דיסקברי לטור

galnezek

New member
דיסקברי לטור

התפרסם הסגל של דיסקברי לטור. http://www.thepaceline.com/members/newsitem.aspx?cid=2395 אזבדו, אקימוב, הינקאפי, מרטינז, נובל, פדרנוס, פופוביץ', רוביירה, סאבולדלי. ללא ספק אחד הסגלים החזקים שיש לקבוצת פרוטור להציע יחד עם CSC וטי-מובייל. השאלה הגדולה - מי ילבש את החולצה מספר 1 בטור?
 
אף אחד מדיסקברי לא ילבש את מס'-1

לדעתי התקנון קובע שבהעדרו של מנצח השנה שעברה לובש החולצה מספר 1 אינו אחר מהקבוצה שלה אלא משהו אחר. אם אני זוכר נכון אז הקבוצות יקבלו את המספקים לפי סדר ה A,B,C של שמות הקבוצות. לכן AG2R תקבל את מספרי0 1-9. והנחה שמנסבו הוא המוביל של הקבוצה הוא ילבש את מספר-1.
 

Tour the Lance

New member
ההפתעה: בלטרן מחוץ לסגל

הוא גם לא אחד משני המחליפים (ולדימיר גוסב ומייקל בארי). מוזר מאד
 
זו לא הפתעה גדולה כל כך

בלטרן ורוביירה רכבו בג'ירו, אגוי מרטינז לא רכב בג'ירו. זה היה צפוי שמרטינז (מטפס באסקי מוכשר) יהיה בהרכב במקום אחד מהם. לדעתי בלטן הושאר בחוץ, על מנת לשמור כוח לוואלטה (3 גרנד טור בשנה זה מוגזם בשבילו), שם ההובלה תתחלק בינו לדנילסון. או שהתסריט שהציע גל נזק ייצא לפועל, ובראיקוביץ' המוכשר יהיה המוביל. בראיקוביץ' ממשיך להרשים בשוויץ, לדעתי בנג"ש מחר, הוא יקפוץ לכיוון הטופ 5.
 
למעלה