!!! אני לא חושבת שלהארי הייתה סיבה לדאוג להרמיוני.. זה בסך הכל נשף מסכן, והרמיוני היא חכמה ואם קרום ינסה לנצל את זה למטרות אחרות, אהם, היא תדע להסתדר עם זה... ומה שמפריע לרון בקרום זה שהוא לוקח את הרמיוני לנשף, ולא הוא עצמו!! הרי חוץ מזה הוא מעריץ אותו באופן עיוור... -ענבל-

laliv

New member
בדיוק!!!!

זה ממש ברור שרון אוהב את הרמיוני! רואים את זה מהתגובות שלו לזה שהיא יוצאת עם מישהו אחר. וגם מזה שהוא כל הזמן מקניט אותה ומציק לה- אחרי הכל ככה זה מתחיל. בקשר לזה שהרמיוני אוהבת את רון אני לא כל כך בטוחה בגלל שתי סיבות: 1. אם היא הייתה מאוהבת ברון למה לה לצאת עם מישהו אחר? ועוד להתלהב מזה כל כך? 2. בשום מקום בספר לא כתוב שהיא אפילו מחבבת אותו. מצד שני בספר הרביעי היא ממש התעצבנה שהוא התפלא שהיא יוצאת עם מישהו ושאלה אותו למה הוא לא חשב להזמין אותה מה שבטוח עד סוף הספר השביעי הם כבר יהיו ביחד!!!

LuNaTiC

New member
מיאו בדיוק!!

בעע יש מספר רמזים לכך שהרמי אוהבת את רון!! הם פשוט. .רמזים דקים יותר... -ענבל- ``היונה המעופפת נראית כמו אחותי!``

SKABERS

New member
סליחה......

מה זאת אומרת הרמיוני התלהבה מזה??????? תאמיני לי שאם מישהו התלהב מבין שניהם זה קרום לא הרמיוני ואל תדברי ככה על הרמיוני יא פרה חסרת טעם!!!!!!

SKABERS

New member
תרגעי

תרגעי איך את מדברת על הרמיוני????? יא זונה!!! עאלק קרן החמודה! יא מתלהבת?! מכוערת אחת זונה!!!!!

LuNaTiC

New member
את... קוראת.... ללליב... פרה...

חסרת.... טעם??????? את רוצה מכות??? אאאאאאאאאאאאאההההההההה לליב חברה שלי עוד מהגן ואת לא תדברי אליה ככה!!!!!!!!!! בעעעעעע וחוץ מזה, בכלל לא כותבים ככה סקאברס!!!!!!!!!

SKABERS

New member
למדי אותי!

אז איך כן כותבים?????? ולמה אף אחד לא אמר לי על זה מקודם??????

LuNaTiC

New member
חחחחח

אני מודה.. שכחתי... אין לי פה את הספר.. נראה לי ש - scubbers אני מתנצלת על ההודעה ממקודם.. עזבי..

LuNaTiC

New member
את... קוראת... ללליב... פרה...

חסרת.... טעם??????? את רוצה מכות??? אאאאאאאאאאאאאההההההההה לליב חברה שלי עוד מהגן ואת לא תדברי אליה ככה!!!!!!!!!! בעעעעעע וחוץ מזה, בכלל לא כותבים ככה סקאברס!!!!!!!!!

למעלה