ידוע לי על: קצת משוגעת היום היום תהיה לי ראש הממשלה רק אהבה תביא אהבה... אם יש עוד תרשמו פה - וסדרו לפי יציאתם.. נ.ב. תודה על המידע שנרשם פה ועל עטיפות הסינגלים...
לפי סדר יציאתם, אך לא ממש זכור לי תאריך מדוייק פרט מ"קצת משוגעת" 1.תהיה ראש ממשלה 2.קצת משוגעת-מרץ03 3.אהבה ללא סיכוי 4.מלך הרחוב 5.מלאכי שמיים 6.אם תאהב אותי (6.היום היום שיצא בפבואר 03 והיה חלק מפרויקט יום טוב של קשת וניכנס לאלבום) (רק אהבה תביא אהבה לא יצא כסינגל) אם אתה רוצה רשימת סינגלים מעוד אלבומים אז אני פה
אני צריך את זה בשביל אתר שאני מקים. עכשיו סינגלים מתוך "ילדה של אהבה" ידוע לי על: * שרופה עליו * אתה תותח * נדליק ביחד נר * אני לא מדונה * מיסטר די.ג'י. * קרנבל מי שיכול לסדר לפי סדר יציאתם ואם יש עוד אז להוסיף, תודה!
קודם כל "מיסטר דיגי לא יצא מעולם כסינגל לזאת למרות שהוא היה מועמד מוביל להישלח לאירוויזיון אך הפסיד ל"נדליק נר" הינה רשימת הסינגלים לפי סדר יציאתם: 1.נדליק ביחד נר(31.3.02 זה התאריך המדויק שיצא השיר שהושמע לראשונה בתוכניתו של מני פאר) 2.ליראות את הכאב 3.שרופה עליו 4.אתה תותח 5.קרנבל בנחל(השיר יצא לרדיו לפניי צאת האלבום כשיר שהוביל את השירותרום של גלגלצ לישנת 2002) גם "אני לא מדונה לא יצא כסינגל ועוד מידע נחוץ: נדליק נר ניבחר לשיר השנה 2002 והיה למקום הראשון בכל המיצעדים השנתיים בישנת 2002 עוד ???????
אני יודע על: * יאללה לך הביתה מוטי * זה הסוד שלי * תלך כפרה עליי * תזהרי ממנו - עם טיפקס * תשתוק תשתוק * כשהלב בוכה יש עוד?? תוכלו לסדר לפי סדר יציאתם?